— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Droog

1540 Droog
Droog, stond ik. Mijn glas was nu voor de derde keer leeg. In het moderne café was veel mooi manvolk te zien. Maar ze waren allemaal bezet, te veel met zichzelf bezig of homo.

Diegenen die wel interesse in mij toonden waren te dronken, te lelijk of onverstaanbaar. Was ik te kritisch? Nee, zeker niet, maar als ik een avond uitga dan is het toch niet vreemd dat ik er ook een beetje van mag genieten?

Met mijn glimmende zwarte kousen, mijn strakke rokje en mijn topje dat mijn cup D lekker omsloot, was ik minstens een lekker toetje na een geslaagd avondje uit. En anders wel het hoofdgerecht van een goed diner.

“He barman, geef me nog zo”n lekkere B52”, riep ik.
“Voor jou zeker. Komt eraan.” Even later stond een brandend drankje voor mijn neus.

“Mooie dame,” sprak de barman, “deze is van het huis, maar niet verder vertellen.”
“Waar heb ik deze eer aan te danken?” vroeg ik blij verrast.

“Er zijn avonden dat mijn uitzicht vele malen slechter is. Het is niet altijd leuk als iemand zo lang op een kruk blijft zitten, maar vanavond mag je nog lang hier blijven”, sprak hij glimlachend.

“Nou, dank je wel. Op je gezondheid. Hoe heet je eigenlijk?”
“Marcel en jij?”
“Brenda, aangenaam”, en ik stak mijn hand uit die hij liefdevol aannam en als een koene ridder kuste.

“Oh, gij paladijn, zou ik vanavond uw jonkvrouwe mogen zijn?” riep ik theatraal.
“Gij schone vrouwe, ik zou zeker met u deze avond verder willen bouwen. Maar ik moet nog heel wat drank versjouwen.”

“Ik wacht op u, op deze kruk, die mijn toren zal zijn waar ik u zal ontvangen. Proost.” Ik tuitte mijn lippen, blies de vlam uit en nam een flinke slok van het stroperige drankje.

De avond was verstreken zoals een goede uitgaansavond moet verlopen. Mensen dronken, dansten, maakten lol, deden nog gekker en verlieten met bekenden of onbekenden het café. Ik was op mijn wachttoren blijven zitten als een echte Rapunzel.

Mijn geblondeerde haren gedrapeerd over mijn schouders en mijzelf vermakend met rondkijken, cocktails drinken en toneelstukjes opvoeren met Marcel. Tegen tweeën kwam het verlossende woord.

“Brenda, we gaan sluiten.”
“Ik heb mijn drankje nog niet op.”
“Drink het rustig op, ik sluit vast af.” Ik zag hem de inmiddels lege ruimte inlopen om glazen te ruimen.

Hij zag er goed uit. Een losse, gerafelde jeans met een strak shirt met de naam van de kroeg. Zijn donkerblonde haar woest gestyled met gel. Dat moest sterk spul zijn als het zo lang in model bleef.

Met een arm vol lege glazen kwam hij mijn kant op, zette deze over de bar en raakte daarbij mij heup. In die aanraking ontvlamde een ontembare geilheid die schreeuwde om heftig bevredigd te worden. Hij draaide zich om, keek me aan en knielde voor mij neer.

“Oh dame, laat mij uw verwennen zoals geen ander u ooit verwend heeft.” Ondertussen duwde hij mijn rokje verder omhoog. Hij bleef me aankijken en ik wilde niets anders meer dan zijn pik.

Ik opende mijn benen en toonde mijn natte slip. Vaardig zette hij zijn handen op mijn heupen en ontdeed me van het kledingstuk. Glimmende van verwachtingsvol vocht kwam mijn opgewonden kut in zijn blikveld.

Ik greep hem bij zijn haar en duwde hem hard in mijn kruis. Sidderend duwde ik mijn lippen tegen de zijne. Hij had geen verdere aansporing nodig en liet zijn tong als een razende tekeer gaan.

Speeksel en geil vermengden zich tot een kletsnat mengsel, klaar om meer te ontvangen. Kreunend hing ik tegen de bar. Smachtend om hem in me te nemen. Terwijl hij opstond en zijn broek uitdeed zag ik zijn pik al tegen zijn short staan.

Ik gleed van mijn kruk en pakte hem beet. Zijn kloppende lid ging recht voor me staan en ik nam hem helemaal in mijn mond. Nu was het mijn tong die aan het werk ging.

Met mijn handen bespeelde ik zijn ballen en zijn pik. Zijn eikel was glad en vurig. Zijn handen brachten me omhoog en zoenend proefden we elkaars geil.

Ondertussen werkte hij mijn topje omhoog en liet mijn borsten uit hun omhulsel ontsnappen. Een lange kreun kwam als goedkeuring. Ik draaide me om, zette mijn benen iets uit elkaar en steunde op de rand van de bar wachtend op zijn binnenkomst.

Met zijn lange zwaard boorde hij diep in mijn kut. Mijn borsten zweefden, deinsden op het ritme van zijn lange stoten. Onverwacht stopte hij en draaide me om. Hij tilde me op en ramde zijn harde pik bij me naar binnen.

Lopend en stotend liep hij om de bar heen en zette me op de spoelbak. Ik schrok van het koude vocht en voelde een tinteling door mijn liezen. Ik plantte zijn hoofd tussen mijn bezwete borsten en drukte mijn opgezwollen schaamlippen om zijn penis.

Met zijn handen op mijn billen stootten we tegen elkaar als bij een riddertoernooi. De afloop was spetterend, koning Arthur spoot diep en gepassioneerd in Guinevere. Ik liet hem mijn wellustige kasteel binnenkomen en nam hem mee naar alle kamers.

Hijgend en zuchtend gleed hij uit me, omarmde me en fluisterde: “heerlijkheid, graag zou ik nogmaals mijn lans aan u tonen. Morgen werk ik weer, kan ik u hier weer in mijn nederige stulp ontvangen?”

“Oh gij, edele ridder, morgen zal ik mijn slotgracht weer voor u openen. Ik wacht op uw brug die u door mijn nat zal leggen. Laat uw paarden galopperen en mijn kasteel veroveren.”

Met een grote, geile grijns voegde ik daaraan toe: “maar ik wil nu ook nog wel een keer. Kom hier met dat ding van je, ik zal je laten schieten als Robin Hood in Marianne na drie maanden geheelonthouding.” Ik pakte zijn nog warme pik in mijn handen en begon zacht zijn eikel te masseren.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *