— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Beiroet, deel 2

Ik zette een stap achteruit en keek toe hoe ze zich uitkleedde. Ze had een strak zittende spijkerbroek aan, die haar lange benen en smalle taille accentueerde. Haar ruim zittende bloes had me in het ongewisse gelaten maar toen ze die uit had was er geen ruimte meer voor twijfel: ze had fantastische, zware borsten. Ze bracht haar armen achter haar rug zodat haar tieten nog meer naar voren staken en haakte haar bh los.

Naakt waren haar borsten niet zozeer mooi dan wel seksueel opwindend te noemen. Het water liep me in de mond. Ten slotte sjorde ze haar broek naar omlaag en stroopte ze haar stringslip af. Haar kut was gladgeschoren op een penseelstreekje Chinese inkt na. De lippen puilden lichtjes uit en ik vergenoegde me al ze straks tussen mijn tanden nog verder uit te rekken en er op te sabbelen.

“Nu jij”, gebood ze.

Ik was gehaast en na nog geen minuut stond ik naakt voor haar, me spiegelend aan haar schoonheid en zij aan de mijne. Voor het eerst kwam er een barst in haar zelfbeheersing.

“Je bent prachtig Loïs. Eenvoudigweg prachtig.”

Ik bloosde opnieuw, niet van verlegenheid of valse schaamte, maar van opwinding. Met mijn haren die de kleur van een smeulend vuur hadden, mijn eindeloze benen en mijn grote borsten wist ik dat ik haar gelijke was. Mijn kut was net als de hare geschoren met uitzondering van een toefje rossig haar, dat er als een pluisje tegenaan leek te zijn geblazen.

Onder haar blikken ging ik op het ruime bed liggen. De opwinding had mijn zinnen aangescherpt en ik voelde mijn kut tot in de geringste porie tintelen. Marlène kwam op handen en voeten over me knielen. Ze schoof een eindje op naar het hoofdeinde zodat haar borsten vlak boven mijn gezicht kwamen te bengelen. Van dichtbij zag ik een bijna onzichtbaar adertje onder de huid wat haar borsten nog een kwetsbaarder aanblik gaf.

Ik gaf mijn lippen de omtrek van haar tepelhoven en zoog het malse vlees in mijn mond, mijn tong prikkend aan het scherp van haar tepels. Tot mijn immens genoegen slaakte zij een diepe zucht van wellust. Ik streelde haar brede rug, die versmalde naar haar leest om dan plots breed uit te deinen naar haar magnifieke billen. Ik liet mijn vingernagel over haar minuscule poepgaatje krassen en daarna over de krop van haar geslacht en tussen haar schaamlippen, de nagel lakkend met haar sappen.

Als weerwraak duwde zij de ronding van haar knie tegen mijn lies. Ze schoof iets naar omlaag zodat ik tegen haar zoete gezicht aankeek. Ze zoende me. Het was een onkuise kus, vol uiterlijk tongvertoon. Haar mond smaakte heerlijker dan de zoetste vrucht. Haar lippen waren stevig en rijp tegelijk. Ik gaf haar lichte petsen op haar bips zodat ze me vuriger ging zoenen, terwijl haar krullen kietelend tegen mijn wangen dansten. Tenslotte maakte haar mond zich van de mijne los. Haar gelaat had een dromerige aanblik gekregen, die zij in mijn ogen weerspiegeld zag. Ze nipte een laatste keer aan mijn lippen en duwde haar hoofd dan tussen mijn borsten. Ik masseerde ze tegen haar wangen aan, terwijl zij kleine stukjes huid tussen haar lippen zoog.

Mijn hoofd en schouders ondersteund door zachte kussens keek ik toe. De punten van mijn borsten waren pijnlijk stijf en mijn uitdijende areola’s hadden de scharlaken schakering van seksuele opwinding. Ik kneep vergeefs in mijn tepels om de spanning weg te nemen. Marlène zoende inmiddels de gevoelige onderkant van mijn linkerborst en duwde die omhoog met haar gezicht. Ze had een hand op mijn andere borst geplaatst, twee vingers gespreid rond de tepel. Ik legde mijn hand over de hare en toonde haar hoe ik graag gemasseerd werd.

Met geplooide tong trok ze een glansspoor over de ronding van mijn borst, tekende eveneens met haar tong de omtrek van de tepelhof, en liet haar tong steeds kleine cirkeltjes beschrijven tot die tegen de speen aantikte. Mijn tepel leek via een onzichtbare draad verbonden met mijn kut, want ik voelde de aanraking daar zinderen. Ze sperde haar kaken zo wijd mogelijk, de afdruk van haar gebit ondiep in het malse vlees, en liet haar acrobatische tong over mijn tepel likken en tikken.

Ik smachtte van hartstocht en woelde mijn vingers door haar dik glanzend haar. Marlène trok haar lippen samen in een zuigzoen en net voor haar lippen zich rond de tepel sloten gaf ze er op het laatste nippertje een beet in. Ik schrok en liet een meisjesachtig kreetje, maar de sensatie was hoogst plezierig, vooral toen ze de tepel ging uitrekken tussen haar tanden. Tot mijn vreugde merkte ik dat niet enkel mijn, maar ook haar passie toenam, want ze begon wild op mijn borst te kauwen. Ik keek al uit naar een kanjer van een zuigplek de dag erop.

Marlène was overduidelijk tuk op mijn tieten. Ik vond het verrukkelijk dat ze zoveel plezier haalde uit mijn lichaam.

“Je houdt van mijn borsten hè?”, vroeg ik.

En alhoewel ik dat in het Nederlands had gezegd, begreep ze perfect wat ik bedoelde.

“Je simplement adore tes seins”, zuchtte ze in aanbiddelijk Frans.

En dan in het Engels. “I simply love your tits honey.”

Dat klonk een stuk platter, maar wond me sterk op. Marlène was de vervolmaakte minnares. Omdat ze wist hoe ze een andere vrouw kon behagen. Door wat ze zei en wat ze deed. Maar haar stem, haar mond en haar handen. Haar vingers waren net acupunctuurnaalden, die genot opwekten daar waar ik het niet had vermoed, alsof ze mijn lijf beter kende dan ikzelf. Ik had me nimmer vrouwelijker en meer bewust van mezelf gevoeld. De gelukzaligheid verspreidde zich gelijkmatig over heel mijn lichaam, en leek van nergens en van overal te komen, tot ze totaal onverwacht een vinger in me dreef en me aan het bestaan van mijn kut herinnerde.

Ik slaakte een schrille gil van wellust. Marlène vingerde me traag, de knokkel omlaag, en het zachte kussentje van haar vingertip stevig tegen het weefsel van mijn kutje aandrukkend terwijl ze in en uit me ging. Ik zwom in mijn sappen en voelde mijn onderlichaam oplossen. Marlène was naar onderen gegleden.

“Vind je dit lekker schatje?”, vroeg ze terwijl haar duim over mijn sterk gezwollen schaamlippen ging.

“Jaaaa, jaaaa”, kreunde ik.

Meteen trok ze haar vinger terug. Het gevoel van ondraaglijke leegheid.

“Stop hem alsjeblief terug”, bedelde ik.

Vergeefs. Marlène spreidde mijn schaamlippen met twee vingers, de beschermende huls van mijn klit zo ver mogelijk naar achter trekkend. Haar tong ging in een lange haal door de vochtig glanzende sleuf van mijn geslacht en likte dan over mijn kittelaar. Er ging een siddering door mijn bekken heen. Marlène begon mijn klitje als een bezetene te likken. Ik voelde me licht in mijn hoofd worden van geilheid.

“Oh, ja, ga door, mmm.”

Ik was altijd een spraakwaterval geweest in de liefde. Het wond niet alleen mezelf, maar ook mijn minnaars en minnaressen op mijn enthousiasme te horen.
Ik bereidde me voor op een grandioos orgasme toen ik over Marlènes schouders en aan het einde van haar billen plots de deur geruisloos naar binnen zag scharnieren.

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *