— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

In het ochtendzonnetje

Het is zomer en de nieuwslezer op de radio belooft weer een zinderend hete dag. Ik heb vandaag het rijk alleen en kan dus nog heerlijk in bed blijven liggen. De rest van mijn plannen komen later wel.

Daar lig ik poedeltje naakt onder niets meer dan een laken, met mijn ogen dicht te genieten van de zon die door het open raam naar binnen schijnt. Ik denk even aan jou: mijn arme vent die nu hard aan het werk is op een muf kantoor.

Hmmm ik heb zin om jou even flink te plagen, dus ik pak mijn laptopje en stuur je een mail.
“Al geil?” Ik druk op de verzendknop en weg is mijn mail, onderweg naar jou.

Ik krijg geen reactie dus ik leg de laptop naast mij en ga weer liggen. Ik sluit mijn ogen. Ik denk aan jou terwijl mijn ene hand mijn borst begint te masseren, mijn andere hand gaat langzaam naar beneden.

Mijn vingers vinden mijn klitje en bij die aanraking voel ik kippenvel over mijn hele lichaam. Met mijn vingers ga ik in en uit mijn kutje. Een heerlijk gevoel maar mijn vingers vullen mijn diepe, natte kutje niet voldoende.

Ik pak vanonder mijn bed mijn speeltje erbij, een heerlijke vibrator met een lief bijtje aan het begin van de lul. Ik zet het speeltje voor mijn kutje en duw hem tegen mijn lipjes en het glijdt naar binnen. Dan zet ik hem aan.

Het bijtje zoemt heerlijk tegen mijn klitje en ik voel mijn onderbuik nu al tintelen. Ik spreid mijn beden en kronkel onder mijn eigen handen. Ik ben nat, en geil. Dat wordt een vluggertje vandaag!

Jij staat in de deuropening en kijkt naar mij, net zo lang totdat ik mijn hoogtepunt heb bereikt. Hmmm wat een heerlijk begin van deze mooie dag.

Dan ineens hoor ik je snelle ademhaling. Ik kijk op, daar sta jij in de deuropening met je pik in je hand. Je kijkt me aan en je kleedt je verder uit. Eenmaal naakt kom je naar me toe.

Je pakt mijn handen en bindt die met een sjaaltje vast aan het bed. Je hebt nog niets gezegd en voordat ik het weet voel ik je tong via mijn nek, borsten, navel naar mijn klitje gaan.

Je likt heerlijk over mijn klitje, en je handen masseren mijn borsten. Het heerlijke gevoel in mijn onderbuik komt weer terug en net voordat ik ga komen stop je.

Dan zet jij je pik tegen mijn lipjes en je glijdt heerlijk naar binnen. Je begint direct met een flink tempo te stoten en het zal niet lang duren voordat we allebei ons hoogtepunt bereiken.

Heerlijk nagenietend in het zonnetje liggen we bezweet op bed, nog steeds heb je geen woord gesproken. Ik sta op om te douchen, jij blijft alleen achter op mijn bed.

Onder de hete straal denk ik even aan wat er net allemaal gebeurd is. Hoe ben jij binnen gekomen? Ach wat maakt het ook uit, je was er precies op het juiste moment.

Afgedroogd en aangekleed kom ik de badkamer weer uit. Ik loop door naar de slaapkamer en ik zie jou niet meer liggen. Ook je kleding is weg.

Teleurgesteld loop ik naar beneden en op tafel staat een compleet ontbijtje klaar.
“Goedemorgen”, zeg jij en je geeft mij een zoen. Jij leest de krant en ik eet mijn ontbijtje, verder zeggen we weinig.

Af en toe voel ik dat jouw ogen op mij zijn gericht, de spanning is nog niet weg. Je moet weer aan het werk, zeg je, dus je pakt je spullen. Echt veel zin heb je niet, zo te zien.

Ik geef je een zoen en jouw hand ligt op mijn kont. Je trekt mij tegen je aan, ik voel een enorme bobbel in jouw broek en ik kan het niet laten je even te betasten.

Je kreunt en bijt daarna zachtjes in mijn lip, je ogen twinkelen en zo te zien heb jij weer zin. Langzaam maak ik je broek los en ik merk aan jouw zoenen dat je het allemaal prima vindt.

Je hand ligt nog steeds op mijn kont en je greep verzwakt geen moment. Toch weet ik mij los te krijgen uit jouw greep en ik ga langzaam door mijn knieën.
Mijn ene hand gaat langs je zij naar beneden daarbij kriebel ik je met mijn nagels. De andere hand verlost jouw pik uit je boxershort. Fier springt jouw stijve harde pik overeind.

Jij staat met je ogen dicht te genieten van mijn handen en dan neem ik jouw pik in mijn mond, mijn lippen sluiten zich om je eikel.

Ik neem je ballen in mijn ene hand en met mijn andere hand kriebel ik je aan de binnenkant van je dijbeen.
Ik hoor je gekreun en ik beweeg mijn mond sneller over je stijve, harde lid.

Ik voel dat je bijna gaat komen en dan stop ik. Ik sta op en knoop mijn bloesje los.Ik weet dat jij het heerlijk vindt om over mij heen te spuiten, dus jij neemt het even van mij over.

Je trekt hard en in een hoog tempo aan je pik en al snel zie ik dat je gaat komen. Al kreunend spuit jij je sperma over mijn borsten.
Ik help je weer met het aandoen van je broek en jij knoopt mijn bloesje weer dicht.

Ik zwaai je uit en stap wederom onder de douche. Wat een heerlijk begin van deze hete dag.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *