— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Zij is zo

Ze pakte haar tas voor een week training. Het zou heel zwaar worden, dat wist ze maar al te goed. Maar dat had ze er graag voor over. Toen ze bij de landmacht ging, wist ze dat ze elke keer weer haar grenzen zou moeten verleggen. Maar dit kamp zou een extra dimensie krijgen. Dat voelde ze, dat wist ze.

Met haar tas over haar schouder vertrok ze naar de basis. Van daaruit zou ze met de groep verder reizen naar de plaats waar ze een week zouden verblijven. En toevallig zat haar vriendje in haar peloton…

In de auto kreeg ze een smsje. Hij was het. Was ze klaar voor een zware week? Wist ze zeker dat ze zou gaan? Hij stuurde vaker berichten waarvan ze niet wist of ze dubbelzinnig bedoeld waren. Wat kon ze nu weer verwachten?

Ze kende hem al een tijdje en de seks werd steeds beter. Elke keer wist ze hem gek te krijgen, hij vond het heerlijk. Zouden de rollen ooit omgekeerd worden?

Op de basis zag ze dat haar groep bijna compleet was. Op één groepslid na. Toen die gearriveerd was, was het wachten op de opleider. Ze kreeg de schrik van haar leven: het was er niet één, het waren er twee!

De eerste herkende ze onmiddellijk: haar vriendje. Nu begreep ze ineens zijn smsje. Ze werd zenuwachtig, maar er was geen weg terug. Hij zag dat ze schrok, en was in zijn nopjes. Hij wist wat zij nog niet wist: ze zou eindelijk aan de beurt komen.

Tijd om te gaan, de hele groep stapte in de Jeep. Na een paar uur gereden te hebben, arriveerden ze in een groot kamp. Ze zag de enorme stormbaan, en de moed zakte haar in de schoenen. Wat zou hij uithalen?

De kamers werden ingedeeld: ze lag alleen. De groep bestond uit een oneven aantal en de kamers waren voor twee personen.
Zou hij hier iets mee te maken hebben? Ze kregen de tijd om zich op te frissen en hun spullen op te ruimen. Binnen een half uur werden ze in sporttenue verwacht op de binnenplaats.

Daar stond ze dan. Ze moesten meteen de stormbaan doen. En daarna nog een keer: tijd om bij te komen was er niet. Het was aanpoten, maar daarna mochten ze eindelijk lekker douchen.

De doucheruimte was openbaar, dus daar kon hij haar niet verassen. Maar toen ze nietsvermoedend haar kamer binnen kwam, zat hij daar te wachten.

“Zo Jongedame,” kwam er uit zijn mond, “dit wordt een straf weekje voor je.”
“Oh ja,” vroeg ze erg brutaal, “voor jou misschien.”
Hij stond meteen op en drukte haar tegen de muur.
“Je hebt nog niet genoeg gehad meisje. Wil je nog eens op die stormbaan?”

En daar ging ze, voortgeduwd door haar vriend, richting stormbaan. Niks aan te doen! Had ze nu maar haar mond gehouden. Door de modder ging ze weer. Ze was moe, had pijn en honger. En de rest? Die zat lekker te eten!

Ze wist heel goed dat die stormbaan nog maar het begin was. Hij was nog niet klaar met haar. Ondanks het afzien wond het haar op. Ze liep zo snel als ze kon die baan, dan was ze er vanaf.

“Okay, heel goed”, zei hij. “En dan nu hup de douche in.”
Maar dit keer hield hij toezicht: ze mocht niet met zichzelf spelen. Eenmaal schoon nam hij haar mee om te gaan eten.
“Maar,” zei hij, “daarna ga jij braaf naar je kamer.”

Ze wist dat hij geen tegenspraak duldde. Eenmaal op haar kamer duurde het niet lang voor hij er ook was. Met een stuk touw! Voor ze het goed en wel doorhad was ze al vastgebonden. Ze keek in zijn ogen en zag passie.

Ze werd geil en kon niet wachten op wat komen ging. Hij deed haar benen uit elkaar en begon haar te vingeren. Eerst met één, daarna met twee vingers. Heerlijk! Ze voelde dat ze ging komen, maar hij was haar voor. Hij stopte!

“O nee, jij geile slet! Nog even niet!”, waren zijn woorden. “Je zult me smeken.”
Ze was zo geil, ze was tot alles in staat.
“Vinger me klaar! Lik me, aaah, neuk me! Ik wil komen, NU.”

Hij stopte zijn vingers weer terug en ging hard op en neer. Met zijn tong likte hij haar klitje. Ze hield het niet meer en spuitend kwam ze klaar. Dit had hij niet verwacht. Hij maakte haar los en draaide haar op handen en knieën. In één stoot beukte zijn pik in haar natte kutje.

Hij greep haar billen en neukte haar. Maar vlak voor hij klaar kwam was het zijn beurt om te smeken.
“Lik me schatje, zuig me!”

Ze draaide zich om en nam zijn dikke pik in haar mond. Hij had haar hoofd vast en neukte haar in haar mond. Wat lekker, om hem zo opgewonden te zien! Ze voelde zich weer nat worden: haar kut moest vol!

Ze draaide zich om en het neuken ging verder. Er was nu geen houden meer aan! Wat was dit heftig, ze lieten zich gaan. Met een heerlijk, heftig orgasme als gevolg. En dat was nog maar op de eerste dag van het kamp…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *