— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Genieten in opdracht, deel 2

Hij gooit het slipje in de wasmand en stapt de douchecabine in. Dan steekt hij zijn hand naar me uit en trekt me naar zich toe. Ik stap naast hem onder de straal en laat me koesteren in zijn armen. Mmm, heerlijk dit. Lekker in zijn armen, mijn naakte lichaam tegen het zijne, en de douchestraal die ons verwarmt. Ik sluit mijn ogen en geniet van dit moment.

Ik voel hoe zijn handen over mijn rug glijden en hoor zijn versnelde hartslag in zijn borstkas. Ik glijd met mijn been omhoog en streel met mijn voet over zijn kuit. Ik voel hoe zijn opwinding toeneemt en zijn harde lid stoot tegen mijn buik.

Mijn handen glijden naar beneden en ik verlang naar een stevige vrijpartij. Heerlijk, hier onder de douche. Pff, tegen hem opspringen en me over zijn paal laten zakken. Mezelf even ontladen, me even laten gaan. Super lijkt me dat.

Maar hij heeft andere plannen en duwt me van zich af. Ondanks de warme waterstraal mis ik direct de warmte van zijn naakte lichaam tegen me aan en een rilling gaat door me heen.

“Pak even de scheerspullen,” zegt hij, “ik wil dat je me even netjes scheert. Er zitten wat stoppeltjes die beginnen te kriebelen.”

Leuk. Ik geniet ervan om hem te scheren. Hem lekker glad maken, zodat hij dadelijk weer heerlijk aanvoelt.

Snel stap ik uit de douche en pak een flesje babyolie en een scheermesje. Ik stap de cabine weer in en ga op mijn knieën zitten. De warme straal valt op mijn rug. Ik doe wat babyolie op mijn hand en pak zijn ballen vast. Deze voelen heerlijk aan en ik duw met mijn hand zijn benen wat verder uit elkaar. Ik moet natuurlijk wel overal goed bij kunnen.

Als ik het scheermesje pak, kijk ik even omhoog. Ik zie hoe hij met zijn handen tegen de muur en de deur van de douchecabine steunt. Zijn ogen zijn gesloten. Mmm, hij geniet hiervan. Super. Ik zal hem nog veel meer laten genieten, denk ik bij mezelf.

Met mijn hand houd ik zijn ballen opzij en scheer rustig zijn lies. Het gevoel van zijn ballen in mijn handen, doet mijn buik alweer kriebelen en mijn kutje kloppen, maar ik hou mijn aandacht bij mijn werk. Ik wil niet gaan trillen en hem raak scheren. Rustig scheer ik verder, zijn liezen, zijn ballen en zijn onderbuik.

Ik zie hoe zijn pik op en neer zwiept en als maar harder wordt. Stiekem kijk ik nogmaals omhoog en zie hoe zijn borstkas steeds zwaarder op en neer gaat. Mooi zo, denk ik bij mezelf, blijkbaar doe ik mijn werk goed.

Dan pak ik nogmaals wat olie op mijn handen en glijd over zijn pik. Deze klopt inmiddels zo hard dat ik het bijna kan horen. Hij staat strak vooruit, en dat zorgt ervoor dat ik makkelijk rondom kan scheren. Spoedig is alles weer lekker glad en met spijt leg ik mijn scheermesje weer weg.

Wanneer ik omhoog wil komen, duwt hij me op mijn hoofd terug naar beneden. Vertwijfeld kijk ik op. Ben ik iets vergeten? Hij gaat nu met beide handen tegen de muur staan en stapt wat achteruit. O ja.. dom van mij. Zijn sterretje nog.. hoe kan ik dat nu vergeten.

Ik pak nogmaals wat olie in mijn hand en laat deze door zijn bilspleet glijden. Met één hand duw ik zijn billen wat uit elkaar en met mijn andere hand scheer ik alles netjes glad hier.
Zo, nu is er echt geen haartje meer te bekennen. Als ik de scheerspullen wegleg hoor ik zijn stem boven me:

“Alles klaar?”

“Ja, alles weer glad en schoon”, antwoord ik naar waarheid.

Hij laat zijn hand naar beneden gaan en gaat even langs zijn geslacht. Zijn hand is nu vlak voor me en hij pakt zijn eigen pik stevig vast.

“Mmmm”, hoor ik hem goedkeurend grommen. Even glijdt hij uitdagend met zijn hand over zijn paal en begint zich dan voor mij ogen af te trekken. Wow, dit is geil zeg. Het is maar goed dat ik op de grond zit. Ik zou terplekke door mijn benen gaan.

“Het voelt goed aan. Maar als een echt sletje wil je dit natuurlijk zelf ook even keuren, niet waar?”,vraagt hij lachend.

Ik wil direct mijn hand uitsteken, maar hij houdt me tegen.
“Nee, als een echt sletje”, zegt hij. “Echte sletjes hebben geen handen nodig volgens mij.”

Het woord sletje treft me, maar ik ben zo geil dat ik me er niet aan stoor. Als dit is wat mij een sletje maakt, nou, dan ben ik er maar één, want dit is wat ik wil. Ik open mijn mond en neem zijn keiharde paal diep in mij. Mmm, heerlijk. En inderdaad keurig glad. Ik heb vakwerk geleverd, al zeg ik het zelf.

Ik laat zijn paal heerlijk in en uit mij glijden en masseer ondertussen zijn gladde ballen. Ik adem rustig door mijn neus en kan hem op deze manier helemaal tot achter in mijn keel laten komen. Ik glijd met mijn tong over zijn schacht en zuig en sabbel naar hartenlust.

Mijn mond maak ik met mijn lippen zo strak mogelijk en ik ga steeds sneller. Boven me hoor ik gegrom en ik zie hoe zijn buik zich aanspant. Ik voer het tempo nog verder op en zuig nog harder. Mijn tong gaat over de eikel, langs zijn toompje en zo naar beneden.

Wanneer zijn gegrom luider en luider wordt, weet ik dat hij gaat komen en laat ik hem nog een keer diep in mijn keel glijden. Net wanneer hij tegen mijn gehemelte stoot, voel ik hoe hij krachtig al zijn zaad mijn keel inspuit. Ik hoef niet eens te slikken, zo diep zit hij.

Ik voel hoe stroom na stroom warm zaad mijn keel inglijdt en ik zuig de laatste restjes uit zijn heerlijke pik. Mmm, wat een genot.

Wanneer ik omhoog kom geef ik hem een heerlijke tongzoen. Zo kan hij nog iets van zijn eigen zaad proeven. Hij legt een hand in mijn nek en beantwoordt mijn zoen met overtuiging.

“Dat was heerlijk. Zie je wel dat je een echt sletje bent?”, vraagt hij plagend.
Ik knik als bevestiging. Gelukkig neemt hij hier genoegen mee.

Dan neemt hij de douchekop van de houder en spoelt zichzelf schoon. Ik kijk naar hem en wacht totdat hij mij onder handen neemt. Ik zit nog vol erotische spanning en wil me graag ontladen. Ik wil dat hij mijn kutje opent, en de straal op mijn klitje richt. Ik wil dat hij me likt en me heerlijk laat klaarkomen. Ik wil.. ik wil.. ik wil hem..

Hij hangt de douchekop echter terug op de haak en opent de deuren van de cabine. Dan stapt hij eruit en begint zich af te drogen. Ik blijf vertwijfeld staan. En ik dan.. wil ik zeggen, maar ik kan niets uitbrengen. De spanning is voelbaar en onzeker blijf ik staan.

“Kom je er ook uit?”, vraagt hij lief. “Dan droog ik je lekker af.”

Ik stap uit de cabine en hij slaat een grote handdoek om mee heen. Daarmee gaat hij over mijn lichaam, maar in plaats van dat hij me afdroogt, voel ik dat ik alleen maar natter word. Verdorie, de geile spanning is zo groot, dat ik alleen al van dit afdrogen bijna klaar kom.

Als we de slaapkamer inkomen, begint hij zich aan te kleden. Hij trekt zijn ondergoed aan en pakt een shirt uit de kast. Ik baal omdat hij blijkbaar klaar is, nu hij zelf een heerlijk hoogtepunt heeft gehad. Ik zucht eens en loop naar mijn nachtkastje om wat lingerie te pakken.

“Waar ging die zucht heen?”, hoor ik hem vragen.

“Niets”, ontwijk ik zijn vraag.

“Jok niet”, zegt hij, “is er iets?”

“Ja”, sneer ik hem toe, “ik ben ook geil hoor, waarom laat je mij niet klaarkomen?”

Ik schrik van mijn eigen openhartigheid, maar het zat me hoog en moest eruit blijkbaar.

“Ik heb gewerkt en ben moe”, verzucht hij, “maar als je het graag wil, hou ik je niet tegen hoor.”

Ik weet niet wat ik met zijn antwoord aan moet en loop door naar mijn nachtkastje.

“Ga liggen slet die je bent”, zegt hij ineens fel. “Laat me zien hoe opgewonden je bent, laat me zien hoe je voor me klaarkomt.”

Zijn woorden hebben een mega-effect op mij en voor ik het in de gaten heb, ben ik op het bed gaan liggen en glijden mijn vingers door mijn spleetje. Ahh.. heerlijk. Het maakt me ineens niet meer uit dat het zijn vingers niet zijn, als mijn verlangen maar bevredigd wordt.

“Doe je benen wat wijder”, gebiedt hij, “ik wil natuurlijk wel goed kunnen zien wat je doet.”
Ik geef direct gehoor aan zijn eis en open mijn benen.

Het idee dat hij toekijkt terwijl ik me hier vinger is te geil voor woorden. Ik heb geen controle meer over mezelf en glijd met mijn vingers in en uit mijn geile kutje. Met twee vingers, met drie.. heerlijk. Steeds sneller.

Met mijn andere vingers ga ik over mij staalharde klitje heen en het duurt niet lang of ik voel geile golven door heel mijn lichaam schieten. Heel mijn buik wordt warm en ik kronkel op het bed. Ik kan een kreun niet onderdrukken als ik heftig klaarkom. “Aaaaaahhh….”

Dan zakt het gevoel weg en voel ik hoe hij naast me is komen liggen. Zijn hand ligt op mijn buik, welke nog na schokt. Hij draait mijn hoofd naar hem toe en geeft me een kus op mijn lippen.

“Goed gedaan meisje”, zegt hij lief, “kom, we gaan lekker eten”.

Hij staat op en loopt naar beneden. Ik blijf nog even liggen en sta dan ook op. Ik kleed me aan en bedenk me ondertussen dat ik blij ben dat hij weer thuis is. Het is inmiddels bijna avond, maar voor mij is de dag nu pas begonnen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *