— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Gebarentaal

Ze belde aan en ik deed open. Ik zag het direct: dit vindt ie leuk. Clare droeg een spijkerrokje met stoere, maar elegante, bruine laarzen. Daarboven een laag uitgesneden truitje met een kanten randje langs haar borsten. Ik droeg hetzelfde, maar dan met mijn gestreepte bloesje. Een outfit waar mr. Big van door zijn knieën zou zakken.

En daar stonden we, gekleed op de manier die hij zo opwindend vindt. We kusten elkaar en ik schonk wijn in. Over sex praten, daar zijn wij goed in. En dus kwam het onderwerp al snel ter sprake. De ervaringen schoten over en weer en in mijn lijf kriebelde.

“En nu wil ik hem wel eens zien,” zei Clare, “je hebt zoveel over hem verteld.” Aangeschoten en erg lacherig sprongen we in de bus, op weg naar mr. Big. Daar gingen de verhalen gewoon door en ook pasten we elkaars laarzen. Giechelig liepen we van de bus naar zijn huis. De hele straat kon meegenieten. Mr. Big dus ook, dacht ik nog.

Hij deed open en zijn mond viel open. Twee droomvrouwen voor zijn deur die blij en vrolijk binnen kwamen. Waar kwamen ze vandaan? Ik zag zijn ogen vragen!

Tussen Clare en mr. Big bleek het al snel te klikken en we raakten heerlijk aan de praat. Ik observeerde zijn reactie. Hij werd opgewonden, ik zag het aan zijn reactie, maar ook zijn lijf zag ik veranderen. Mijn vriendje had Clare goedgekeurd.

Clare was moe, dus we besloten naar bed te gaan. Mr. Big gaf aan dat we wel in zijn bed mochten, dan sliep hij op de bank. Niets ervan, dacht ik nog, maar ik speelde het spelletje nog even mee.

Ik kroop snel in bed en mr. Big kwam nog even naast me liggen. Clare poetste haar tanden, trok een T-shirt aan van Big en kroop ook naast ons.

“Lekker groot bed!”, riep ze uit. We waren lacherig en praatten aan één stuk door over sex. Mr. Big werd steeds geiler. Op een gegeven moment kroop hij tussen Clare en mij in. Zijn droom!

Clare viel in slaap en mr. Big kroop lepeltjelepeltje tegen mijn billen. Clare draaide in haar slaap dicht tegen mr. Big aan en sloeg haar been om hem heen. Gewoonte of was ze toch een beetje wakker?

Ik werd heel opgewonden, bewoog met mijn billen en voelde het nat worden tussen mijn benen. Ik kan nu toch niets doen, dacht ik nog. Clare slaapt en ligt dicht tegen hem aan.

Ik werd echter steeds geiler en duwde mijn billen tegen de harder wordende mr. Big. Zijn pik werd stijver en stijver. Hij durfde niet te bewegen, maar zijn hand gleed over mijn borsten, voelde mijn tepels hard worden, kneep er zachtjes in, aaide mijn buik en trok langzaam mijn stringetje naar beneden.

Toen gleed zijn hand tussen mijn benen en streek over mijn opgezwollen lipjes. Ik hield mijn adem in en alles sidderde door mijn lijf. Mr. Big kreunde toen hij mijn nattigheid voelde. Zo glad, zo zacht, zo heet.

Ik bewoog steeds sneller tegen zijn harde pik. Zo hard had ik hem nog nooit gevoeld. Het leek alsof ie zo uit elkaar zou barsten. Terwijl ik bewoog, gleed hij langzaam naar binnen. Wat ging dat gemakkelijk! Zijn grote, harde, stijve pik in mijn zachte, gladde en ontzettend natte kutje.

Hij lag stil en ik kon het tempo bepalen. Langzaam en zacht ging ik heen en weer. Ik hoorde hem ademen. Hij was geil, ik merkte het aan alles.

Ik stopte met bewegen en begon mijzelf te vingeren. Mr. Big lag zo lekker tegen me aan en hield mijn hand vast. Het was zo geil, zo spannend, zo intiem. Na een tijdje spelen, voelde ik de warme gloed opkomen.

Mijn klitje was groot en gevoelig, er was nog maar weinig nodig of daar kwam het. Het alles overheersende gevoel, vanuit mijn buik en benen, nam me over en schokkend kwam ik klaar.

Het voelde nog niet genoeg en rustig ging ik door. Mr. Big lag heerlijk naast me en genoot, ik hoorde het aan zijn ademhaling. En alweer kwam de golf van genot. Hier lag ik, naast de man die ik niet meer had verwacht in één bed met mijn
vriendinnetje, het meisje waar ik zo dol op was. Het gevoel van genot was niet te beschrijven.

Onder de dekens keken we elkaar aan. Ik was al een tijdje verliefd, maar had het voor me gehouden. Even wachten, dacht ik steeds. Maar nu kon ik me niet meer inhouden. Het moment was zo intiem, er was zo’n sterke band tussen ons. Ik gebaarde dat ik verliefd was. Hij gebaarde dat ie van me hield. Alles golfde door mijn lijf. We zoenden heel stil, lang en lekker.

Mr. Big was nog steeds heel stijf en geil, hij gleed weer in me. De spieren in mijn kutje schokten nog na en Big lag stil tegen me aan, terwijl ik langzaam tegen hem aan reed. Ik wist dat ie dit stout vond. Ik tegen hem aan en mijn beste vriendinnetje naast hem.

Langzaam vielen we even in slaap. Toen we wakker werden, was ook Clare wakker en we raakten weer aan de praat. Urenlang lagen we daar in bed, gezellig tegen elkaar aan. Ik zag dat mr. Big nog steeds opgewonden was en zijn handen niet meer boven de dekens kon houden.

Hij werd zo geil van de twee mooie meisjes in zijn bed, die heerlijk aan het kletsen en lachen waren. Ik keek naar Clare en ze lachte. Mr. Big ademde snel en bewoog zijn hand. Wij keken naar hem. Het was zo opwindend hem te zien en tegelijkertijd aandoenlijk dat ie dit durfde.

Steeds geiler werd ie en toen kwam de ontlading. De ontknoping van de hele nacht spanning en vrijen. Met warme golven kwam hij klaar. Warm en moe lagen we met z’n drieën naast en tegen elkaar. Met onze hoofden tegen de borstkast van Mr. Big vielen we in slaap.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *