— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Overwerken in de vakantie…

Het was vakantie en iedereen zat lekker in de zon, behalve Eva. Eva werkte op een groot kantoor en moest nog wat inhalen. Ze baalde er flink van.

Toen ze s’ ochtends in de auto zat, zag ze nog net haar buurman met vrouw en kinderen in de volgepropte auto op vakantie gaan. Ha, ze mocht zelf toch niet klagen! Ze heeft een mooi appartement, goede vriendinnen en een leuke baan. En aan mannelijk aandacht ook niet te kort.

Aangekomen op kantoor ging ze alleen in de grote zaal zitten. Ze had het warm, ze zweette. Vanochtend was ze weer te laat opgestaan en had ze na een korte douche snel een witte blouse, een rok en een jasje aangedaan. Het jasje ging nu snel uit: ze zag dat haar tepels door de stof prikten.

Na wat water gepakt te hebben uit het keukentje, hoorde ze opeens geluid in het kantoor van Lia, haar baas. Lia was net nieuw. Het was een leuke, jonge meid. Eva en Lia konden het goed met elkaar vinden. Laatst op het bedrijfsuitje had ze met haar en haar vriend leuk opgetrokken.

Ze liep naar het kantoor van Lia toe en klopte aan. Toen ze de deur open deed zag ze Lia een T-shirt aan doen. Ze ving nog net een glimp op van een wit hemdje. Waaronder duidelijk twee grote, ronde borsten te zien waren. Eva bedacht zich hoe het zou zijn om seks te hebben met een vrouw.

Lia stond op en zei lachend: “Ik dacht dat ik alleen was, het is ook zo warm zonder airco”.
Eva beaamde het lachend: “Ja klopt, het is hier bloedheet. Ik wist trouwens niet dat je nog moest werken?” En terwijl ze dat zei zag ze dat de ogen van Lia over haar lichaam gleden. Eva voelde haar borsten door haar blouse heen branden.

“Maar ik ben blij dat je er bent, want ik zit vast in het systeem”, zei Lia. “Zou je me misschien even kunnen helpen?”
“Ik kan het proberen”, zei Eva, blij om even aan de blik van Lia te zijn ontsnapt. Toen ze naar de computer liep, kon ze aan niets anders denken dan het hemdje met de borsten die ze net even had gezien.

Het waren mooie, ronde, grote borsten met harde tepels. Ze werd er op een rare manier opgewonden van. Toen ze achter de computer van haar baas zat, keek Lia over haar schouder mee. Haar haren, die bijna haar wang raakte, roken heerlijk en de mooie ronde borsten raakten Eva tegen haar schouder. Hierdoor werd ze nog warmer dan ze al was.

“Je hebt een mooie blouse aan”, zei Lia. Eva, die besefte dat ze halfnaakt in het kantoor van haar baas zat, wist even niet wat ze moest antwoorden.
“Ik vind je er trouwens altijd leuk uitzien, mag ik dat zeggen?”
Eva knikte en keek op. Lia had vandaag ook een rokje aan met een T-shirt. Ze droeg zichtbaar geen beha.

Lia en Eva leken helemaal niet op elkaar. Lia was kleiner, had grote borsten en bruin, stijl haar, terwijl Eva wat aan de lange kant was, kleine borsten had en krullend, bond haar. Toen stak Lia opeens haar hand in Eva’s haar.

“Je haar is echt zacht en mooi, net als je huid”, zei Lia.
Eva werd een beetje verlegen door deze toenadering. Toen ging de hand van Lia over haar borsten. Ze voelde dat haar tepels stijf werden. Lia deed haar eigen T-shirt uit en het witte hemdje kwam weer tevoorschijn, net als haar mooie, ronde borsten.

Eva voelde de spanning toenemen. Toen Lia haar T-shirt uit had gedaan begon ze de blouse van Eva open te knopen. Bij elk knoopje werd Eva warmer. Toen ze de blouse open had ging Lia op haar knieën voor Eva zitten en begon ze de tepels van Eva te kussen, te likken en te zuigen.

Eva ging met haar handen door het haar van Lia en voelde zich nat worden. Lia bleef doorgaan met het verwennen van Eva’s tepels terwijl ze met haar hand naar beneden ging, richting Eva’s kutje.

Eva, die nog steeds in de stoel van Lia zat, werd zo geil van de gedachte dat Lia aan haar zat dat ze snel haar benen uit elkaar deed. Toen begon Lia onder haar rokje de binnenkant van haar dijen te strelen. Hierna ging Lia’s hand verder naar Eva’ natte kutje.

Lia drukte Eva’s string aan de kant en stak twee vingers in het strakke, kale kutje van eva. Eva kreunde toen de vingers naar binnen gingen en liet zich wat meer achterover leunen. Ze werd gek van de gedachte dat ze nu in de stoel van haar baas zat en zich gewillig liet opgeilen.

Lia begon op en neer te gaan in het natte kutje van Eva. Steeds sneller en dieper. Ze begonnen beide te kreunen. Eva deed haar ogen dicht en voelde dat ze natter en natter werd.

“Wat ben je lekker nat en geil”, hijgde Lia, toen ze even stopte met het zuigen van Eva’s tepels.
“Ik vond je al een tijdje erg geil, zoals je hier in en uit mijn kantoor loopt, in je mooie rokjes en je mooie borstjes.”

Toen haalde Lia haar vingers uit de kut van Eva. Ze begon kusjes op de buik van Eva te geven en toen zei ze schor:
“Sta eens even op”. Eva deed wat haar gevraagd werd. Lia stroopte het rokje van Eva’s lichaam en ook haar string ging uit.

Nu stond Eva naakt in het kantoor van haar baas. Ze was super geil en nat. Ze voelde een beetje vocht langs haar been lopen. Lia likte dit op en volgde het spoor van het geilvocht naar boven.

Toen begon Lia Eva te likken. Met het harde topje van haar tong ging ze langs Eva’s harde knobbeltje. Haar klit begon te zwellen onder de tong van Lia.

Eva, die haar knieën voelde trillen van de opwinding, kon bijna niet blijven staan. Lia hield op en commandeerde:
“Ga op het tapijt liggen”. Eva wilde dit maar wat graag. Eenmaal op de grond kriebelde het tapijt op haar rug.

Lia commandeerde verder:
“Doe je ogen nu dicht en je benen uit elkaar”. Eva deed dit. Toen voelde ze een klein straaltje water op haar buik. Verrast deed Eva haar ogen open. Lia had het bekertje water dat Eva had gepakt in haar handen.

Lia zei plagend:
“Je moet wel naar me luisteren, ik ben je baas”. Eva deed snel haar ogen weer dicht.

Toen voelde ze nog een straaltje koud water tussen haar warme dijen gaan. Lia ging tussen de benen van Eva zitten en begon het koude water op te likken. Eerst met lange zachte halen over de kut van Eva en daarna weer met het harde puntje van haar tong langs Eva’s klit.

Deze was nog helemaal niet afgekoeld van het koude water en begon weer lekker op te zwellen. Lia zoog, likte en kuste de vagina van Eva. Steeds sneller ging haar tong over Eva’s klit en kut. Toen drukt Lia opeens haar tong in de vagina van Eva. Ze kreunde het uit!

Eva begon nu met haar onderlichaam mee te wiegen op het ritme van Lia’s tong. Steeds sneller en harder. Eva voelde dat de druk bij haar klit toenam. Ze voelde dat ze bijna moest klaar komen en ging nog sneller op en neer.

Toen stopte Lia. Eva kreunde teleurgesteld.
“Wacht nog even, ik heb iets in mijn tas liggen”, zei Lia. Lia pakte haar tas en haalde er een kleine vibrator uit. Ze stopte hem in de natte kut van Eva. Toen zette ze hem aan ze hoorden het zoemende geluid van het apparaat.

Eva’s lichaam reageerde er meteen op. Ze begon te kronkelen en hard te kreunen. Lia drukte de vibrator diep in het zwetende lichaam van eva. En begon hierna op en neer te gaan. Met haar andere hand masseerde Lia de klit van Eva.

Eva voelde dat ze klaar ging komen en duwde haar onderlichaam wat omhoog, zodat de vibrator nog dieper in haar kut kon komen. Veel sneller dan verwacht kreeg ze een spetterend orgasme. Ze voelde de tinteling en warmte door haar hele onderlichaam gaan en gilde het uit.

Hierna ging ze weer liggen op het tapijt.
“Dat zag er lekker uit, nu ben ik”, zei Lia. Lia ging naast Eva liggen, maar op dat moment hoorden ze een geluid op de gang.
Snel trokken ze hun kleren aan. Toen Eva aangekleed was, zag ze dat Lia een rode blos op haar wangen had. Ze kuste haar snel even.

Toen Eva ging kijken wat er was zag ze de vriend van Lia op de gang lopen. Lia was nog niet helemaal aangekleed en dus ving Eva de jongen op.
“Hoi Jeroen, wat doe jij hier?” zei ze.
“Ik kwam even een lunchpakket aan Lia brengen, ze was zo snel van huis vanochtend”, zei Jeroen.
“Okay, Lia zit in haar kantoor.”

Eva ging maar weer naar haar plek. Ze ruimde alles op en ging toen naar huis, ze kon zich niet meer concentreren. Onderweg kreeg ze een sms van Lia:
“Wat ben je toch een lekker geil wijf, zie ik je morgen weer?”
Eva glimlachte en vond het opeens niet meer zo erg dat ze in de vakantie moet werken.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Sofie Vanhassel 20 sep 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *