— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Trio in een hotelkamer, deel 1

We liggen heerlijk naakt in elkaars armen in ons kingsize hotelbed. We hebben net heerlijk gedoucht en elkaar verwend. Wat een lekkere vakantie is dit. Niets moet, alles mag. Ik lig met mijn natte haren op jouw schouder en ga met mijn vingers over je borstkas. Jij gaat met jouw hand over mijn rug. Ik krijg er rillingen van. Ik zucht eens diep en je vraagt wat er is. Ik zeg dat er niets is, dat het een zucht van genot is. Je lacht en zucht ook. Ik kijk naar je en geef je een zoen. Je zoent me vol overtuiging terug.

Dan kijk ik op mijn horloge en zeg ik dat ik nog een verrassing voor je heb. Je trekt je wenkbrauw omhoog. Je vraagt me wat het is, maar ik zeg dat ik niets verklap. Je kijkt me nieuwsgierig aan, en trekt een pruillip. Maar daar ben ik ongevoelig voor. Nee, het is een geheimpje. Je moet me vertrouwen en doen wat ik zeg, maar ik beloof je dat jij het heel leuk vindt. Je gelooft me graag. Je bent wel nieuwsgierig maar vertrouwt me 100%. Je weet dat verrassingen van mij alleen maar heel leuk kunnen zijn.

Ik sta op en loop naar de badkamer. Ik kom terug met mijn badjas aan. Je kijkt bedenkelijk. Dit is niet wat jij onder een verrassing verstaat. Ik lach om je reactie en zeg je dat het goed komt. Ik loop naar het bed toe, waar jij nog steeds naakt ligt te wachten op wat komen gaat. Ik ga boven op je zitten en geef je mijn instructies. Ik zeg je dat ik je niet ga vastbinden, maar je mag je niet bewegen. Je moet je armen en benen wat uit elkaar doen, en zo blijven liggen. Ik heb wel een sjaal in mijn handen, en ik vertel je dat ik je ga blinddoeken. Want als je het ziet is het geen verrassing meer. Je knikt en ik doe je de sjaal voor. Ik verzeker me dat je niets meer ziet en ga plagend met mijn tong over je gezicht. Ik begin bij je oorlelletje, ga naar je wang en ga met mijn tong over je lippen. Jouw tong zoekt de mijne, maar net op dat moment wordt er op de deur geklopt.

Je richt je hoofd naar het geluid. Ik zeg je zacht in je oor dat ik zo terug ben en je voelt hoe ik van het bed afga. Je hoort me de kamer uitlopen en hoort dan dat ik de deur van de hotelkamer open. Je hoort me zachtjes praten met iemand, maar je kunt niet verstaan wat ik zeg. Dan gaat de deur weer dicht en hoor je hoe ik de slaapkamer weer binnenkom. Je voelt het bed inzakken, wanneer ik aan het voeteneinde ga zitten. Je wilt vragen wat wie dat was, maar ik maak een sussend geluid en zeg dat je niets mag vragen.

Je schrikt wanneer je mijn handen over je benen voelt. Je krijgt kippenvel wanneer ik tergend langzaam langs je benen omhoog aai. Mijn handen zijn zacht en maken heerlijke bewegingen. Ik zie dat je paal direct reageert. Dat slappe dingetje wordt nu al harder, en ik heb het nog niet eens aangeraakt. Blijkbaar ben jij al een paar stappen verder in gedachten, en bevalt het je wat komen gaat.

Mijn handen zijn nu ter hoogte van je heupen aangekomen en gaan langzaam op hun doel af. Ze gaan over je buik, en strijken af en toe toevallig over je penis, die inmiddels al behoorlijk stijf is. Dan voel je ineens mijn warme, zachte mond om je penis heen. Mijn tong gaat langs de schacht, van boven naar beneden en weer terug. Dan draait ie rondjes om je eikel en een reactie bij jou blijft niet uit. Wanneer ik hem uit mijn mond haal, staat ie mooi recht op. Je voelt hoe mijn handen met je ballen spelen, ze zachtjes masseren en weer voel je hoe je paal in mijn mond verdwijnt. Je vindt dit heerlijk en ligt relaxed achterover op bed. Je vraagt je wel af wat die blinddoek nu te betekenen heeft, maar ach, als ik dat nu wil. Het feit dat je me niet kunt zien, maakt wel dat je mijn aanraking veel intenser beleeft.

Net wanneer je helemaal opgaat in deze heerlijke pijpbeurt, voel je ineens een tong over je lippen gaan. Je bent even in totale verwarring. Je realiseert je ineens dat we niet samen in de kamer zijn, maar dat er nog een derde persoon is. Voor je het beseft is de tong je mond binnengedrongen en proef je dat het mijn tong is. Je beantwoordt mijn intense tongzoen, terwijl je gedachten alle kanten opgaan. Je voelt hoe mijn tong in je mond zit en heerlijke bewegingen maakt, maar je voelt ook hoe een andere tong je pik verwend. Je kan moeilijk bevatten wat er hier aan de hand is, maar dan hoor je hoe ik iets in je oor fluister. Ik zeg je dat je moet genieten en je verder niets af moet vragen.

Ik doe de blinddoek bij je af en je kijkt me recht in mijn ogen. Ik lach naar je en geef je een kusje op je neus. Ik zie aan je ogen dat je zo geil bent als boter en ik beantwoord je blik. Dan kijk je omlaag, op de kruin van een vrouw met donkerblond haar, welke je pik met volle overtuiging aan het pijpen is. Ze kijkt even naar je op, het speeksel drupt uit haar mond. In een flits herken je haar, hoewel je haar niet thuis kunt brengen. Het volgende moment weet je dat ze de stewardess is, die in het vliegtuig al onze aandacht had getrokken. We hadden oogcontact met haar en achter jouw rug om heb ik haar aangesproken. Ze was wel in voor een verrassing.
Ze buigt zich weer over je paal en begint met volle kracht te zuigen en te likken. Ze heeft dit kennelijk vaker gedaan, en weet wat je lekker vindt. Je lacht naar me en zegt me dat je mij nu ook wil verwennen.

Ik ga op het bed zitten, doe mijn badjas uit en kniel naast je neer. Aan iedere kant van je hoofd een knie, je kijkt recht in mijn poesje. Die is al flink nat van de voorpret van deze verrassing en ik laat me langzaam boven je gezicht zakken. Je gaat met je handen naar mijn bovenbenen en met je tong door mijn spleetje. Achter me hoor ik de stewardess haar werk doen, en onder me voel ik je tong hele lekkere bewegingen maken. Ik ga met mijn handen naar de jouwe en ze strengelen ineen. Je likt mijn spleetje met overtuiging en ik geniet met volle teugen. Mijn knopje is hard geworden en reageert op iedere beweging van je tong.

Dan voel ik je handen naar mijn billen gaan en deze zachtjes kneden. Je handen trekken mijn billen uit elkaar en je vingers gaan naar mijn sterretje en duwen er zachtjes tegen. Ik hoor je zachtjes kreunen van genot van je lekkere pijpbeurt en ik kreun met je mee. In je opwinding ga je steeds sneller likken en zuigen en ga je met je vingers mijn gaatje in en uit. Ik draai mijn hoofd om en zie het hoofd van de stewardess wild op en neer gaan. Zo te zien, heeft ze je paal heel diep in haar mond en gaat ze helemaal op in haar bezigheid. Ik richt mijn aandacht weer op mijn onderbuik en voel daar heerlijke golven omhoog komen. Ik wordt warm van binnen en mijn kutje is supergevoelig. Je weet precies de juiste plekjes te beroeren en het lijkt wel of ik meerdere tongen tegelijk voel. Je bent overal.

Ik voel jou onder me heftig reageren en zie hoe je je aanspant. Je aandacht verslapt even van mijn poesje, maar ik vind het niet erg. Ik weet dat je aan het genieten bent en dat mijn tijd zo nog komt. Je kreunt nu hardop en zegt mijn naam. Ik moet lachen omdat ik geen aandeel heb ik jouw genot, maar wel in jouw gedachten zit. De stewardess gaat nu heel snel op en neer met haar mond en je komt heftig klaar. Je spuit haar mond vol en de stroom gaat rechtstreeks haar keel in. Ze slikt met moeite alles in en likt de restjes van je piemel af. Je zucht eens diep en realiseert je dan, dat jij ook nog een werkje af te maken hebt. Je pakt mijn billen stevig beet en gaat weer verder met je tong. Ik voel hoe je mijn schaamlippen uit elkaar doet en iedere centimeter likt. Je gaat diep mijn spleetje in. Ik gooi mijn hoofd achterover en voel dan hoe twee handen mij van achter strelen.

De stewardess is achter me komen zitten, op jouw buik en streelt mijn borsten. Ik leg mijn hoofd achterover op haar schouder en laat haar handen hun werk doen. Ze kneedt mijn borsten stevig. Niet te hard, maar wel met genoeg kracht om het lekkere gevoel in mijn onderbuik te doen toenemen. Haar handen dalen af naar mijn buik en mijn bovenbenen en gaan dan weer terug naar mijn borsten. Waar mijn handen zijn, realiseer ik me allang niet meer. Jouw tong en haar handen brengen me in de zevende hemel en ik voel dat ik dit niet lang meer aankan. Ik verlies de controle over mezelf en het lijkt alsof er iets in mij explodeert. Ik begin te schokken en kom heftig klaar.

Je tong stopt met likken, en de handen stoppen met kneden. De stewardess stapt van het bed en ik ga van je gezicht af. Vervolgens ga ik languit naast je liggen en je houdt me stevig vast. Je verzucht dat je het een heerlijke verrassing vond, maar dat we nog niet klaar zijn. Ik lach naar je en geef je een zoen. Ik proef mijn eigen geil en zeg je dat we net begonnen zijn.

Wordt vervolgd.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *