— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Hotelsex

In de auto heerst er al een broeierige stemming. Voor het vertrek heb ik nog snel een lingeriesetje ingepakt en zorgvuldig de laatste schaamharen geknipt. Voor de boeg ligt een lang weekendje hotel met niets anders dan elkaar.

In onze kamer met bubbelbad staan twee flessen champagne. We praten over koetjes en kalfjes en toch begint de spanning zich op te bouwen. Net iets vaker dan normaal een kleine aanraking, een lief kusje of een schalkse blik.

Bij aankomst in het hotel is de aanblik van de badkamer veelbelovend. Een douche met massagekop, blauw tapijt op de vloer, een dubbele wasbak met een reusachtige spiegel recht tegenover het twee persoonsbubbelbad.

Gauw de tassen uitpakken en even omkleden voor het diner. Wanneer ik in lingerie door de hotelkamer loop voel ik zijn ogen in mijn rug prikken. Het geeft me een warm en sensueel gevoel zo onbevangen bekeken te worden.
Terwijl ik mijn haren borstel slaat hij zijn armen om mijn middel en zoent me in mijn nek. Kennelijk heeft de badkamer en de lingerie nu al uitwerking op hem, bedenk ik gniffelend.

Het etentje is perfect. De rode wijn en het lekkere eten verhogen de spanning stukje bij beetje en wanneer de serveerster vraagt of we nog koffie willen, slaan we dat beleefd af.

In de lift terug naar boven word ik stevig omhelsd. Een warme tongzoen volgt totdat de lift met een schok stopt. Terug op de hotelkamer laat ik het bad alvast vollopen en kleed me uit. Het warme tapijt van de badkamer kriebelt onder mijn voeten. Ik steek stiekem een sigaret op om deze op te roken terwijl het bad vol loopt.

Wanneer hij de badkamer binnen komt is zijn erectie het eerste dat opvalt. Kennelijk ben ik niet de enige die in de juiste mood is. Terwijl hij alvast in bad gaat rook ik de sigaret op.

Zijn bewonderende blikken, de rode wijn en de warme damp van het bad maken mijn geile stemming compleet. Wanneer ik me in het hete water laat zakken is het of mijn hele lichaam omarmd wordt.

Er is plaats genoeg om tegenover elkaar te zitten maar niet zonder dat onze benen langs elkaar liggen. Dit geeft hem een onbeschaamde en volle kijk in mijn kruis. Mijn stemming heeft uitwerking op mijn kut.

Mijn clitoris is gezwollen en mijn schaamlippen wijken. De bubbels van het bad geven een aangename tinteling. Hoe zou het voelen? Ik manoeuvreer zo met mijn billen dat mijn kruis boven een bellenstraaltje komt. Wanneer ik mijn bekken iets optilt gaat er een stroom hete belletjes langs mijn kut als een lange warme adem. Dit voelt lekker!

Aan de twinkeling in zijn ogen kan ik aflezen dat het uitzicht hem wel bevalt. Hij streelt mijn kuiten en dijen en hij knijpt zachtjes in mijn borst. Ik laat mij verder achterover zakken: heerlijk, dat warme water.

Wanneer ik mijn ogen sluit lijkt het alsof ik langzaam weg drijf. Ik voel hoe de vingers aan mijn borst zachtjes in de tepel knijpen. Een duim duwt tegen mijn gezwollen klitje. Ik spreid mijn benen verder en terwijl hij mijn klit en tepels masseert merk ik dat hij een vinger naar binnen duwt.

Het gevoel is overweldigend. Het warme water omringt me en met kleine schokjes kom ik voor het eerst klaar. Ik duw me overeind en ga op hem zitten. Moeiteloos glijdt zijn lul naar binnen.

Langzaam neuk ik hem en geniet van zijn lichaam. Het gevoel van zijn stijve pik in me, mijn billen op zijn bovenbenen en zijn handen op mijn rug. Hij zoent mijn borsten en tepels en ik voel me in de zevende hemel.

Terwijl ik lig na te genieten in het bad heeft hij een wijntje in geschonken en een sigaret voor me opgestoken. Op de rand van het bad zit hij naar haar me te kijken en streelt me zachtjes. Zijn stijve lul laat duidelijk merken dat hij nog niet aan zijn trekken gekomen is.

Door deze aanblik en het lekkere warme bad blijft het geile gevoel na mijn orgasme hangen. Zachtjes kus ik zijn eikel en knijpt hem speels in zijn ballen. Heerlijk!

Hij neemt een borst in zijn hand en masseert deze. Wanneer hij plagerig mijn klitje streelt doe ik mijn benen wijder. Langzaam duwt hij opnieuw een vinger naar binnen, op zoek naar mijn G-spot.

Wanneer hij deze begint te masseren voel ik hem diep van binnen tegen mijn schaambeen drukken. Ik besluit me helemaal over te geven en sluit mijn ogen. De druk neemt toe als hij op het plekje duwt.

Langzaam komt het gevoel op dat ik ken en waarvan ik nog steeds niet weet of het lekker is of niet. Het gevoel dat lijkt of ik moet plassen maar ook of er een orgasme diep van binnen aan komt rollen.

Even twijfel ik en probeer zachtjes zijn hand weg te duwen. Kennelijk ben ik niet overtuigend want hij gaat ritmisch door. Met een regelmatige beweging duwt hij diep van binnen met zijn vingertop op mijn G-plek.

Hoe lang het duurt weet ik niet maar het gevoel is lekker. Wanneer hij zijn duim gebruikt om mijn klit te masseren, word ik overweldigd door een nieuw orgasme. Terwijl ik schokkend klaar kom blijft hij zachtjes doorvingeren. Ik onderdruk een kreun en duw mijn benen tegen elkaar. Niet wetend of ik wil dat die hand stopt of doorgaat.

Een beetje stijf in mijn benen door de rare houding stap ik uit bad. Hij slaat een handdoek om mijn schouders en kust me zachtjes. Hij pakt me bij mijn heupen en draait me om. Resoluut duwt hij me naar de wastafel.

Ik buig voorover en voel zijn lul tegen mijn billen. Wanneer ik op mijn tenen ga staan voel ik hoe hij bij mij binnendringt. Met langzame stoten neukt hij me terwijl mijn buik op de rand van de wastafel steunt.

In de halfbeslagen spiegel zie ik onze gezichten en mijn borsten. Het neuken voelt ruwer dan anders. Door het badwater is mijn eigen sap uit mijn kut gespoeld en deze voelt ondanks mijn geilheid droog.

Langzaam merk ik dat ik natter word en zijn lul glijdt gemakkelijk in en uit. Hij houdt mij stevig bij mijn heupen en elke keer dat hij stoot voel ik zijn lichaam tegen mijn billen. Het voelt warm en plakkerig en maakt mij nog geiler.

Hij haalt zijn lul uit me en tilt me op. Ik word op de wastafel gezet en zonder omhaal neukt hij mij opnieuw. Ik sla mijn benen om hem heen en mijn armen om zijn nek. Hij houdt mij stevig vast in mijn zij en bij mijn kont.

Met rustige, vastberaden halen beweegt hij zijn lul doelgericht in mij. Aan zijn gezicht te zien duurt het niet lang meer. Ik voel hoe de spanning in zijn lul toeneemt. Met een diepe kreun spuit hij zijn zaad in mij. Stevig duw ik hem tegen mij aan, ik wil hem zo diep mogelijk voelen.

Ik word wakker van het geluid van stromend water in de badkamer. Ik draai me nog wat dieper in de dekens. De vreemde geuren en geluiden doen me beseffen dat ik niet mijn eigen bed lig. Het bed naast me is al leeg en het eerste zonlicht schijnt door een kiertje van de gordijnen.

Door het brandende gevoel in mijn kruis denk ik weer aan gisteravond. Met een glimlachje voel ik voorzichtig tussen mijn benen en geniet loom nog wat nog na. Het vooruitzicht van een lekker rustig ontbijt en een dagje relaxen is prettig.

Vannacht om 12:00 uur is hij jarig en grinnikend denk ik aan het cadeau dat ik hem ga geven.


Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *