— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Terug in de tijd

Op het moment dat ik de deur open en de warmte van het grote, hoge café mij tegemoet komt, zie ik hem in een flits naar de toog lopen. Nick. Lekkere, stoere, sexy Nick. Met een lach die je in een oogwenk verovert, zijn nonchalante manier van lopen en die aparte, donkere stem.

Ja hoor, hij werkt hier nog steeds. Zijn aanwezigheid maakt me direct meer bewust van mijn eigen verschijning. Ik betrap me erop dat ik me probeer te herinneren welk slipje ik vanochtend heb gekozen. O ja, zwarte Livera.

Met rechte rug, kin omhoog, loop ik naar het tafeltje links achterin. Ja, die kont mag hij best zien, en hij niet alleen. Mijn billen zijn mijn trots. Mannen zeggen vaker iets over mijn ronde achterste dan over mijn B-cup. En toch klaag ik over mijn borsten evenmin.

Als ik de ruimte inloop, steek ik ze even extra naar voren. In deze beha lijken ze nog voller dan anders. Mijn entree trekt de aandacht. Dat lekkere jong hier vooraan kan zijn ogen niet van me afhouden. Ha, blijf maar dromen hoor: je bent tien jaar te jong.

Zodra ik ben aangeschoven aan het cafétafeltje krijg ik Nick weer in het vizier. Hij babbelt ontspannen met een groepje mannen, terwijl hij glazen onderdompelt in de spoelbak en ze druipend op de plaat ernaast zet. Die eerste avond stond hij precies zo. Ik keek toen ook al naar zijn mannelijke handen terwijl ons gesprek telkens gewaagder werd.

Net als toen aan de bar voel ik mijn borsten hard worden. Ik weet nog dat mijn tepels mij verraadden, zijn blik fixeerde op mijn decolleté dat die avond ook wel erg uitdagend was. En die blik van hem maakte mijn tepels nog harder, tot ze onmiskenbaar door de laagjes stof heen priemden. Bijna alsof ze hem kwamen halen. Ik durfde hem nauwelijks aan te kijken: hij zou direct in mijn ogen lezen wat ik met hem wilde doen.

“Wat wilt u bestellen?”
Met een schok beland ik weer in de werkelijkheid. Ik heb nog niet de tijd gehad om iets te kiezen.
“Eh, doe maar een droge witte wijn”, stamel ik.
Een leuke meid, maar jammer dat Nick dit gedeelte van het café niet bedient. Zou hij zich mij nog wel herinneren? Tuurlijk! Het was een ultrakorte, heftige one night stand. Maar zelfs die vergeet je toch niet?

Ha, ik draai zo de hele film van die avond voor mijn ogen af. Vanaf de eerste onschuldige praatjes naar de toespelingen, de uitdagingen, totdat we regelrecht zaten te flirten. Naarmate de prikkels in mijn onderbuik heftiger werden, werd ik me meer bewust van de uitwerking die ik op hem had.

Als ik hem aankeek, staarde hij terug met een bijna afwezige blik. Alsof hij al pagina’s verder was in het scenario van de avond. Natuurlijk wisten we allebei hoe het verder zou gaan: hij zou het nachtslot erop zetten, vlak naast mij komen staan en mij dicht tegen zich aan trekken. En zo ging het precies, zij het met meer gretigheid en passie dan ik had verwacht.

Nu loopt hij langs de toog. Ik herken zijn slanke lijf maar al te goed, dat harde kontje in zijn strakke jeans, zijn gespierde onderarmen losjes langs zijn torso. Hij kijkt mijn kant op en knipoogt. Ik lach onhandig terug. Oef, daar had ik even niet op gerekend. Ik zat gewoon weg te dromen bij die geile herinnering.

Nu merk ik pas dat het vochtig is geworden in mijn slipje. Die lekkere sidderingen in mijn onderlijf zijn net zo hevig als toen hij mij vastgreep en zijn lippen tegen mijn mond drukte. Ik voelde hoe mijn harde tepels tegen zijn borst prikten terwijl hij met zijn hand stevig op mijn billen drukte.

Oh, wat wilde ik hem graag die avond. Ik kon aan niets anders denken dan zijn sterke lijf, de mannelijke geur van zweet en rook en zijn zware ademhaling. We zoenden alsof we tijden van onthouding moesten inhalen.

“Ik wil je lijf, Lisa”, hoorde ik hem hijgen. “Ik wil je naakte lijf voelen, ik wil je kut proeven.”
Na die lange uren van verleiding vond ik het bevrijdend zijn grove taal te horen.

En ik deed van harte mee, weet ik nog. Ik deed zelf mijn broekriem los en trok de jeans over mijn billen, terwijl zijn handen onder mijn shirt over mijn lijf op verkenning gingen. We gingen veel te snel, het was een woest spel van stomende seks, van onblusbare hitte.

O shit, dit gaat te ver. De bezoekers kijken toch al naar me, omdat ik alleen ben. En nou zit ik hier bijna klaar te komen! Mijn klit drukt tegen mijn slipje, ze smeekt om mijn vingers. Ik weet zeker dat de klanten me zien blozen van opwinding. Mijn tepels voelen aan alsof ze stijf bevroren zijn.

Mijn benen sla ik over elkaar, wat het allemaal nog erger maakt. Kletsnat word ik van die heerlijke beelden op mijn netvlies en mijn knijpende dijen, waardoor mijn klitje tegen de stof schuurt. Pff, ik kan niet eens normaal ademhalen.

Zo luchtig als ik kan sta ik op en wandel naar achteren, naar de toiletten. Bij elke stap voel ik mijn doorweekte slip tegen mijn lijf plakken en elke stap brengt de herinnering duidelijker in beeld.

Hier, op de tafel waar ik nu langs loop, duwde hij me achterover en trok hij met zijn tong een verlangend spoor van mijn navel tot mijn naakte kutje. Oh, wat kon Nick fantastisch likken! Zijn tong stuurde elektrische pulsen door mijn lijf, hij likte de lengte van mijn lippen, draaide wellustig rond mijn hypergevoelige klitje.

Ik weet nog dat ik me vastgreep aan de rand van de houten tafel toen het orgasme kwam aanrollen, denderend als een machtig onweer.
“Ik hou het niet”, schreeuwde ik, en Nick gromde alleen maar. Hij hield me in een klemmende greep terwijl ik kreunend klaar lag te komen, hulpeloos bewegend. Ik voelde mijn liezen, mijn kut kloppen en golven. Ohhh! Er was alleen nog maar seks, seks en mijn geile man tussen mijn benen.

Gelukkig, niemand op het toilet. Terwijl ik de deur dichtgooi heb ik mijn rits al naar beneden getrokken. Niet eerder heb ik mezelf bevredigd op een toilet, het zou niet bij mij zijn opgekomen. Maar ik kan niet anders. Nu mijn broek op mijn enkels ligt, haal ik snel een vinger tussen mijn opgezwollen lipjes door. Mijn god Nick, wat doe je met me?

Na mijn eerste orgasme werd ik die avond alleen nog maar hitsiger.
“Ik wil je pik in me voelen, Nick, ik wil dat je me neukt”, hoorde ik mezelf zeggen. Ik was hees van geilheid. En dat deed ie: neuken. Wat een lekkere dikke paal had die jongen! In een enkele beweging schoof hij bij me naar binnen. Hij vulde me direct helemaal op.

Nu voel ik weer hoe hij langzaam begon te neuken, met lange halen gleed hij in en uit mij. Ik klemde mijn dijen om hem heen, trok zijn hijgende, lieve gezicht naar me toe en hijgde geile taal. Oh, wat naaide Nick me lekker.

Ik leun tegen de muur en laat twee vingers naar binnen glijden als ik aan zijn pik denk. Mijn harde klitje glijdt onder mijn vingers door. Neuk me Nick, stoot, stoot, ja zo. Ik voel dat ik ga komen.

En net op het moment dat Nick zijn keiharde pik uit me trekt en een gulle straal sperma over mijn buik spuit, net nu mijn vingers zich diep begraven in mijn soppende kut, hoor ik iemand binnenkomen en de deurklink pakken.

Mijn enorme orgasme golft over me heen en bedekt me met een warme deken van prikkelende stroomstootjes. Vaag zie ik hoe Nick zijn grote pik omklemt en straal na straal eruit drijft. En hier, in dit anonieme toilet, lopen de druppels over mijn vingers als de bezoekster vraagt:
“Ben je klaar?”

Druipend, hijgend en met bibberende knieën roep ik: “ja, ik kom!”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *