— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Vrije middag

Het is bijna elf uur als de telefoon op mijn werk gaat. Jij bent het.
‘”k kan hier om twaalf uur weg en ben dan een half uurtje later bij je. Hoe vind je dat?” ,klinkt het aan de andere kant van de lijn.

Mijn hart slaat over. Natuurlijk kan ik ook vrij nemen. Snel werk ik de laatste dingen af. Ik had het al opgegeven dat ik je voor je vakantie nog zien zou, maar je weet: voor een man als jij kun je me s’ nachts wakker maken.

Als ik naar buiten loop zie ik je Jeep juist aan komen rijden. Wat een geluid komt er uit die auto. Ik stap maar al te graag in. Fijn om je weer te zien! Waar breng je me naar toe? We rijden een eindje de polder in, zoals de vorige keer. Dit keer wil jij meer, en die tijd hebben we nu ook. Tijd, een bijzonder kostbaar iets tussen twee mensen die al een andere relatie hebben.

“Als we doorrijden kunnen we rond één uur in ons hotelletje zijn.”
Dat vind ik nog eens een goed voorstel. Je hebt een automaat, wat erg handig is. Zo heb je tenminste een hand vrij om mij ondertussen op te warmen. Dat lukt je uitstekend.

Al snel verdwijnt je hand in mijn slip waar je vingers rustig hun eigen weg zoeken. Mijn god liefje, wat wind je me op. Ter hoogte van Den Bosch heb ik mijn eerste orgasme al te pakken. Die heb ik alvast binnen, en we zijn niet eens begonnen. Nog even volhouden.

Als we op de kamer van het hotel gearriveerd zijn rukken we de kleding van het lijf. Ik wil niet wachten tot we rustig op bed liggen. We gunnen ons de tijd niet om elkaar te bekijken en te strelen. Ik wil je voelen, ruiken, proeven, neuken en wel nu!

Je pik glijdt zo soepel bij me naar binnen alsof ie nooit anders gewend is. Heerlijk! Daar heb ik mijn tweede orgasme al te pakken. Ik was nog zo vreselijk geil van de auto dat er niet veel meer voor nodig was.

Als de grootste passie een klein beetje bevredigd is laten we ons op bed vallen. Nu nemen we de tijd voor elkaar. Eindelijk alleen. Ik hoop dit nog heel vaak met je mee te maken. Je maakt me blij en gelukkig. Door jou voel ik me vrouw.

Nu mag ik jou lekker gaan verwennen. De olie zijn we helaas vergeten, maar dat maakt de pret er niet minder om. Het is zo heerlijk om te zien hoe jij aan het genieten bent. Hoe je me aankijkt en naar me lacht. Heerlijk je af en toe te horen kreunen van genot.

Met mijn handen bespeel ik je lichaam. Heerlijk woelen tussen die fijne borsthaartjes, lekker met mijn handen je billen masseren en niet te vergeten je ballen. Je pik vindt het allemaal best. Die heeft vandaag plezier voor twee.

Je vindt het welletjes geweest en jij wordt weer actief. Je likt me, plaagt me, zoent me, voelt me, proeft me en maakt me voor een derde keer helemaal gek. Met je tong flits je langs mijn klitje. Al trillend kom ik voor een derde keer klaar.

Ik weet niet wat mijn lichaam aan kan, maar drie keer is me alleen nog maar bij jou gelukt. Ik ben in een andere wereld aangekomen. Dit is de aarde niet meer, ik ben mezelf niet meer.

Ik wil opnieuw je pik voelen en door je geneukt worden. We nemen al onze favoriete standjes door. Er is geen schaamte, alleen maar pure, liefdevolle gepassioneerde geilheid.

Voor een vierde maal voel ik een orgasme opkomen. Je weet precies wat het is dat ik nodig heb. Het is mede daarom dat ik je zo vreselijk graag het dubbele terug wil geven.

Je neukt me als de beste. Ik vind het knap van je dat je je zo goed in kunt houden, en je toch helemaal kan laten gaan. Telkens weer, en nog meer. We zijn precies voor elkaar gemaakt.

Af en toe liggen we wat bij te komen. Dan strelen we elkaar waar we elkaar maar strelen kunnen. Zo’n genot wil ik elke week wel met je beleven.

Dan vinden we het mooi geweest. De tijd van inhouden is voorbij. Ik laat me voor de zoveelste keer over die heerlijke pik van je zakken. Steeds sneller, harder.

In een laatste heerlijke supergekmakende neukbeurt tillen we elkaar over de drempel van de werkelijkheid. Een vijfde orgasme stroomt door mijn lichaam. Dit is niet meer te verbeteren.

Ik voel je pik nog dagen daarna in mijn kut. Ik hoef mijn ogen maar dicht te doen en waan me weer in die kamer van ons hotel. Wat zal ik de dagen missen die jij er niet bent.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *