— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Mijn mooie man

Er ligt een schitterende naakte man in bed. In mijn bed! Mijn naakte borsten tegen jouw gladde rug. Ik aai je, van je sleutelbeen tot je middenrif. Opeens voel jij mijn adem in je nek. Mmm, je wordt opgewonden.

Dan: mijn tong op jouw oorlel. Je wil je omdraaien, maar je wordt tegengehouden.
“Jouw tijd komt nog wel”, hijg ik in je oor. Mijn hand glijdt verder naar beneden, maar raakt je lul niet aan. Ik streel je liezen, je bovenbeen, en dan weer richting je lul.

Die wordt stijver en stijver. Ik aai je ballen en begin langzaam te trekken. Je hijgt dat ik door moet gaan, je bent nu keihard.
Heel even glijdt mijn hand over je eikel, zachtjes knijpend, steeds een beetje sneller trekkend.

Ik laat het toe als je met mijn tepels begint te spelen. Even geniet ik van je kundige vingers, dan maakt ik me voorzichtig los uit je omhelzing. Mijn lichaam glijdt soepel naar beneden. Ik kniel tussen je benen. Even blaas ik mijn warme adem over je lul.

Ik hoor je kreunen, ik weet dat je niets liever wil dan mijn tong op je eikel voelen. En dat is precies wat ik doe. Ik raak met het puntje van mijn tong je eikel aan. En weg ben ik weer. Dan raak ik een ander plekje. En weer weg. Zo ga ik door, je hele eikel aantikkend.

Jij bent geil, en ik ook. Ik voel het tussen mijn benen. Mmm, het vooruitzicht dat ik zo meteen aan de beurt kom windt me op! Maar eerst…draai ik rondjes om jouw eikel. Ik sluit mijn lippen om je topje en begin er lekker mee te spelen.

Steeds een stukje verder neem ik je lul in mijn mond, dieper en dieper, terwijl mijn tong het contact nooit verliest. Met mijn hand om de basis van je lul begin ik je af te trekken en met mijn mond neem ik het ritme over. Ik merk aan je gedraai en gekreun dat ik goed zit, en versnel het tempo. Het duurt niet lang meer voordat je in mijn mond spuit.

Ik glijd weer naar boven, tot ik naast je lig. Je kijkt me even aan voordat ik een lange zoen van je krijg. Dan leg je je handen stevig op mijn schouders en rolt me op mijn rug. Ik smelt als ik je naar me zie kijken.

“Time to play”, zeg je. Vanuit het niets tover jij een stel handboeien tevoorschijn. Snel en vaardig klik je mijn linkerpols vast. Dan trek je een lus tevoorschijn aan de bovenkant van het bed. De rechter boei gaat er doorheen, en je pakt mijn rechterpols vast, die je boven mijn hoofd wil trekken.

Speels houd ik mijn elleboog gebogen tegen mijn ribben aan. Je gezicht komt heel dicht bij het mijne, en je sist:
“Als je nu niet meewerkt dan ga je het meemaken, sletje.”

De blik in je ogen is genoeg om me compleet week te maken, waardoor je mijn pols met een ruk naar boven kan trekken. Klik, ik zit vast.
“Zo, eens zien of je nu nog zoveel praatjes hebt”, zeg je.

Je staat even op om iets te pakken, en als je terug komt zie ik dat je een blinddoek in je handen hebt. Vanaf dat moment geef ik me volledig aan je over, hoewel ik besef dat ik dat misschien eerder had moeten doen. Je neemt plaats op mijn heupen, je knieën naast me, en ik voel je stijve lul op mijn buik liggen.

Ik voel je handen op mijn schouders, waarmee je me eventjes diep in het matras drukt. Dan laat je de druk verslappen en glijden je handen naar beneden. Ik volg ze terwijl ze tergend langzaam om mijn borsten heen glijden. Ik hunker naar je aanraking, mijn tepels zijn helemaal stijf en ik wil niets liever dan dat je ermee speelt.

Dat plezier is me nog niet gegund, want je trekt je handen weg van mijn lichaam. Eventjes zijn ze nergens, en dan voel ik twee vingertoppen op mijn tepels. Ik probeer mijn rug omhoog te drukken om meer van je handen te voelen, maar doordat je op me zit lukt dit niet.

Ik kreun zachtjes.
“Alsjeblieft, doe het dan”, smeek ik. Het enige wat ik hoor is zacht gegrinnik.
“Weet waar je om vraagt”, lach je zachtjes.

Dan ineens gaat het razendsnel. Je handen raken mijn borsten aan, en terwijl dat gebeurt duw je met je knieën mijn benen uit elkaar. Je eikel staat tegen mijn kut.
“Je vroeg erom, dan kun je het krijgen ook.”

Terwijl je dat zegt duw je je lul diep in mijn natte kutje. Stevig begin je me te neuken, je handen net iets naast mijn hoofd. Ik kreun en ik weet niet waar ik het zoeken moet van genot. Ik trek mijn rug krom, en hang met mijn volle gewicht aan de boeien.

Je lul vult me helemaal op, geen plekje wordt overgeslagen. Alsof ik nog niet gek genoeg ben voel ik iets op mijn klitje landen. Het is je vinger, natgemaakt met wat speeksel. Ook al beweeg je de vinger nog niet, voor mij is die aanwezigheid ervan gekmakend.

Dan begin je je vinger te bewegen. Ik heb het niet meer! Al mijn gevoel concentreert zich rond mijn heupen. De rest van de wereld bestaat niet meer, de rest van mij bestaat niet meer. Jouw lul in mijn kut, jouw vinger in mijn klit: dat is alles.

Ik word overspoeld door een orgasme zoals ik er nog nooit een gekend heb. Diep en overweldigend. Door de samentrekkingen van mijn kutje kom jij nog eens klaar, diep in me.

Compleet uitgeteld lig ik op mijn rug. Jij maakt me los. Langzaam trek ik mijn armen naar me toe. Ik kijk je aan. We glimlachen, en terwijl we stevig tegen elkaar aan gaan liggen en in slaap vallen denken we hetzelfde: er zullen nog veel geweldige nachten volgen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *