— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een warm feestje

Elke keer als ik je zie voel ik je aanwezigheid tintelen op mijn huid. Je raakt me, zelfs als je aan de andere kant van de kamer staat. En als je dichtbij bent en je blauwe ogen grijpen mijn blik, dan voel ik de geest van je handen over mijn lichaam. Ik wil je zoenen, ik wil je proeven, ik wil me zo dicht tegen je aan drukken dat er geen verschil meer is tussen jou en mij. Maar het moet geheim blijven. Jij en ik, we zijn het toppunt van verborgen verlangens. En oh, wat verlang ik naar je.

De muziek staat hard en het is eigenlijk te druk in de kamer. Mijn vriendinnen staan met rode wangen te discussiëren bij de stereo.
“Nee, niet alweer Muse. Schat, ik vind het echt rot voor je dat je verkering uit is, maar ik wil nu even iets anders horen.”
Miranda schenkt nog een rondje wijn in en ik houd mijn glas op:
“Ja lekker, doe mij er ook nog maar eentje.”

Mirthe kijkt op.
“Hey Martijn, zet jij even een nieuwe cd op. Wij komen er niet uit.”
Terwijl je richting de stereo loopt voel ik heel even je hand op mijn rug. Twee tellen maar, net te lang voor een toevallige aanraking. Ik neem een slok koele, witte wijn om de opkomende warmte te blussen. En ondertussen kniel jij naast de cd-collectie van de gastvrouw.

Zogenaamd ongeïnteresseerd volg ik je bewegingen. Je lange vingers glijden over de cd-doosjes. Oh, die vingers. Met die vingers kun je me openen: teder, liefdevol en onweerstaanbaar. Je strelingen kunnen me in bloei zetten, me opzwepen tot brandende geilheid, me beminnen en bevredigen. Ik neem nog een slok. Het kriebelt in mijn onderbuik en ik voel dat ik bloos.

“En jij, Emma?” Ik kijk op.
“Heb jij nog een kaartje kunnen krijgen voor Amy Winehouse?”
Ik laat me het gesprek in trekken. Vanuit mijn ooghoek zie ik dat je opstaat. Je begint een gesprek met Miranda, maar ik voel dat je me in de gaten houdt.

Gitaren knallen genadeloos de kamer binnen. Rammstein. Ik kan een glimlach niet onderdrukken en even zoek ik je blik. Je knipoogt naar me. Rammstein. De eerste keer dat wij samen in bed belandden had je deze cd opstaan. Hij stond op repeat en pas na drie of vier keer spelen konden we ons lang genoeg van elkaar losmaken om wat anders op te zetten. Ik weet wat jij nu denkt en jij weet wat ik nu denk. Ik knipoog terug.

“Volgens mij is de wc al een kwartier bezet. Ik ga even kijken of ze er boven ook één hebben.”
“Tot zo,” antwoordt Mirthe gedachteloos.
De geluiden van het feestje dringen gedempt door tot de badkamer. De vloer is koel en schoon, het douchegordijn onttrekt de badkuip aan het zicht en boven de wasmachine hangt een rij kastjes. Ik werp een blik in de spiegel boven de wastafel. Blozende wangen, stralende ogen. Ja, ik ben verliefd. Ik glimlach om mijn eigen dwaasheid.

Natuurlijk kan dit niet eeuwig duren. Mijn man weet van mijn affaires, hij respecteert mijn behoefte aan vrijheid en alleen al daarom wil ik hem niet kwijt. En jij… oh, je bent verboden terrein. De ex van mijn beste vriendin. We waren dit ook zeker niet van plan, maar sommige dingen heb je nu eenmaal niet in de hand. En dus genieten we van alle momenten die we samen kunnen stelen. Zolang het duurt.

Het klopje op de deur is onmiskenbaar: subtiel maar duidelijk. Ik doe de deur open en trek hem achter je in het slot. Je grijpt me, kust me: dwingend en diep. De kriebel in mijn onderbuik zwelt aan en ik voel hoe mijn slipje doorweekt raakt. Je schuift je hand onder mijn shirt. Mijn tepels reageren onmiddellijk op je aanraking.
“Lekker geil ding”, mompel je, terwijl je mijn borst stevig vastpakt.
“Nee, jij…” fluister ik terug. Ik leg mijn handen op je mooie billen en druk me dichter tegen je aan. Je opwinding is onmiskenbaar.

Ik knoop je broek los. De tijd dringt. Het mag dan een druk feestje zijn, maar het is nou ook weer niet zo druk dat we lang onopgemerkt uit beeld kunnen verdwijnen. Ik stuur mijn rechterhand op onderzoek uit terwijl mijn linkerhand plagend één van je tepels beroert. Je kreunt zachtjes. En dan omvat ik je gloeiend hete geslacht. Je bent hard. Keihard. Ik wil je proeven.

Ik duw je zachtjes richting de badkuip. Je schuift het gordijn opzij en gaat op de rand zitten terwijl ik haastig je broek en je onderbroek naar beneden trek. Heel even zie ik kippenvel over je benen vliegen. Is het de koude badrand of de opwinding? En als ik voor je voeten kniel zie ik hoe je vol vertrouwen je benen wat uit elkaar zet. Je overgave windt me nog meer op. Op dit moment ben je helemaal van mij. Er is geen verleden, geen toekomst, alleen dit heerlijke heden. Dit bloedgeile moment waarop ik je trotse mannelijkheid zie, ruik, voel, proef. Ik wil je verslinden.

Je erectie leeft nog verder op in mijn mond. Een ongeduldig druppeltje zoutig vocht loopt over mijn tong. Ik hoor je kreunen.
“Emma, mijn Emma.”
Ik kijk naar je op. Je blauwe ogen zijn donkerder dan anders.
“Emma, ik wil je neuken. Nu.”
Mijn hele lichaam reageert op je stem. Ik gloei, ik brand, ik wil, ja, ik wil.

Ik richt me op, trek mijn rok omhoog, stroop mijn slipje af. Je trekt me naar je toe, zet me op je been en kust me opnieuw, diep en vurig. Mijn kletsnatte kutje tintelt als ze je huid raakt. Je trekt mijn shirt en mijn beha omhoog en buigt je voorover naar mijn borsten. En als je mond zich om mijn tepel sluit voel ik hoe mijn schede zich samentrekt. Ik wil je. Nu.

Ik ga weer staan, maar mijn knieën knikken. Ik sla mijn linkerbeen om je middel. Je houdt me in je armen zodat ik niet achterover kan vallen. Je gloeiend hete eikel kust mijn gezwollen klitje. Het verlangen wordt ondraaglijk. Ik ben zo geil dat ik al bijna klaarkom. Langzaam laat ik me over jouw erectie glijden totdat je me helemaal opvult. Je heupen stoten. We kussen. Jouw armen om mijn middel, mijn handen over je borst, en het verrukkelijke ritme van jouw penis, diep in mijn natte kutje. Oh, je voelt zo goed.

Ik bijt op je lip. Dit houd ik niet lang vol, dit is te lekker.
“Liefje, ga door. Ik ga komen.”
“Goedzo,” fluister je, “ik ook.”
En weer voel ik je erectie langs mijn klitje glijden. Mijn hart bonst. Ik voel een rilling langs mijn ruggengraat omlaag gaan en dan explodeer ik. Je smoort mijn schreeuw met je tong. En dan voel ik hoe ook jij jezelf verliest op het ritme van je opgejaagde hartslag. Mijn orgasme is jouw orgasme, jouw hoogtepunt is het mijne.

Ik kijk in je ogen en ik zie mezelf. Dit moment, deze secondenlange eeuwigheid is van ons. Langzaam ontspan ik. Ik maak me los uit je armen en probeer mijn evenwicht weer te vinden. Als ik me buk om mijn slipje op te rapen wankel ik. Je pakt mijn hand.
“Rustig aan, lekker ding”, zeg je zachtjes.
Ik glimlach naar je. Je ogen zijn weer helderblauw als altijd en ze kijken me oneindig teder aan. Ik trek mijn kleren recht en kus je nog eens.

“Ik ga vast naar beneden, schatje. Tot straks.”
Als ik me omdraai geef je me een tikje op mijn billen.
“Emma, dat was weer…”
“Ik weet het. Voor mij ook.”

Eenmaal beneden glip ik de keuken in voor een glas cola. Een beetje extra afkoeling lijkt me geen overbodige luxe.
“Hey, Em!” Miranda komt de keuken binnen.
“Hier ben je. Ik zocht je al. Ik ga er vandoor. Dag meisje, tot gauw.”
Ze omhelst me.
“Jeetje, wat ben je warm!”
“Het is een warm feestje”, antwoord ik glimlachend.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *