— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Klaar om je te ontvangen

We spreken af in de bovenwoning van een vriend van je die op vakantie is. Daar aangekomen leid je me rond. Ik volg.

Omdat het licht stuk stuk is houd ik je warme hand vast. De tour eindigt nu bij de slaapkamer, waaraan het toilet grenst. Ik vertel je dat ik me even moet opknappen. Jij maakt het je gemakkelijk op bed. Je bent weggedoezeld wanneer ik terugkom.

Ik duw je snel tegen het bed, nu je nog rozig bent, en bind je handen vast met linten die ik al met voorbedachte rade had meegenomen. Je bent meteen klaarwakker en kijkt me geamuseerd en met een afwachtende blik aan.

Ik zit op je borst met alleen mijn witte slipje en een satijnen jurkje nog aan. Ik schuur met mijn borsten over je bovenlijf en duw met mijn poesje zacht tegen je aan. Door je broek voel ik je harde.

Je duwt en trekt maar zit goed vastgebonden. Ik lik de holte van je nek, knabbel aan je oorlel, kus je gezicht. Ik ga op je zitten, met de zachte huid van mijn volle dijen omklem ik je gezicht.

Het vocht uit mijn poesje sijpelt langs je wangen en je nek. Dan daal ik naar beneden af om je broek, blouse en boxer af te stropen. Het is een hele opgave om je vastgebonden te laten, want je probeert uit alle macht los te komen.

Na een verwoedde strijd geef je je gewonnen. Ik klim weer bovenop je, ga langzaam naar beneden, klem mijn borsten om je erectie en begin je zo zacht af te trekken. Af en toe flitst mijn tong over je eikel heen.

Ik ga omhoog, verwen je, streel de binnenkant van je armen, bijt
je nek tot je kreunt en kronkelt. Dan maak ik je los. Je gooit mij om op bed. Je neemt wraak!

Je draait je wild om en grijpt mijn haar vast. Je laat me genieten van het bonkende gevoel in je pik door langs mijn kont te schuren. Je houdt stevig mijn grote borsten vast en masseert het puntje van mijn tepels met vochtige vingers.

We kreunen, we hijgen en zuchten. Ik rij tegen je aan als een loops hondje en wil alleen nog maar jou in me voelen. Je tong in mijn mond, je vingers door mijn haar, je pik in mijn hete, vochtige poesje.

Je knedende handen zoeken een weg langs mijn dijen, maar staan niet toe dat ik je echt berijd. Ik kreun en smeek je om me te nemen. Ik wil je, nee ik moet je hebben. In me: NU!

Je glijdt met drie vingers in mijn gladde, strakke poes en trekt me zo naar je toe. Je duim draait rondjes. Jij ligt nu op je rug, en hebt mij op je getrokken, je hand stevig verankerd in het vlees van mijn billen.

Je duim bespeelt mijn klit, ik val bijna om van genot als
je je knieën optrekt en me op je pik laat zakken in één harde, ruwe beweging. Je bent groot en vult me volledig, ik wieg zacht van genot en leun achterover tegen je knieën.

Je streelt mijn armen en gaat kriebelend langs de binnenkant naar mijn handpalmen. Je handen gaan omhoog, je vingers vormen een stevige greep om mijn nek en eindigen in mijn haar.

Je trekt me strak tegen je knie en neukt me nu hard en diep, ik verwens je en wil je nog harder. Je komt met een harde en diepe stoot diep in me, ondanks het condoom voel ik je hete
zaad diep in me.

Neem me! Nog een keer! Ik verdrink bijna in mijn verlangen. Je wilt dat ik rustig aan doe, je bent net gekomen, maar ik wil ook komen! En dan, golft het over mee heen. Kreunen, kronkelend en schokkend laat ik het over me heen komen terwijl jij, nog nagenietend, naar me kijkt.

We gaan douchen om af te koelen en schoon te worden. Schoon worden we, maar afkoelen lukt niet. Ik ga door mijn knieën en streel via je knieholte omhoog langs je stevige billen die ik ruw masseer.

Ik duw je tegen de douchewand. Ik ben helemaal los van je met uitzondering van mijn mond. Ik kus je harde pik en mijn tong streelt zacht het topje van je eikel. Ik draai rondjes, je trilt! Ik neem je helemaal in mijn mond.

Ik doe niets, behalve mijn volle lippen krachtig heen en weer halen. Zachtjes zijn mijn tanden je stevigheid aan het testen tot ik je zonder waarschuwing heerlijk naar binnen zuig.

Ik probeer je zo ver mogelijk in mijn mond te nemen. Krachtig en zacht, heet en nat, snel en langzaam. Je zakt langs de douchewand en dwingt me door te gaan. Net voor je komt trek ik je uit de douche op de badkamervloer. Ik ga op mijn knieën voor je zitten en steek mijn billen in de lucht. Klaar om je te ontvangen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *