— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Fantasie in de sauna, deel 2

Eline voelde zich haast knappen van geilheid toen ze Cynthia zag kronkelen. Ze deed nog niks en ze lag al te draaien met haar heupen. Ze kon haar niet langer laten wachten. Langzaam liet ze haar gezicht naar de warme vochtige spleet van Cyntia zakken. Het geurige aroma bedwelmde haar en ze voelde zich alsof ze dronken was. Ze keek naar het vocht, liet er een vinger langs glijden. Cynthia kwam kreunend met haar lijf omhoog. Het was maar te hopen dat ze alleen bleven. Het idee dat iemand hen kon storen maakte haar nog heter. Ze stak haar tong een beetje uit en likte heel langzaam aan de lippen. Ze proefde, liet de smaak rondgaan in haar mond.

Hmmm, dat smaakte naar meer. Ze wilde meer, meer, meer… Ze kon zich niet herinneren ooit iemand zo begeerd te hebben. Ze stortte zich op de opening en liet haar tong alle kanten uitschieten. Ze was volledig onbeheersd. Toen voelde ze weer de lippen van Cynthia op haar kut. Het was onmogelijk om Cynthia net zo veel genot te schenken, ze werd compleet afgeleid. Ze voelde alleen maar die tong en die lippen en wist niet meer wat ze deed.
“Voel me,” zei Cynthia, “doe wat ik doe.”

Eline voelde de tong, die diep in haar ging. Ze deed wat Cynthia deed. Probeerde haar tongende en zuigende likken te imiteren. Cynthia ging nu nog heftiger te keer, waardoor zij ook haar tempo weer moest opvoeren. Ze voelde zich nu alsof ze zichzelf aan het likken was, het was een ongekende ervaring. Wat zij deed, deed Cynthia en andersom. Lippen, tong en vingers waren overal. Ze wist niet meer waar Cynthia begon en zij ophield. Ineens stopte Cynthia stopte abrupt. Eline merkte het niet eens meteen, omdat ze beneveld werd door het zoete vocht van Cynthia. Eline keek haar een beetje verstoord aan.
“Nee, niet ophouden”, smeekte ze, maar Cynthia stond op zonder om te kijken en zei: “Kom, we gaan even afkoelen in het bad.”

Eline toog achter haar aan als een gehoorzame slaaf, ze deed alles voor meer van dat heerlijke overweldigende genot. Ze liepen naar het kleine zwembad. Ook hier was niemand. Het was vandaag uitzonderlijk rustig. Kwam dat even mooi uit! Ze lieten zich in het koude water glijden.
“Brrrrr, ik voel het bijna sissen”, zei Cynthia. “Ik ben ook zo heet”, zei ze vervolgens schor. Ze kwam naar Eline toe en keek haar diep in de ogen. Eline voelde haar binnenste helemaal trillen. Langzaam kwam Cynthia met haar hoofd naar haar toe en zoende haar. Een warme tedere zoen die langzaamaan hartstochtelijker werd. Ze opende haar mond en likte plagend aan haar lippen.

Toen vonden ze elkaar in alles overweldigende passie. Ze zoenden alsof hun leven er vanaf hing. Likkend, zuigend, tongend, tandenbijtend, gulzig opslokkend zoenen. Onder water leidden hun handen een eigen leven. Ze wilde de vingers dieper, harder. Cynthia bewoog de vingers in haar in een soort roerende pompende beweging en Eline schokte op en neer. Ondertussen lagen Elines handen niet stil. Ze had haar duim op de klit van Cynthia en draaide langzaam rondjes. Haar andere vingers zaten diep in de kut van haar vriendin. Heftig masserend.

Ze vingerden tot ze beurs en rauw waren en konden niet stoppen. Samen bereikten ze een verlossend en spetterend orgasme, de kreten smorend in elkaars mond. Maar dat bluste het vuur helemaal niet, het wakkerde slechts aan.
“Ga hier eens zitten”, zei Cynthia en ze klopte met haar hand op de rand van het bad. Er om heen stonden kunstplanten. Eline hees zich op de kant en nog voor ze goed en wel zat, had ze de mond van Cynthia weer op haar kut. Ze liet zich achterover vallen, negeerde de prikkerige kunstbladen en duwde haar heuvel omhoog. Ze voelde hoe ze met lange halen werd gelikt.

De tong was afwisseld hard en zacht. Zacht bij het likken, maar puntig bij haar gespannen clitoris. Die nu haast op ontploffen stond. Ze was alweer toe aan een orgasme, ze kreeg geen genoeg van dit geile wijf. God wat een heerlijke slet, zoals ze me likt en vingert. Haar eigen gedachten maakten haar nog hitsiger dan ze al was. Ze voelde zich een echte teef, duwend met haar onderkant, smachtend naar de hele mond van Cynthia, lippen, tong, tanden. Schuivend, heen en weer, de tong sturend waar het het lekkerst was. Ze voelde het al aankomen, terwijl ze aan vingerde vingers werd opgetild en in de mond van Cynthia werd geduwd met het grootste genot ter wereld. Cynthia ragde, neukte, likte, vingerde, roerde, stampte.Ze deed alles wat ze moest doen en met een schreeuw van verlossing kreeg ze die dag haar derde orgasme.

Cynthia keek haar verliefd en geil aan. Ze stak een hand uit. Ze liepen naar de bruisbaden. Ook al weer zonder bezoekers.
“Het lijkt wel zo besproken”, zei ze tegen Cynthia.
“Dat klopt, ik heb het afgehuurd.”
Nu voelde ze zich echt vrij en ze viel Cynthia in de armen. Tongend en innig verstrengeld strompelden ze richting het bruisbad. Alle bruisers stonden aan. Kom eens hier zitten, ik weet iets leuks. Cynthia had nog altijd geen enkele moeite om de rol van leidster op zich te nemen en zij als nieuweling liet zich graag leiden. Alhoewel ze zich nu niet meer zo’n nieuweling voelde.

Eline ging naast Cynthia zitten. Cynthia duwde haar lippen tegen de bruisende bubbels. Ze kreeg meteen weer die genietende en uitnodigende uitdrukking op haar gezicht. Eline kon zich niet meer inhouden en begon haar meteen te vingeren. Ze ging achter haar zitten. Ze hield de lippen zo uit elkaar dat de straal water precies op haar knopje gericht was. Ze merkte de geile verandering meteen. Ze begon te wiegen, ze sloot de lippen en opende ze weer. Cynthia genoot hoorbaar.

Eline liet haar vingers rondjes draaien en wisselde dit af met de waterstraal die ze het knopje liet beroeren. Cythia begon met haar hoofd te schudden, ze was heerlijk wild en genoot. Ze wreef harder en sneller over het knopje en zag hoe dat een maximaal effect had. Het hoofd lag nu achterover, ze schokte met haar heupen richting water en handen. Ze was bloedgeil. Eline genoot van het effect wat ze op Cynthia had en werd al weer opgewonden van de aanblik alleen. Ineens raakte ze overmand door verlangen naar die tong. Ze ging boven haar staan, spreidde haar benen en duwde Cynthia’s hoofd tussen haar benen.

Die begon gelijk hartstochtelijk te likken. Ze zoog haar weer helemaal op. Eline kon amper op haar benen blijven staan. Ze schuurde haar kut over het gezicht van Cynthia.
“Lik me, lik me, vreet me op.” En Cynthia gehoorzaamde en likte haar, zoog haar, stampte haar tong wild naar binnen. Haar vingers knepen in haar billen en bewogen haar onderlijf heen en weer over haar gezicht. Het was een ritmisch mantra.

Eline had haar hand bij de tong en speelde met tong en kut, een symfonie van genot. De tong en vingers worstelden om de beste plek. De vingers lieten de tong met plezier ruimte winnen. Twee vrouwen aaneengeschakeld. Cynthia had haar lippen wijd tegen de waterstraal en kronkelde zich, al likkend aan Elines zoete vlees en schuddend van genot, naar een orgasme toe, terwijl Eline schokkend haar vierde orgasme voelde opkomen. De straal van Cynthia spoot in de waterstraal. Ze kwam stotend klaar met een gil die ze in de kut van de klaarkomende Eline perste.

Eline duwde haar warmte in het gezicht van Cynthia en kwam met een schreeuw tot een langdurig orgasme. Ze bleef steeds opnieuw overweldigd worden door golven van genot, ze was één grote kut, het orgasme trok door haar hele lijf terwijl ze voelde hoe de lippen niet slechts haar clit maar haar hele gevoel kusten. Een mutiple orgasme, dat moest dit zijn, dacht ze bedwelmd. Ze bleef er bijna in. Langzaam streelden ze elkaars lichaam, alle openingen, welvingen, alles. Ze lieten zich in het bruisbad vallen en gaven elkaar een diepe warme zoen, ze waren verliefd.

“Ik had je gehoord toen je voor de spiegel stond”, zei Cynthia. “Toen ik eenmaal wist dat jij ook wilde durfde ik het wel aan om je te verleiden.” Eline kuste haar en zei: “Nou het smaakt zeker naar meer. Jouw huis of mijn huis?”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *