— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Op de motor

De voorpret begint de avond ervoor al. Ik heb je aan de telefoon en alleen je stem geeft al een heerlijk gevoel in mijn onderbuik!

Helaas zal ik je de komende dagen niet zien maar ik zit wel met een heerlijk geil gevoel. Wat zal ik daarmee eens doen?

Ik bedenk dat ik van een ander vriendje nog een ritje op de motor tegoed heb, en het wordt morgen mooi weer. We hadden ooit een relatie maar dat werd niets. We hebben het wel nog leuk als vrienden…

Ik bel hem op en vraag wat hij morgen gaat doen. Hij heeft niets op het programma staan, dus ik herinner hem aan ons ritje. Dat vindt hij een geweldig plan.

De volgende ochtend sta ik vroeg op en neem een heerlijke douche. Ik neem mijn scheermesje en begin mijn benen te scheren. Ook mijn venusheuvel moet eraan geloven.

Terwijl ik bezig ben bedenk ik al wat er vandaag zou kunnen gebeuren. Mijn fantasie slaat op hol. Ik zie ons heerlijk rijden op de motor en hier en daar even stoppen. Het zou toch fantastisch zijn om het op de motor te doen?

Ik voel tussen mijn lipjes, ik ben al aardig nat. Mijn klitje is flink op gezet. Ik plaag mezelf een beetje. Mmm, dat voelt goed. Ik wrijf over mijn klitje. O, ik word nog geiler. Maar ik stop, ik wil alles bewaren voor later vandaag.

Nadat ik mij heb afgedroogd en mijn hele lichaam heb ingesmeerd met bodylotion gaat de bel. Ik ren naar beneden met alleen mijn string en beha aan.

En daar staat hij in zijn motorpak. Ik voel mezelf meteen weer nat worden. Ik krijg een goedkeurende blik. Binnen tien minuten ben ik klaar en kunnen we gaan. Nadat we een anderhalf uur gereden hebben stoppen we voor een kop koffie.

De seksuele aantrekkingskracht tussen ons is niet veranderd. Ik kan aan zijn ogen zien wat hij denkt. Ik lik verleidelijk over mijn lippen. Hij bedenkt zich niet en kust me heerlijk. Ik kan alleen maar genieten. Maar aangezien we op een terras zitten stoppen we.

Ik vertel hem over mijn fantasie op de motor. Hij ziet dit plan wel zitten! De vonken schieten over en weer en we weten niet hoe snel we weg moeten gaan. Ik kruip op de motor, dicht tegen hem aan. Mijn handen laat ik zo af en toe over zijn bobbel glijden.

Ondanks zijn dikke motorpak voel ik hoe opgewonden hij is. Ik voel mijn slip steeds natter worden en kan niet wachten totdat hij zijn motor ergens parkeert.

Eindelijk stop hij. We staan midden op een viaduct. Hij wil dat iedereen kan genieten van ons. Ik krijg een trilling door mijn onderbuik heen. Wil hij het echt hier doen?

Hij fluistert in mijn oor dat hij me op de motor wil likken en dat alle mensen die onder ons door rijden zien hoe ik lig te kronkelen op de motor. Nog wat onwennig maak ik mijn broek los. Ik ben niet preuts maar hier midden op het viaduct? Dat maakt mij toch wel verlegen.

Hij gaat meteen met zijn vinger in mijn slip zodra ik hem de ruimte geef. Mmm, ik ben heerlijk nat. Ik wil hem! Ik durf niet veel te zeggen want ik vind het nog steeds eng.

Hij begint met zijn vinger mijn klit te masseren. Mmm, dat voelt goed. En heel langzaam voel ik de schaamte weg vloeien. Ik geniet zo heerlijk. Net als ik alles en iedereen om me heen vergeet stop hij.

Hij trekt mijn broek verder naar beneden zodat hij er beter bij kan. Ik moet met mijn billen op de motor gaan zitten. Hij trekt mijn benen verder uit elkaar en kijkt zo in mijn druipende kutje.

Hij blaast erop. Er siddert iets door me heen en ik wil alleen maar meer. Hij duwt zijn mond op mijn natte kutje en begint heerlijk te likken. Met zijn vingers beroert hij mijn genotsknopje. O, ik ben zo verschrikkelijk geil dat ik het gerommel in mijn onderbuik al voel aankomen.

Hij likt me met lange halen. Precies hoe ik het graag wil hebben! Ik ben bang dat de motor omvalt als ik eenmaal klaar kom en waarschuw hem dan ook. Hij vangt mij wel op. Wat een kanjer!

Ik laat me gaan en kom heerlijk schokkend klaar. De ontlading van de hele dag komt eruit. Als ik weer een beetje bij mijn positieven ben sta ik op wankele benen. Ik geef hem een heerlijke tongzoen.

Ondertussen gaan mijn handen naar zijn heerlijk bobbel. Hij is zo geil dat hij bijna uit zijn broek knapt. Daar wil ik graag iets aan veranderen. Ik trek zijn broek los en bevrijd zijn steigerende paal. Ik was even vergeten hoe lekker hij is.

Ik plaag hem met kleine kusje op en naast zijn paal. Dan neem ik hem in mijn mond en ga heerlijk op en neer. Ik proef zijn voorvocht en ik voel in mijn onderbuik de bekende kriebels opkomen.

Ik hoor hem genieten en plaag hem nog iets meer. Hij gromt en zegt dat hij mij helemaal wil hebben. Maar niet hier. Hij trekt zijn genotsstaaf uit mijn mond en sluit hem weer op in zijn nauwe hok.

Als ik in zijn ogen kijk bekruipt me een heerlijke gevoel. Ik weet wat hij wil en kruip gewillig achterop de motor. Hij start en we rijden in een snel tempo weg naar een heerlijke bestemming.

We rijden de dijk op en ik weet precies waar hij heen rijdt. Na wat slingers zijn we op ons oude plekje beland. In de oude tijd hebben we hier heel wat dingen gedaan. Een plekje dat is afgeschermd maar toch in de open lucht.

De spanning om betrapt te worden maakt het extra lekker. Hij trekt zijn motorjas uit en legt die op de grond. De grond is nog iets nat maar ik trek mij er niets van aan. Ik kan hem alleen maar aankijken en ik zie hoe hij langzaam zijn broek uittrekt.

Ik zie in zijn boxershort een gigantisch bobbel aftekenen. Ik wil omhoog komen om hem te bevrijden maar hij schudt zijn hoofd. Ik ga weer liggen. Tergend langzaam trekt hij zijn boxerschort uit en neemt zijn lul in zijn hand.

Ik zie op zijn eikel een druppel geil liggen. Ik wil het eraf likken en kom weer omhoog. Hij laat toe dat ik zijn geil aflik maar verder mag ik niets doen. Ondertussen voel ik dat ik alweer nat word.

Ik maak mijn broek los en voel tussen mijn lipjes. Hij gromt als goedkeuring. We kijken elkaar in de ogen aan en we zien van alles.

Ik zie aan zijn handelingen dat het niet lang meer duurt eer hij klaar komt. Ik kom omhoog zonder mijn vinger van mijn klitje af te halen. Ik masseer mijn klitje op een flink tempo en neem zijn lul in mijn mond.

Mmm, wat is hij toch lekker. Na een tijdje duwt hij me terug op zijn jas. Hij gaat met zijn lul boven mijn mond staan en ondertussen schuift hij mijn vinger aan de kant en likt mijn klitje.

O, ik ben zo geil, ik kom bijna weer! Hij voelt het aan me en likt er heerlijk op los. Ik wil hem in me voelen! Hij draait zich om en zet me op mijn handen en knieën neer. Hij pakt mijn heupen vast en duwt zijn lul diep bij mij naar binnen.

Dat was de druppel en ik kom schokkend klaar. Hij stoot nog even flink door en ik hoor hem grommen. Daarna voel ik zijn heerlijke goedje in me spuiten.

Uitgeput liggen we naast elkaar. Dat was genieten met de grote G. We kijken elkaar aan en zeggen tegelijk dat dit altijd goed en lekker blijft tussen ons. En dat dit zeker niet de laatste keer zal zijn.

Hij zet me netjes thuis af en terwijl ik nog nageniet stuur ik je een smsje en vertel dat ik een heerlijke dag heb gehad. En dat ik hoop dat ik je snel weer zie omdat ik wil laten zien wat ik vandaag uitgevreten heb!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *