— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Alleen is ook lekker

Ik kijk de kamer rond en beschouw de resten speelgoed die her en der achter zijn gelaten zijn door mijn kinderen. Ze zijn net gillend achter hun vader aangelopen voor een weekend plezier. Bevrijd van het eeuwige moeten, wat tijdens weekdagen hun speelsheid belemmert. Ik hijs me uit mijn stoel en begin de kamer door te lopen, een Ikea krat achter me aantrekkend, terwijl ik de blokken en knuffels erin mik. Ik ben moe en laat de krat halverwege de kamer staan en recht mijn rug. In bad, ik wil in bad.

Ik pak een glas uit de kast en neem een aangebroken fles wijn uit de wijnkar. Ik zet een cd op en stommel naar boven. Boven draai ik de kraan open en regel de temperatuur. Ik schenk mijn glas vol en zet dat op de rand van het bad. Ik begin me uit te kleden en denk intussen aan wat er de afgelopen maanden allemaal veranderd is. Meneer moest zo nodig zijn lul in een huppelkut van kantoor stoppen. Natuurlijk kwam dat uit, dat spreekt! Ik heb hem zonder pardon aan de deur gezet, maar niet zonder gunstige omgangsregeling.

Het bad is vol maar voordat ik erin stap schakel ik de luidsprekers van de cd-speler uit. Het misantropische gezang van Eddy Vedder is niet goed voor mijn gemoedsrust. Ik stap in bad en laat me met een diepe zucht onderuit glijden, het warme water in. Mijn huid prikt. Ik blijf een minuutje of tien liggen en begin me dan te wassen. Ik sta op en zeep me van top tot teen in en glijd terug het water in. Ik doe wat shampoo in mijn hand en was mijn haar. Ik verwijder de stop en zet de douche aan om mijn haren en lichaam af te spoelen.

Ik sta voor de spiegel en bekijk wat twee kinderen binnen twee en een half jaar met mijn lichaam hebben aangericht. Mijn borsten hangen wat en vertonen heel licht wat striemen. Overblijfselen van het zogen, teveel melk in te weinig weefsel. De uren in de fitness hebben er wel voor gezorgd dat er toch nog wat van de vroegere vorm is gebleven. Mijn tepels wijzen wat naar beneden, donkerrood in een roze tepelhof. Mijn buik ziet er ook nog stevig uit, vaag kan ik de spieren zien als ik mijn buik aanspan. Op de heupen zit misschien een pondje teveel maar ik kan dat wel hebben, het misstaat in ieder geval niet. Mijn benen zijn mijn trots: lang en slank, met welgevormde kuiten, haarloos gehouden dankzij de zegeningen van de moderne cosmetica.

Ik spreid heel licht mijn benen en kijk naar mijn geslacht. Een toefje haar op de heuvel, netjes getrimd in een mooi driehoekje. Ik duw mijn onderlichaam wat naar voren om een blik te werpen op mijn vagina, vagijn zoals Louis Paul Boon dat noemt. In de vouwen van mijn dijen scheer ik mij zorgvuldig, mijn bikinilijn moet schoon zijn. Omheen de lippen knip ik met enige regelmaat het haar kort zodat mijn kutje goed te zien is. Het valt me op dat het alweer een tijd geleden is dat ik de schaar ter hand genomen heb. Ik heb ooit mijn geslacht helemaal kaal geschoren maar heb dat daarna nooit meer gedaan. Ik vind een bosje meer vrouwelijkheid tentoonspreiden, ik wil er niet uit zien als een meisje van twaalf.

Ik zak door mijn knieën en ga op het krukje zitten dat ik speciaal voor dit doel lager heb gemaakt. Ik neem het schaartje ter hand en begin geconcentreerd te knippen. Af en toe controleer ik het tussentijdse resultaat door een korte blik in de spiegel te werpen. Mijn vagina begint zich weer te tonen in al haar pracht. De lippen wijken een beetje en tonen daardoor het zachtroze van de binnenkant. De binnenste lippen hebben een donkerder kleur roze, met een schijn van blauwachtige tinten. Als ik goed kijk zie ik dat er hele kleine druppeltjes verschijnen op de randen en de binnenkant. Een roos ’s morgens vroeg bij het eerste zonlicht als de dauw nog moet verdampen, denk ik bij mijzelf. Ik raak me daar aan en een rilling trekt door mijn buik naar mijn hoofd. Mijn benen trekken de spieren als automatisch aan.

Ik leg de schaar terzijde en neem de bus met scheerschuim. Ik spuit wat in mijn hand en verdeel dit in mijn lenden en langs de buitenkant van de driehoek op mijn heuvel. Ik pak het scheermesje en begin langzaam maar zeker de stoppeltjes te verwijderen. Het gedoe met mijn bikinilijn neemt altijd de meeste tijd in beslag, ook omdat ik bang ben om me te snijden. Als ik klaar ben tussen mijn benen, begin ik de buurt rond het bosje op mijn bergje te maaien. Dat gaat altijd een stuk sneller. Ik leg het mesje opzij en neem het washandje om de resten scheerzeep te verwijderen. Het lijken resten sneeuw in de berm van een landweg, niet geraakt door de vroege zon.

Ik bekijk het resultaat met een kritische blik in de spiegel, de benen gespreid in een hoek van negentig graden, zodat er ook wat te zien valt. Het ziet er goed uit, de vouwen tussen mijn benen zijn glad als ijs, de driehoek springt naar voren door de omringende haarloosheid. En mijn vagijn, tja, kan het nog mooier? Ietwat teruggetrokken in het korte gras toont zij zich in al haar pracht. Volwassen als een overrijpe vijg die voldoende genoten heeft van gunstig klimaat. De lippen zijn vol van bloed en tintelen prettig alsof ze vragen om gestreeld te worden. Nog even…

Ik neem het flesje met verzorgende olie en laat wat in mijn hand lopen. Ik wrijf de handen tegen elkaar om de olie te verdelen. Ik begin het gebied rond mijn bosje te masseren. De koelte van de olie neemt de prikkeling van het scheren weg en brengt de huid tot rust. Mijn handen gaan aan weerszijden van mijn kutje tussen mijn benen en verdelen de olie in mijn lenden. Ik voel de korte haartjes op mijn kut kriebelen aan de zijkant van mijn handen. Een loom gevoel maakt zich van mij meester en ik weet dat ik nu niet meer wil stoppen. Ik streel nu de buitenkant van mijn lippen, krachtig, met lange, rustige bewegingen. Mijn vagina opent zich verder en toont de vochtige tunnel in al zijn roze pracht. De clitoris vult zich met bloed en laat zich zien als mijn handen naar boven bewegen.

Ik sluit mijn ogen niet en geniet ten volle van alles wat er tussen mijn benen gebeurt. Ik laat nu af en toe een vinger kort in mijn gleuf verdwijnen, ik voel het vocht dat uit mijn geslacht naar buiten komt. De spieren in mijn buik maken de vreemdste kapriolen, mijn dijbenen spannen en ontspannen zich. Ik trek mijn voeten ietwat naar achteren en duw mijn tenen tegen de vloer. Mijn vingers duiken nu aan weerszijden mijn kutje binnen en maken daar een korte, neukende beweging. Daarna gaan ze naar boven, de lippen spreidend, om hun weg te vervolgen naar mijn knopje. De vingers duwen aan de zijkant tegen mijn clitoris en lokken de knop uit zijn schuilplaats te voorschijn. Mijn billen komen bijna los van het krukje als ik mijn tenen nog steviger tegen de vloer druk.

De middelvinger van mijn rechterhand neemt nu de knop rechtstreeks onder handen, stevig maar toch met de nodige terughoudendheid. Mijn linkerhand zakt naar beneden en bijna zonder moeite stoot ik drie vingers mijn grotje naar binnen. Ik beweeg de hand in en uit, op het ritme waarop mijn clitoris verwend wordt. De spieren in mijn benen maken overuren en flitsen van genot trekken door mijn ruggengraat omhoog. Ik voel dat ik ga komen en gooi mijn hoofd naar achteren. Diep in mijn kut begint het orgasme aan te zwellen, als een golf, als een hoosbui. Mijn kringspieren beginnen zich samen te trekken als ik klaarkom, sneller dan verwacht. Ik duw me op van de kruk en sta als een razende mijn kutje en mijn klit te bewerken, ik snik bijna als het orgasme door mijn lijf jaagt, diepe sporen achterlatend in mijn buik.

Langzaam kom ik weer tot mezelf. Ik breng mijn hand naar mijn mond en lik er even aan. Een zoete, zoute smaak, zo proef ik. Ik kijk naar mezelf en zie een tevreden, gelukkige vrouw, die in staat is op haar eigen benen te staan, op alle gebieden. Alleen is ook lekker!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *