— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Chatten

Een collega liet een foto zien van een vriend: een succesvol medisch specialist. Wow, wat een lekker ding! Ik wist alleen zijn voornaam, zijn woonplaats en zijn beroep. Een beetje googlen was genoeg om zijn mailadres te achterhalen en ik stuurde hem een anoniem flirt-mailtje.

Meteen reageerde hij:
“Zeg grapjas, je denkt toch niet dat ik tijd voor dit soort onzin heb?”
Ik liet me natuurlijk niet uit het veld slaan. Een mailbombardement met prikkelende teksten en als verrassing een link naar een verhaal op shespot volgde. Hij kwam los!

Dit soort dingen deed hij nooit want hij was getrouwd en had kinderen. Jaja. Inmiddels hadden we geheime mailadressen uitgewisseld. Het feest kon beginnen!

Niet lang daarna nodigde hij me uit voor een chat. Dat had ik nog nooit gedaan. Spannend! In zijn teksten wond hij er geen doekjes om. Zijn fantasie? Dat ik onder de sprekersstoel zijn lul zou afzuigen terwijl hij een lezing gaf. Ok, hij was arrogant, maar ook erg lekker! En slim, dat ook.

Intelligentie: daar ga ik voor! Ik fantaseerde over zijn heerlijke, harde pik en hoe ik die achter in mijn keel geduwd zou voelen terwijl hij rustig doorsprak over allerlei hoogstaande, wetenschappelijke zaken.

Ik zou zijn eikel plagen met mijn tong om hem van zijn stuk te brengen. Ik was nu niet van plan de onderdanige positie in te nemen.

Ik reageerde: “Ok, opscheppen kun je goed. Maar je weet dat formaat niet alles is. Ik val wel op arrogante mannen. Maar hoe zeer ik ook onder de indruk zou kunnen zijn van een geweldige pik in mijn mond: ik kom er niet van klaar”.

Hij diende direct van repliek: “Kom maar hier dan trek ik je kleren uit”.
Mijn hartslag ging omhoog, ik voelde mijn tepels prikken. Dit was spannend!
“Details ajb”, typte ik haastig.

“Ik geef je natte kusjes op je tepels en ik blaas er zachtjes tegen. En dan komt mijn tong…”

Ik vergat alles om me heen, zat op het puntje van mijn stoel.
Ik was bloedgeil van een onbekende man. Ik werd meegezogen in dit avontuur en kon er geen weerstand aan bieden. Heerlijk!

“Ga door”, mailde ik.
Ik voelde kloppende schaamlippen en prikkende tepels. Dat liet ik hem weten. Hij pikte het op en vroeg hoe nat ik was tussen mijn benen.
“Mmmm, ik zal eens checken.”

Hij: “Ik wil best even tussen je benen plaatsnemen als jij braaf blijft doortypen”.
“Wat heb je te bieden?”, vroeg ik.
“Kusjes op je klit. Door je slip. Ik blaas. Je slip is nog aan en ik begin te likken.”

Ik kon de drang om te voelen hoe het met mijn kutje was niet weerstaan. Ik was verrast door de warme en kletsnatte lipjes die ik bij de eerste aanraking al voelde. Moeiteloos schoof ik twee vingers naar binnen. Ik kreunde van geilheid. Even sloot ik mijn ogen.

“Mijn pik is fors tot leven gekomen. Ik knijp er tussendoor in en trek mijn voorhuid heen en weer. Intussen speel ik met je. Of doe jij dat?”
Hij voelde goed aan hoe opgewonden ik moest zijn geworden.

Naar waarheid tikte ik:
“Ik vind het geweldig om naar een man te kijken die zich aftrekt. Zelfs als ik het me inbeeld. Ik ben natter dan nat.”

Hij reageerde vlug: “Zo, ik ben even heerlijk met mezelf bezig. Mijn eikel is heerlijk hard. Heb jij je slip nog aan?”
“Ja, maar zo’n string stelt niet veel voor. Mijn beha heb ik wel los gedaan. Mag ik heel even zachtjes een rondje rond je eikel likken?”

Jammer dat dit virtueel was. Hij had gezegd dat hij een enorme lul had. Zou het waar zijn? Ik vroeg het me niet eens echt af. Het was waar! En hij was helemaal voor mij!

Hij had blijkbaar vergelijkbare fantasieën: “Heb zin om je met jezelf te zien spelen”.
Hij tikte dat zijn eikel naar me verlangde. Maar dat hij eerst nog bezig was met zijn tong.

“Mijn tong zit direct op je klitje. Ik lik langs je schaamlippen naar beneden naar je sterretje. Vind je dat lekker? Ik trek je benen nu van elkaar en ga met mijn eikel langs je harde klitje. Er komt wat vocht uit mijn eikel en dat loopt over je kut.”

“Dan duw ik mijn eikel tegen de ingang van je kutje en druk ik hem er een stukje in. Een klein stukje maar, de rest komt later. Ik haal hem eruit en wrijf hem weer over je klit en je grote schaamlippen. Wat is je klitje groot en stevig!”

Onze teksten volgden elkaar nu snel op.
Ik: “Tsjee wat ben jij een geile beer. Ik snak naar adem. Als ik mijn ogen dicht doe, dan voelt het alsof mijn vingers de jouw zijn.”

Hij: “Ik voer nu mijn eikel langs je kutje en kietel je anus met mijn lul, die ik zachtjes tegen je anus druk.”
Aha, hij was daar dus voor in! Ik liet hem nog even niets merken van het feit dat ook ik daar wel voor te porren was. Eerst nog even iets anders om hem verder op te geilen.

“Bij optimale geilheid kan ik spuitend klaarkomen. Maar daar is wel speciale vaardigheid voor nodig. Ik vermoed dat jij die in huis zou kunnen hebben.”
Hij volgde snel: “Dan ga ik weer naar boven en druk ik mijn lul langzaam bij je naar binnen. Je kleine lipjes gaan een beetje mee naar binnen totdat ik hem weer iets naar buiten trek”.

Hij was niet meer te houden: “Ik kus je op je geile kutje en stop vervolgens weer mijn lul in je. Nu heel diep. Zo diep dat je ervan schrikt. Mijn ballen voel je tegen je geprikkelde anus ketsen”.

Ik vingerde mezelf en kon iet direct terug type. Gelukkig was hij goed op dreef: “Wat ruik je lekker geil, volgens mij zie ik al een klodder sperma langs je lipjes”.

“Ik trek je benen op en ga op mijn hurken zitten. Ik ga maximaal diep in je en neuk je terwijl ik je aankijk. Ik voel je harde tepels.”

Ik hield van spanning mijn adem in, mijn tepels deden pijn van opwinding. Ik schreef dat het overweldigend was. Dat ik geen adem kon halen. Ik smeekte hem mij in mijn tepels te bijten.

Dat zou hij doen, maar ik moest eerst mijn benen verder optrekken. En zijn ballen kneden. Hij ramde zijn paal in mijn onderlijf.

Ik wilde nu even testen of hij ook voor wat anale fun bij hem in was. Ik schreef:
“Ik masseer je ballen en je heerlijke billen en steek voorzichtig een natgelikt vingertje bij nou naar binnen”.

Hij voelde het sperma komen. Hij trok zijn pik terug en liet wat zaad over mijn onderbuik en tieten spuiten. Daarna was hij weer terug in mijn kutje.

We zaten duidelijk op dezelfde golflengte. Mijn God, wat was dit geil. Ongelofelijk, een man die totaal niet wist wie ik was, liet zich zó gaan. Ik geloofde allang niet meer in zijn onschuld, maar het kon me uiteraard niet schelen.

Ik schreef hem wat ik inmiddels fanatiek aan het doen was, al ontbrak in werkelijkheid zijn hete zaad en kon ik me zijn blik alleen maar inbeelden. Ik had hem tenslotte alleen maar op een keurige pasfoto gezien.

“Ik masseer het over mijn tepels en lik mijn vingers af. Ik geniet van de geile blik in je ogen.”
Ondertussen had hij getypt:
“Vind je het lekker als ik in je kontje ga met mijn vinger? Ik voel met mijn vinger in je anus mijn pik in je kutje heen en weer gaan”.

Geil! Dat was dus wat hij wilde! Ik was er klaar voor.
“Ik weet wat je wilt. Kom maar, ik vind dat ook lekker!”
Hij had niet meer aansporing nodig. Ik las:
“Ik haal mijn pik uit je kutje en druk hem voorzichtig tegen je anus. Voorzichtig voer ik ‘m erin en ga zo diep als mijn eikel”.

Hij vertrouwde me toe dat hij even aan zijn paal ging trekken. Het was aan mij om te typen wat ik deed. Met mijn ogen dicht fantaseerde ik verder, en had inmiddels een hulpstuk gepakt om me daarbij te helpen.

Ik vertelde hem dat ik mijn dildo in mijn kutje had. Ik bewoog hem langzaam heen en weer. En ik dacht dat het zijn pik was.

Ineens was hij er weer: “Jammer dat ik je nu niet kan horen. Het gesop van je kutje, jouw hijgen”.

Ik speelde afwisselend met mijn tepels en wreef over mijn harde natje klitje. Ik was bang dat het niet lang meer zou duren voordat ik heftig zou klaarkomen.

Niet lang daarna gebeurde dat ook. En ook hij was een tijdje stil voordat het verlossende woord kwam. Eenmaal klaar keek ik verdwaasd naar het scherm en las de hete teksten na die we hadden getypt.

Het bewijs van wat ik vooraf niet voor mogelijk had gehouden. Wat een geile vent! Ik ging nu eerst maar eens heerlijk slapen en nagenieten van dit avontuur. Morgen zouden we wel verder zien.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *