— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Butterflyparty, deel 1

Mijn fantasie wordt nu werkelijkheid. Samen met jou. Stilletjes check ik in de auto nog een keer mijn haar en make-up. Ik kijk opzij en zie je geconcentreerd zoeken naar een parkeerplekje. Je ziet er geweldig mannelijk uit. De dresscode vanavond is “Beautiful Black”. Je draagt een zwarte broek met daarop een mooi glanzend, zwart overhemd. Je stropdas is ook zwart. Het geheel is afgekleed met een prachtig zwart colbert en zwarte schoenen.

Als je de auto stil zet, kijk je me aan met een‘weet je het zeker?’ blik. Ik zeg:
“Jij?”, en jij antwoordt:
“Ja hoor. Ga je mee? Je ziet er echt prachtig uit.”
Ik zie er inderdaad prachtig uit. Ik draag een fluwelen avondjurk tot op de grond. Nee, niet van die goedkope veloursstof, maar echt fluweel. Strak rond mijn middel en losjes beneden. Mijn borsten zitten in een strak decolleté, zodat ze mooi bol vormen aan de bovenkant. Beneden zie je nog net de punten van een paar hoog gehakte schoenen die ik buiten jouw gezichtsveld heb aangetrokken. Als een bruidje dat nog niet gezien mag worden door haar aanstaande.

Zo heb je ook niet gezien wat voor speciaals ik onder al dat fluweel aan heb. Maar die vraag houdt je nu al bezig. Ik ben me bewust van het geheimpje dat ik draag. Ik strijk mijn jurk glad, sla mijn zwarte, zijden sjaal om mijn schouders en kijk je aan met een ondeugend glimlachje wanneer ik mijn gehandschoende hand naar je uitsteek. Samen, onze handen stevig ineen, lopen we rustig maar zeker naar het prachtige kasteel.

We worden hartelijk ontvangen door een man met een vrolijk, open gezicht en een vrouw met een wat mysterieus uiterlijk. Een beetje onwennig staan we nu, nog steeds hand in hand, in de ontvangstruimte. De man legt ons de huisregels uit. Niets moet, alles mag. Het eerste gedeelte van die afspraak komt in ieder geval overeen met onze eigen afspraak. We gaan kijken, met als doel een gezellige avond met een vleugje spanning. Spanning van het onbekende, niet spanning van sex, want dat vinden we te heftig zo voor zo’n eerste keer. Wat we wel willen is ons begeven tussen mensen die net als wij zoeken naar een stapje verder, zonder gelijk in het diepe te springen. Al heel wat stelletjes zijn vóór ons gearriveerd en dus gaan we op in de menigte. Het laatste dat we willen is volop in de spotlights staan.

Vóór ons waren Rik en Shirley al naar binnen gegaan. We hebben achter hen gereden, want zij weten de weg. Nee, we gaan geen erotische dingen met hen doen. Dat gevoel is er niet. Toch voelt het veilig om ervaren medestanders te hebben. We nemen een drankje en kletsen wat met Rik en Shirley. De sfeer is aangenaam en het drankje helpt ons te ontspannen. Dan pas besef ik me dat ik de hele tijd je hand vast heb gehouden, en jij de mijne. We zoeken een plekje in de grote, maar toch knusse ruimte. Het wordt het grote leren Chesterfield bankstel. Zo groot en zo zwaar dat we er lekker op wegkruipen en haast niet meer opvallen. Denken we.

Ondertussen zijn er al genoeg ogen langs ons gegleden en sommigen zijn even blijven hangen voor ze weer verder reisden. Voor het eerst kijk ik eens echt om me heen en moet toegeven dat er best wat mooie mensen lopen. Anders dan ik had verwacht. Ergens was ik toch wel een beetje bang voor de zogenaamde ‘sleezy’ types, of erg sjieke maar ook grijzendemensen. In tegendeel, het zijn voornamelijk jonge stellen: niets om van te schrikken.

Ontspannen eten en babbelen we wat. Ik bekijk je, ik neem je helemaal in me op. Allereerst je kapsel, je bent speciaal voor de gelegenheid naar de kapper geweest. Je hebt een brutaal, jong kapsel, wat enorm lekker staat in combinatie met je pak. Heel makkelijk verstrijkt de tijd, we hangen aan elkaars lippen. We raken niet uitgepraat. Dit is zo goed voor ons. Zonder schuldgevoel leven we even alleen op deze wereld en ‘vergeten’ we onze dagelijkse sleur. Een sleur waar we gelukkig mee zijn, waar we ons rijk mee voelen, maar die vanavond thuis gebleven is.

Ik zie de schittering in je ogen. Een gevoel van prille verliefdheid overvalt ons en dat gevoel zet zich om in sensualiteit. Het idee dat anderen deze verliefdheid kunnen zien, is opwindend. Net als toen we elkaar net kenden, en de liefde van ons afspetterde. En het is gezien vanavond. Hoe kan het ook anders, de hele setting is ernaar. Waar wij dachten onopvallend te kunnen verdwijnen in elkaars hoofden, in elkaars armen, gehuld in een omgeving van sensualiteit, worden wij juist opgemerkt. Stiekeme, bewonderende blikken, vertederd door de aanblik van onze liefde.

Het is al tegen middernacht en er heerst nog steeds een fijne, warme sfeer. Maar ook een waas van erotiek is over ons allen neergestreken. Stelletjes die hun eigen verliefdheid uiten, mensen die lekker los zijn geraakt, al dan niet met behulp van een van de vele heerlijk drankjes. Rik en Shirley hebben we al uren niet meer gesproken, maar zagen we hier en daar een praatje maken.

De hele avond geven we elkaar tedere kusjes. Het gekriebel van je vingertoppen langs de plekjes waar mijn huid nog bloot is, zorgt ervoor dat mijn benen weker worden. Net als wanneer je me vroeger voor de school knuffelde, maar ondertussen stiekem je handen even op m’n kontje legde. Ik strijk je door je ‘nieuwe haartjes’ en fluister in je oor dat ik opgewonden begin te raken. Nooit gedacht dat dat zou gebeuren in het openbaar.

Onze zoenen worden steeds langer en sensueler, af en toe met een smaakje van een van onze drankjes. Jij smaakt naar een heerlijke, volle whiskey en ik naar de zoetigheid van Baileys. De combinatie van die twee versterkt het idee dat onze kussen branden op onze lippen. Ik voel me verwarmd van binnen en krijg steeds meer de drang om me op de een of andere manier te gaan misdragen. Ineens bedenk ik dat jij nog steeds niet weet wat ik onder mijn jurk draag.

Ik word ondeugender en brutaler, het ijs is gesmolten. Als ik mijn hand tegen je borst leg terwijl ik vertel hoe ondeugend ik me voel, voel ik je hart sneller kloppen dan normaal. Met het toenemende gehalte brutaliteit in mijn lijf, raak ik je hier en daar zachtjes aan. Mijn hand op je knie kruipt wat verder naar boven en mijn kusjes dwalen af van je mond naar je mondhoekjes, je wangen, je jukbeenderen, bakkebaarden, oorlelletjes, hals, kin, en weer naar je mondhoekjes waar ik plagerig even het puntje van m’n tong langs haal.

Ik daag je uit en jij speelt terug. Allebei weten we dat we zo naar onze kamer zouden kunnen gaan op de bovenverdieping, maar geen van ons wil zich nu al gewonnen geven. Voorzichtig leg ik je hand op het fluweel over mijn benen. Fluisterend in je oor vraag ik of je kunt voelen wat daar onder zit. Je bevoelt de stof en komt een hard dingetje tegen. Je hebt zo’n flauw vermoeden.

Nonchalant leg ik een been over jouw been en je kijkt direct in afwachting van een open vallende split in de jurk. Helaas, de jurk is gesloten en ik verraad niets van wat eronder zit. Het enige dat nu te zien is, is de enorme punthak die onder de jurk uit steekt. Al de dingen die je daar bij zou kunnen associëren, flitsen je voor de ogen en je opwinding neemt toe.

Wanneer blijkt dat we nog een van de weinig overgebleven stelletjes beneden zijn, besluiten we om toch maar naar boven te gaan. Langs het buffet lopend, pik jij nog een fles Baileys mee. Gniffelend sluipen we naar boven. Halverwege de trap draai ik me om en kijk je aan. Ik doe een stapje naar beneden en zoen je passioneel terwijl ik je stropdas loswurm. De stropdas wind ik om mijn pols en ik kijk je strak aan. Het uiteinde geef ik aan jou, maar ik leid jou naar boven.

Stilletjes lopen we door de gang op zoek naar onze kamer. We gaan zachtjes naar binnen en steken de kaarsen aan die in een grote kandelaar op de commode staan. Zwijgend zetten we de radio aan en we dansen op de rustige tonen van de muziek. Je kijkt me diep in m’n ogen en ik zie dat er van alles door je heen gaat. Hoe zijn we hier nu weer terecht gekomen? Wat maken we nu weer mee samen? Eigenlijk maakt het niet uit, alles wat wij doen is genieten.

Je gaat op het voeteinde van het bed zitten en maakt langzaam de rits aan de achterkant van mijn jurk los. Ik doe weer een stapje van je af en laat uitdagend de stof van mijn schouders glijden. Er zijn geen bh bandjes te zien, dus hoe zit dat? Onverwachts laat ik in één beweging de jurk vallen. Alle geheimen worden onthuld. Je ogen dwalen over een corset van glanzende zachte stof, bijeengehouden met zwarte linten aan de achterkant. Een bijna onzichtbaar stringetje verbergt nog net mijn kruis en als je ogen nog lager zakken vallen ze bijna uit je kassen.

Supersjieke kousen met jarretels lopen over in aparte pumps. Riempjes om elke onderbeen, om de paar centimeter, tot aan de knie. Met jouw zwarte stropdas om mijn pols, sta ik voor je in afwachting van je reactie. Je pakt de stropdas vast en trekt me naar je toe, direct ligt je andere hand op mijn bil. We raken verstrengeld in vurige zoenen en ongegeneerde betastingen, die we al de hele avond zo netjes inhielden. Want ja, dat doe je niet met anderen erbij.

Je opwinding is ineens zo overweldigend dat je me op bed neerlegt en zelf gaat staan om me helemaal te kunnen bekijken. Je knoopt je overhemd los en trekt hem uit. Daar sta je dan; boven me uit toornend, met een verwilderde blik in je ogen. Op de achtergrond klinkt zacht de radio en daar dwars doorheen zeg je dat je mijn schoenen wel eens van dichtbij wilt bekijken. Eén voor één steek ik mijn voeten omhoog en zet de scherpe punten van de hakken per ongeluk expres tegen je tepels. Je bekijkt ze en vertelt me dat je ze enorm geil vindt staan.

Heel brutaal glijden je handen af naar beneden, naar mijn stringetje. Heel handig steek je je vingers ertussen en trekt het uit. Als je naar beneden kijkt, kun je zo mijn opgezwollen poesje zien en je krijgt trek. Met mijn benen nog langs je borst pak je de fles Baileys van het bed en draait hem open. We blijven elkaar strak aankijken als jij heel voorzichtig wat van de drank uit de fles laat lopen. Ik voel het zo langs mijn lipjes sijpelen. Op het moment dat ik een klein gilletje wil geven, hoor ik onze kamerdeur kraken.

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *