— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Hamam deel 2

Eén van ons? Was ze soms lesbisch? Of liet ik me iets wijsmaken?
“Kleed je aan,” zei ze.
En weg was ze, me verward achterlatend. Mijn hoofd tolde. Zou ik vandaag voor het eerst met een vrouw?

Ik deed mijn beha, topje en jeans aan. Het gevoel van de ruwe stof tegen mijn nog gevoelige kutje bezorgde me een hevig na-orgasme. Ik verliet het kleedhokje en daar stond ze al op me te wachten in een smetteloze djellaba en een hoofddoek, die haar gelaat omlijstte.

Voor het eerst bekeek ik haar goed. In het verval van haar gezicht zag ik dat ze vroeger een grote schoonheid moet zijn geweest.
“Kom je met me mee?” vroeg ze.

Ik knikte en volgde haar naar buiten, naar de zon die haar stralen als gretige vingers naar me uitstrekte. We vormden een vreemd koppel, zij traditioneel gekleed, ik onmiskenbaar Westers, maar toch voelde ik me mysterieus met haar verbonden door wat komen zou.

Stilzwijgend stapten we naast elkaar op. Pas toen we bij haar huis waren aangekomen, sprak ze opnieuw.
“Ik zou je graag aan mijn zuster voorstellen.”
Haar zuster? Ik begreep er niets meer van.

“Malika?”, riep ze, éénmaal in de leefkamer aangekomen. Lang hoefde ik niet te wachten of haar ‘zuster’ kwam tevoorschijn. Een blik volstond om me te overtuigen dat het haar minnares was. De vrouw, of beter gezegd het meisje, want ze was jong genoeg om haar dochter te wezen, was Westers gekleed met naveltopje, jeans en vlotte teensandalen.

Nadat ze me van top tot teen had opgenomen zodat ik ging blozen en mijn tepels onder haar blikken stijf werden, zei ze éénvoudig “Dank je Anissa” tegen de oudere vrouw. Ze kwam naar me toe en voor ik wist wat me overkwam streelde ze haar lippen langs de mijne.

Die vluchtige aanraking plantte zich voort in een siddering van mijn ruggenmerg tot mijn tenen. Mijn lichaam wist beter dan ik wat ik wilde, want meteen openden mijn lippen zich. Mijn tong lokte de hare, en spoedig waren we elkaar onbeschaamd aan het tongen.

Anissa was achter me komen staan. Door de stof van haar djellaba voelde ik haar borsten tegen mijn rug drukken en haar stijve tepels in mijn huid prikken. Ze trok mijn topje uit terwijl Malika door de knieën ging, mijn gulp open ritste en mijn broek over mijn benen naar omlaag stroopte.

Anissa had inmiddels mijn beha losgehaakt en legde haar handen op mijn borsten. Ik kreunde zachtjes en legde mijn handen over de hare. Tussen mijn tieten door keek ik naar Malika, die op haar knieën zat. Haar hoofd ter hoogte van mijn bekken, en zachtjes ademde ze tegen mijn kut. Ik was in extase en kon niet wachten om hen naakt te zien.

“Het is mijn eerste keer”, ontsnapte het me.
“Dat weet ik”, hijgde Anissa langs mijn wang terwijl ze mijn oorschelp neukte met haar tong. Ze draaide me om in haar armen en maakte zich van me los om haar djellaba over haar hoofd te trekken.

Ze was spiernaakt. Bewonderend keek ik naar haar borsten. Ze greep mijn ogen met de hare en haar handen streelden langs haar borsten en haar heupen en daarna omlaag. Langzaam daalde ze af naar haar kut, dat behaard was met minuscuul driehoekje.

Langzaam stapte ze op me af en duwde haar borsten tegen de mijne aan. Ik werd er zo geil van dat ik Anissa vol in de armen nam en haar hartstochtelijk begon te zoenen. Mijn dij reed tegen haar kletsnatte poesje aan terwijl ik mijn kutje tegen haar gladde bovenbeen wreef.

Vanuit mijn ooghoeken zag ik hoe Malika zich uitkleedde. Ze leek wel in alles het tegengestelde van Anissa. Ze was slank en tenger, en haar borstjes zo klein dat ze met haar kortgeknipte haren haast voor een jongen had kunnen doorgaan.

Nauwelijks was ze uit mijn zicht verdwenen of ik voelde die borsten als speldenprikken in mijn rug. Ze legde haar armen om mijn lichaam, haar handen op mijn tieten. Wijs en ringvinger gespreid, kneep en trok ze aan mijn tepels.

Met een kus nam Anissa afscheid van mijn mond, boog haar hoofd voorover en begon beurtelings op mijn tepels te zuigen. Ik woelde met mijn vingers door haar haren en duwde haar hoofd omlaag, naar mijn buik, en nog lager, naar mijn geslacht.

Ik was ongeduldig om haar adem en haar lippen op mijn kut te voelen. Malika volgde de bewegingen van haar ‘zuster’. Met haar tong trok ze een warm, nat spoor langs mijn ruggengraat en zette haar tanden in mijn malse billen.

Haar tong morrelde aan mijn kontgaatje terwijl Anissa hartstochtelijk op mijn schaamlippen zoog. Malika duwde haar tong nu door de sleuf van mijn geslacht tot ze die van Anissa vond.

Vragen spookten door mijn hoofd. Wie is die onbekende vrouw die me aankijkt in de spiegel opzij van me? Wie is die vrouw die zich schaamteloos laat likken en zoenen door twee naakte vrouwen voor en achter haar?

Ik ben het! Ik ben die fantastische, vrije vrouw die haar lusten volgt! Voor het eerst was ik mezelf. Geluk vulde mijn longen en zocht een uitweg in een lach. Van tussen mijn dijen keek Anissa omhoog. Ik bukte mijn hoofd en keek haar aan. Ze begreep me volledig.

Alwetend plooide haar tong zich tot een geultje en reeds spoot een dun straaltje geil van uit mijn kut in haar mond. Ze slikte, haar lippen hadden de glans van mijn orgasme, dat lang aanhield. Ze wachtten tot ik stopte met klaarkomen en kwamen toen langzaam overeind.

“Nu ben je echt één van ons”, spraken ze uit één mond, me bij de hand nemend naar hun bed, naar mijn bed, naar ons bed. Ik was thuisgekomen. Eindelijk.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *