— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De buurman en ik

Na maanden verbouwen was het dan zover. De buurman zou eindelijk zijn huis betrekken. Hij leek rechtstreeks weggelopen uit Desperate Housewifes; breed, lang, innemend en een nonchalante lok voor zijn gezicht.

Ik had hem al een paar keer gesproken toen hij kwam vragen of hij onze buitenkraan mocht lenen. Natuurlijk mocht hij dat. Ik had al naar hem gegluurd toen hij druk bezig was met werkzaamheden aan het huis. Helaas: hij had vrouw en kinderen.

Hoe oud zou hij zijn? Ergens in de dertig? Hij zag er goed uit, dat stond buiten kijf. Op een dag lag ik te zonnebaden in onze grote tuin. Hij maaide zijn gras. Versleten spijkerbroek, geen shirt.

Ik was me al te bewust van zijn aanwezigheid en ging zo bevallig mogelijk liggen, hem negerend. Op een gegeven moment besloot ik dat het tijd was om mezelf in te smeren. Zo sensueel mogelijk maar niet te opzichtig smeerde ik mij in.

Ik keek even naar de fles, naar de buurman, en weer naar de fles. Hmm, ideetje! Durfde ik het te vragen?
“Ehm hoi, zou je misschien mijn rug willen insmeren?”, riep ik toen zijn grasmaaier even stil viel. Hij keek op over de heg en twee seconden later hoorde ik het tuinhekje kraken.

Een innemende glimlach kwam op zijn knappe gezicht. Ik rijkte hem de fles. Hij ging achter mij op de stoel zitten. Hij spoot wat zonnebrand op mijn rug en ik sidderde even: koud! Zijn mooie handen begonnen de olie in te smeren en hij vroeg of het goed was zo.
“Ja, het gloeit nu helemaal”, zei ik.

Oei wat had ik gezegd? Hij moest nu wel merken hoezeer ik op hem geilde. Zachtjes blies hij wat haartjes uit mijn nek. Een rilling volgde mijn ruggengraat naar beneden.

Het gloeide nu ook in mijn bikinibroekje. Een klein zuchtje kon ik niet onderdrukken. Hij smeerde het spul op mijn nek, mijn schouders, mijn rug en op de voorkant van mijn hals.

Ik wilde dat hij naar beneden ging. Plotseling voelde ik zijn handen het knoopje van mijn bovenstukje losmaken.
“Dan kan ik er beter bij”, hoorde ik hem fluisteren.

Mijn onderrug werd gedaan en zijn handen gleden via mijn middel naar mijn buik. Het kietelde. Hij trok mij verder naar achteren. Ik voelde een onmiskenbaar teken van leven in zijn spijkerbroek.

Ik geloofde het niet helemaal, zag hij me dan toch staan? Terwijl hij mijn buik aaide begroef hij zijn neus in mijn haar. Ik sloot mijn ogen en moest mijn best doen om niet te kreunen van opwinding.

Er druppelde warm vocht in mijn broekje. Zijn handen kietelden mijn buik en klommen langzaam naar boven. Aaah, ik wilde schreeuwen. Ik voelde de huid van mijn rug tegen zijn borstkas aanglijden.

“Ik kan niet tegen kietelen”, kirde ik.
“Shhh”, klonk het in mijn oor, en hij beet me zachtjes in de nek. “Daar kan ik ook niet tegen”, kreunde ik.
“En dit dan?”, vroeg hij.

Zijn handen vonden mijn borstjes. Ik kon nog steeds niet geloven dat dit echt gebeurde. Ik was blij dat we door de struiken aan het zicht waren onttrokken. Ik deed nu niet meer zo mijn best om mijn uitingen van lust te onderdrukken.

Elke aanraking van hem ging als een bliksemstraal tussen mijn benen. Zijn huid, zijn geur, zijn adem: ik kon niet meer. Plotseling stond ik op. Hij kwam achter me staan en draaide me om.

Ik stond halfnaakt voor mijn heerlijke buurman en keek hem aan. Zijn mooie ogen, zijn mooie spieren. Ik wilde ze aanraken. Ik volgde het geultje tussen zijn borst- en buikspieren naar beneden.

Mijn adem stokte en ik voelde zijn hand in mijn nek. Hij drukte zijn lippen op de mijne en zoende me. Oh, wat zoende hij lekker. Zijn handen vonden mijn billen en hij kneep erin. Ik vond de knoop van zijn broek, en deed tergend langzaam zijn gulp los.

Even later voelde ik hoe hij me zachtjes in het gras legde. Hij trok zijn broek uit en zijn witte boxershort verhulde niet veel. Ik zag zijn stijve duidelijk afgetekend in zijn short.

Hij ging op zijn knieën tussen mijn benen zitten en boog zich over mij heen om me te kussen. Mijn mond, mijn nek. Hij knabbelde op mijn tepels en kuste mijn navel. Opeens begon hij mijn dijen te masseren.

Hij pakte wat zonnebrandolie.
“Je moet overal goed ingesmeerd zijn”, hijgde hij. Hij sloeg geen plekje over. Mijn dijen, mijn liezen, overal aaide hij me zacht. Hij smeerde langs het randje van mijn broekje. Zijn vinger bleef daar hangen.

Stiekem kroop zijn vinger onder de randjes. Ik stond in brand. Ik kronkelde in het gras. Ik trok hem bovenop mij en sloeg mijn benen om hem heen. Ik voelde zijn grote penis door onze broekjes heen en wilde hem in mij!

Ik streelde zijn boxer en ik hoorde hem schor zeggen: “ik wil je”. Hij rukte mijn broekje van mijn billen en ik trok de zijne uit. Ik nam zijn penis in mijn hand en stopte hem in mijn mond.

Zachtjes begon ik eraan te zuigen. Mijn hand bewoog mee met de bewegingen van mijn mond.
“Wat ben jij goed”, stamelde hij, “ik ga komen.”
Ik voelde zijn warme stroom en ik slikte het door.

Met zijn duim veegde hij een druppel van mijn lip en ik opende mijn mond om op zijn duim te sabbelen. Toen was het mijn beurt om verwend te worden. Ik voelde zijn tong in mijn lies, op mijn schaamlippen, langs mijn vagina, en uiteindelijk mijn clitoris.

Hij sabbelde en hij likte en kreunde dat hij me zo lekker vond. Ik trok hem omhoog en zoende hem hevig, om hem te laten merken dat ik klaar voor hem was. Ik voelde zijn kloppende lid tussen mijn dijen en opeens duwde hij het in mij.

Ik gilde. Ik werd overweldigd door passie. Ik voelde hoe hij me opvulde en keek hem aan. Eerst stootte hij zachtjes en voorzichtig heen en weer, toen steeds sneller. Ik kon wel huilen.

Hij was zo mooi, hij voelde zo goed, hij rook zo lekker. Het was gewoon te mooi om waar te zijn. Arrogant en toch teder keek hij me recht in mijn ogen terwijl hij me tot zich nam. Een lok voor zijn ogen. Ik zette mijn nagels in zijn rug en begon steeds harder te kreunen.

Hij begon ook luider en sneller te kreunen.
“Ik kom!”, riep ik.
“Ik ook!” hoorde ik. Na een paar stevige stoten voelde ik zijn zaad in mij.

De buurman ontspande en lag bovenop mij te zuchten. Ik speelde met mijn vingers door zijn mooie haren. Nog een paar uur bleven we in het gras in de zon liggen. Toen bedacht ik me dat ik voor de groep moest koken.

Een beetje verward nam ik afscheid van de buurman en fatsoeneerde me. Mijn huisgenoten vroegen zich af waarom ik van die rode wangetjes had, en waarom ik zo straalde.
Ik zei: “O, het zal wel komen door de zon, ik heb iets te lang in de tuin gelegen.”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *