— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Oude liefde roest…..niet

Nadat je naar het buitenland was verhuisd, bleven we contact houden. Maar lichamelijk contact was er niet meer sinds die laatste keer in Rotterdam, twee jaar geleden. En zo kon het zijn dat vriendschap de plek van liefde in nam. Tot je een paar weken geleden weer naar Nederland kwam. Inmiddels heeft ons contact weer die lading van toen.

Jij wilt mij. Ik merk het aan alles. Maar ik hou me sterk. Je complimentjes hoor ik maar die berg ik op, achterin mijn hoofd. Als je zegt dat ik nog steeds een lekker kontje heb, kijk ik je afkeurend aan maar ondertussen doet het me goed. Je weet me nog steeds te raken, meer dan wie ook. Ik wil jou ook!

In één van onze mails geef ik je subtiele hints. Je reageert wel, maar niet zoals ik had gehoopt. Je mail is vlak. Weliswaar een compliment over mijn borsten maar verder gaat het over koetjes en kalfjes. Ik geef het op. Laat onze laatste vrijpartij maar het fantastische einde zijn van onze stiekeme relatie.

Als ik om vier uur ’s middags mijn bureau opruim, vind ik onder een stapel papier een sleuteltje van een kledingkastje. Aan de sleutel hangt een labeltje met een nummer. Ik voel een rilling over mijn lijf en mijn maag trekt samen. Dit ben jij. Dit zijn jouw maniertjes!

Op weg naar de auto loop ik naar het kastje en ik haal er een plastic zak uit. Ik kijk er niet in totdat ik ’s avonds alleen thuis ben. Een mooie beha! Hij past prachtig.

De push up duwt mijn borsten omhoog en dankzij de zwarte, doorzichtige string voel ik me sexy. En geil want mijn poesje begint nat te worden. En dan: een smsje. ‘Morgenochtend negen uur. Carpool’

Als ik bij je in de auto stap, hangt er een spanning. Geen kus, niets over het sexy setje, niets over wat we gaan doen. We rijden de Belgische grens over en na een uur stoppen we. Je hebt alles weer tot in de puntjes geregeld. Zo ben je.

Je doet alles voor me en geeft me het gevoel dat ik een prinsesje ben; jouw prinsesje. En ik geniet. Het mag niet wat we doen maar het voelt zo goed om weer bij je te zijn.

We gaan een hotel binnen en de vrouw achter de balie brengt ons naar onze kamer. Als de deur van de kamer open gaat, zie ik alleen maar luxe. Een heel groot bed, een ronde jacuzzi, handdoeken op een stoel en condooms, massage olie en glijmiddel op het nachtkastje.

Jij staat achter me en zo afwachtend als je de afgelopen tijd bent geweest, zo kordaat ben je nu. Je legt een hand op mijn heupen en met je andere hand haal je mijn haar uit mijn nek. Je kus mijn hals en sabbelt zachtjes op mijn oorlelletje.

Ik voel je handen langs mijn lichaam omhoog komen en ze zoeken mijn borsten. Terwijl je me helemaal gek maakt met die tong in mijn nek, druk je je heupen stevig tegen me aan. Ik voel je stijve lul door je spijkerbroek.

Konden we een paar jaar geleden de spanning maar blijven opvoeren door zo lang mogelijk in de kleren te blijven, nu weten we niet hoe snel we alles uit moeten trekken. Onze tongen weten elkaar feilloos te vinden. Het voelt als vanouds.

Ik trek je shirt uit en haal ook gelijk je spijkerbroek van je kont. Niet treuzelen lieverd, ik wil je in me. Mijn handen gaan door je borsthaar en over je lekkere buik. Ik kniel bij je neer en zie een natte plek in je slip. Ik trek je slip uit, knijp stevig in je billen en kus je stijve lul.

Wat een heerlijke paal. Ik lik je over je eikel en begin je zachtjes af te trekken. Je lul glijdt tussen mijn handen door. Wat een machtig gezicht.

Plotseling til je me op en gooi je me op bed. Mijn shirt doe ik zelf snel uit en mijn spijkerbroek weet jij op de grond te gooien. Al ik in jouw setje zo op bed lig, is het even stil. Je kijkt vol bewondering naar mijn lichaam. En ik voel je ogen elk stukje ontdekken.

“Je bent zo mooi”, zeg je. En alhoewel ik dat noot geloof als iemand dat zegt, geloof ik het nu wel. Zeker als je me vast pakt en ik hoor je snikken. Wat een lieverd ben je. En terwijl ik in je sterke handen lig, trek ik mijn beha uit en duw ik mijn warme borsten tegen je lichaam.

Van mij mogen ze wel wat groter maar jij vindt mijn B-cup geweldig. Heel teder masseer je mijn borsten en als je zachtjes op mijn tepels begint te zuigen, merk ik dat ik geiler ben dan ooit.

Mijn vingers glijden langs mijn buik en verdwijnen in mijn slipje. Jij merkt pas dat ik mezelf lig te vingeren als ik zachtjes kreun. Dan is het hek van de dam.

Je trekt mijn string van kontje en draait me op mijn buik. Je masseert elk stukje van mijn billen en daarna kus en lik je me. Ik voel je tong over mijn billen, door mijn bilspleet en zelfs in mijn anus. Dat voelt raar maar ik ben nu zo geil dat het me niet meer uitmaakt.

Ik draai me om en duw mijn kut tegen je mond. Je beft als de beste. Ik kronkel op je tong en als je zachtjes op mijn klitje zuigt, heb ik mijn ogen al dicht en komt er een onverwachts hoog kreungeluidje uit mijn mond. Ik pak je hoofd uit mijn schoot en kijk je aan.
“Neuk me, neuk me”, schreeuw ik.

Ik trek mijn benen op en maak de weg naar mijn bijna kale kutje vrij. Je brengt jezelf in stelling maar dan trek ik je aan je lul omhoog. Ik wijf je natte eikel tegen mijn tepels en neem je lul d diep in mijn mond.

Ik proef je geil. Dan druk jij me in het matras en als mijn tong met jouw tong vecht, voel ik waar ik zo naar heb verlangd. Ik voel hoe je pik tegen mijn venusheuvel duwt om vervolgens langzaam tussen mijn gezwollen schaamlippen naar binnen te gaan.

Wat een gevoel! Hemels! Je pik lijkt groter dan ooit en mijn kut is nat en strak. We tongen alsof ons leven er vanaf hangt, je handen masseren mijn borsten en mijn tepels zijn zo hard en groot als knikkers.

We zweten allebei en in de spiegel op het plafond zie ik je heerlijke kont op en neer gaan. Je neukt me diep. Oerkreten van twee zwetende lichamen klinken door de kamer.

“Ik kom, ik kom”, schreeuw ik. En daarna huil ik van genot. De tranen rollen over mijn wangen als ik mijn kutje voel samentrekken. En juist als ik klaarkom zoals ik in tijden niet ben klaargekomen, voel ik jouw spieren aanspannen.

Een laatste harde stoot, een zalig gekreun en dan voel ik je warme zaad mijn kut instromen. Er lijkt geen einde aan te komen. Schokkend komen we samen klaar. Ik trek je stevig tegen me aan. Dit beeld mag niet verstoord worden.

We zoenen teder en blijven even zo liggen. Dan wil ik je weer en begin ik zachtjes met mijn heupen te bewegen. En al snel voel ik je pik weer in me groeien…

De volgende dag op werk zoeken we elkaar niet op. We genieten na, ieder op onze eigen manier. Als ik ‘s avonds thuis mijn mail open, staat er één zinnetje: zelfs plassen doet pijn vandaag. Ik moet lachen en smeer voor de derde keer vandaag babyzalf op mijn schrale kutje. De roest is verdwenen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *