— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Wraak, deel 1

Het was een mooie dag. Zon, zee, een hagelwit strand en waterskiën tot we erbij neer vielen. Daarna werd de dag iets minder mooi. Jij stond schaamteloos te flirten met een inheemse schone aan de bar.

Ik geef toe, als ik een vent was geweest dan had ik waarschijnlijk hetzelfde gedaan. Haar lange zwarte haar glom in de ondergaan de zon. Twee zwarte kijkers met de zwoelste oogopslag ooit. En dan haar lijf. Of liever gezegd: lijfje.

Breekbaar maar en toch de perfecte vorm. Het begrip bikini was blijkbaar onbekend, want onder haar sarong zag je geen enkel kledingstuk. Enkel de lijnen van haar bruine lichaam en haar stijve tepeltjes. En als ze praatte dan leken alle worden als parels over de ontspannen welvingen van haar lippen te vallen.

Inmiddels is de snelle schemer van de Seychellen voorbij; het is donker. Onze hotelsuite ligt er rustig bij tussen de palmbomen. Het is een luxe huisje opgetrokken uit riet en terracotta stenen.

Jij bent na een douche in slaap gevallen. Daar ligt jouw bruine, gespierde lijf op de hagelwitte lakens. Je silhouet steekt af tegen het kaarslicht: een krachtige kaaklijn en donkere haren.

En ik? Ik heb geen woord meer gezegd sinds jouw flirt. Je heb het niet eens opgemerkt. Ik zin op wraak. Onder douche beraadslaag ik me over een terugpak-plan.

Terwijl ik mijn haar was komen de beelden van de bar weer voorbij. Zag ik dat nou goed? Legde je daar echt je hand op haar heup? Op haar bijzonder mooie ronde en fragiele lijfje? Al jouw aandacht ging naar haar ogen en vooral naar haar mond. Naar haar volle lippen die glommen van de cacao boter.

Tot mijn verwondering voel ik mijn lichaam reageren. Mijn borsten zijn gevoelig en mijn eigen lippen kloppen. Vanuit de douche kan ik mezelf in de spiegel zien. En wat ik zie, bevalt me bijzonder goed.

Ik ben lekker getint en door al het watersporten ben ik strakker in mijn vel gaan zitten. Mijn blauwe ogen steken fel af tegen de sproetjes van mijn gezicht. Ik zie mijn tepels ondanks de warme douche al wat strakker staan.

Mijn gedachten dwalen af. De lippen van het barmeisje laten me niet met rust. Dan ontspint zich in mijn hoofd het meest perfecte wraakplannetje ooit.

Als ik de douche uitkomt, lig je nog steeds te slapen. De cocktails die ze je gevoerd heeft, hebben hun werk gedaan. Ik kan mijn plan meteen tot uitvoering brengen. Een prettige opwinding schiet door mijn lijf. Ik sla een sarong om verlaat ik de suite, op jacht naar wraak.

Een tijdje later word je wakker en kijkt nog slaperig maar toch enigszins verwonderd op. Ik bedenk me hoe moet zijn om zo wakker te worden. De suite is vergeven van kaarsen en lichtjes. Ik sta aan het voeteneind van het bed.

Je wil omhoog komen, maar voelt meteen de weerstand van de zijden sjaaltjes.
“Hey, wat is dit?” vraag je zachtjes. Je kijkt nog eens goed naar mij.

Mijn sarong hangt op mijn heupen en mijn handen glijden over mijn lijf. Je ogen beginnen te glimmen. Ik glimlach lief terug. Je voelt een belofte van sex en geiligheid in de kamer. Ik zie dat er onder het laken beweging komt.

Dan ineens word er op de deur geklopt. Ik kijk je strak aan en roep: “Yes”. Dat had je niet verwacht. Je sputtert tegen maar de deur gaat al open en een trolley wordt binnen gereden. Daarop staat een koeler met een fles champagne, een schaal met vers fruit en twee glazen.

“Please, come”, zeg ik zachtjes. Ik blijf je strak aanstaren. Jij weet bijna niet waar je kijken moet. Inwendig gniffel ik. Vooral de verbazing op je gezicht is prachtig als je ziet wíe het karretje binnen rijdt.

Ze doet de deur dicht en loopt naar me toe. Je wil weg, maar kan niet. De zijden sjaaltjes zitten goed vast aan je enkels en polsen.

“Hello, I am Marita”, stelt ze zichzelf voor. Ze praat met een licht accent en haar stem klinkt nog net zo mooi als vanmiddag. Ze kijkt naar mijn sarong. Alleen deze stap hebben we voorbereid, het is spannend!

Het wraakplan begint nu echt. En ik? Ik kan en wil niet meer terug. Ze laat een goed keurend geluid horen en ik vraag of ze mijn sarong wil passen. Langzaam knopen we onze sarongs los.

Jij kijkt verbijsterd toe en probeert pro-forma nog te protesteren, maar tevergeefs.We knopen de sarong bij elkaar om, maar terwijl we dat doen glijden onze handen over elkaars lichamen.

Marita neemt tot mijn verbazing de leiding. Haar handen glijden over de stof, over mijn heupen en omhoog naar mijn armen. Ik kijk naar jou, je lijkt er plezier in te hebben. Wacht maar, denk ik.

Marita verkent met haar handen gracieus mijn lichaam. Haar vingers gaan over mijn nek, hoofd en langs mijn rug. Dan nemen haar lippen het werk over. Mijn ene hand glijdt langs haar heup naar de haastige knoop. Tegelijk vallen de sarongs op de grond.

We draaien naar elkaar toe. Onze lippen vinden elkaar. Zacht maar toch dwingend. Haar handen gaan naar mijn borsten. Met de palm van haar hand wrijft ze over mijn tepel. Dat smaakt naar meer.

De ander tepel wordt ook vakkundig gekneed tussen haar duim en vingers. Ik voel hoe ze strakker en stijver komen te staan. Mijn handen gaan over haar kontje. Ik kneed het plekje dicht bij haar kutje. Ik voel dat het daar warm en vochtig is net zoals bij mij.

We doen een stapje terug en kijken eens goed naar elkaar. Zij is bruin en klein. Ze heeft stevige borsten en een strak geschoren kutje. Ik ben groter, lichter met ronde borsten en strakke tepels.

Mijn kutje is geschoren maar heeft een klein zwart streepje. Ik neem in één beweging een tepel tussen mijn lippen en de andere borst neem ik in mijn hand. Voorzichtig knabbel ik met mijn voortanden aan haar tepel.

Ik hoor zachtjes kreunen. De andere tepel draai ik tegelijk tussen duim en wijsvinger. Dan wissel ik de behandeling om, en trek vervolgens een nat spoor naar beneden met mijn tong.

Ik ga op mijn knieën voor haar zitten en open met mijn vingers haar lipjes. Ze zijn zacht maar strak. Elke beweging geeft haar genot. Het vocht loopt door het dieproze spleetje.

Ik ben nu echt op onbekend terrein, dit heb ik nog nooit eerder gedaan. Ze voelt mijn aarzeling en ze duwt zachtjes mijn hoofd naar haar toe.

Ik steek mijn tong uit en vang een druppel vocht van haar op en duw deze terug tussen haar lipjes. Het proeft heerlijk. Ik glijd met mijn tong tussen haar lipjes. Er gaat een schokje door haar heen en ze geeft een zacht gilletje.

Ze staat met haar benen wijd en ik kan heerlijk tussen haar benen om haar geilvocht op te likken. Dan cirkel ik met mijn tong om haar klitje heen. Even trek ik me terug om naar haar te kijken.

Haar ogen zijn dicht en ze streelt haar eigen tepels. Ze staan hard en uitdagend voorut. Haar rug is licht gekromd. Ze doet en stapje mijn kant op.
“Please”, smeekt ze.

Ik ga weer terug naar strakke, natte poesje. Ik zuig nu zachtjes op haar knopje om vervolgens weer door te gaan met likken. Met mijn ene hand hou ik haar lipjes uit elkaar om goed haar klitje te kunnen verwennen, met mijn andere hand masseer ik haar kontje.

Dan duw ik voorzichtige twee vingers in haar strakke kutje. Ze glijden er zo in. Ik krom mijn vingers en masseer nu haar G-spot, terwijl ik nog steeds haar klitje aflik. Ze kan bijna niet meer op haar benen staan van genot.

Ik duw haar naar achter en ze valt neer op een witte fauteuil. Haar benen slaat ze over beide armleuningen heen. Ik voer het tempo op en ze kreunt harder en harder.

Dan slaat ze haar nagels in mijn schouders en ik voel haar schokken. Langzaam maak ik het af. Ze kijkt me ondeugend aan en zegt ongelovig:
”You never done that before?”.
Ze zwaait zich uit de stoel en schenkt twee glazen champagne in.

We staan tegen de trolley aangeleund en sippen aan het geweldige goedje. Dan pakt ze een stuk mango en brengt die naar mijn lippen.

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *