— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Butterflyparty deel 2

Direct houd ik mijn adem in en kijk geschrokken naar de deur. Die is niet te zien vanaf het bed, want er zit een muurtje voor. Ik vraag je lief of je even wil kijken en tot mijn verbazing weiger je! Natuurlijk denk ik dat je een grapje maakt en vraag het je lachend nog eens. Je reageert hetzelfde!

Ik zie aan je dat je het meent en je schenkt nog een flinke scheut Baileys tussen mijn benen. Nu kan ik een gilletje niet onderdrukken, maar probeer het zo zacht mogelijk te houden. Weer hoor ik de deur en weer schrik ik. Nu krijg ik toch wel het gevoel dat die niet goed dicht zit. Stel je voor dat er iemand staat!

Ik wil protesteren, maar kan het niet opbrengen. Je zakt door je knieën en je legt mijn benen uit elkaar. Je zegt:
“Hier heb ik zo’n zin in!” en je drukt je mond op de lipjes tussen mijn benen. Heel langzaam en gulzig lik je de drank van mijn huid. Je giet er een beetje bij en likt het weer op.

Ondertussen hoor ik steeds meer gestommel bij de deur, maar ik kan en wil me er niet meer op concentreren. Van alle commotie tussen mijn benen raak ik in de wolken en alles begint te draaien. Komt dat nu van de alcohol in m’n bloed of…

Als ik een kreuntje bij de deur hoor ben ik in één klap weer nuchter en wil overeind komen. Direct druk jij me neer en grijpt de stropdas die om mijn pols zit. Ik moet hoger komen liggen zodat je me vast kunt binden. Ik voel dat het luxe beddengoed helemaal vochtig is van de drank en mijn eigen nattigheid.

Je draait me op mijn buik en lusje voor lusje bevrijd je me van het toch wel benauwende korset. Plots voel ik een nieuwe lading Baileys in een straaltje over mijn rug en billen lopen. Alles wordt zorgvuldig afgelikt terwijl zo nu en dan je vingers verdwalen in mijn natte poesje.

Ineens ga je van het bed af om iets te pakken. Voor ik het goed en wel door heb, blinddoek je me met je overhemd. Volgens jou heb ik daarom gevraagd, met mijn uitdagende gedrag. Je verdwijnt weer. Dan merk ik dat je terug komt op het bed. Je duwt met je knieën mijn benen uit elkaar. Ik kan voelen dat ze bloot zijn, dus je hebt je broek uitgetrokken.

Rustig maar zeker voel ik jouw harde in me komen. Je begint me te nemen en op dat moment hoor ik weer rumoer bij de deur. Ik kan niet onderscheiden wat er allemaal gebeurt, maar ik weet nu zeker dat we niet alleen zijn. Wie zouden het zijn? Misschien die man met dat vrolijke gezicht en die mysterieuze vrouw? Of toch … nee, niet Rik en Shirley? Of allemaal?

Het niet weten maakt me gek. Het idee dat ze allemaal kunnen zien hoe geil wij zijn is opwindend! Gek van opwinding druk ik mijn kontje omhoog, zodat ik je nog dieper kan voelen. Als je een paar keer diep hebt gestoten met je grote handen om mijn taille, stop je plots.

Ik draai me om en je maakt het overhemd los dat mij mijn zicht ontneemt. Ook de stropdas om mijn pols maak je los van het bed. Ik ga op mijn billen zitten. Als ik voorzichtig mijn ogen open, zie ik dat je opgeheven voor me zit. Je grote, stijve paal recht voor mijn neus.

Nu is de fles Baileys van mij en ik laat een straal vanaf je schouder naar beneden lopen. Zorgvuldig lik ik alles af, wat eindigt in een stevige, warme, superpijpbeurt. Je hebt je hand stevig in m’n haren en je beweegt je heupen naar voor en naar achter.

Op dat moment hoor ik gekreun en gehijg en gestommel, gesjor aan kleding en zacht gebonk tegen de muur. Ik zou nu kunnen kijken, maar ik besluit dat niet te doen. Het is wel goed zo. En spannend! Ik wil jou helemaal gek maken, ik wil je likken, zuigen, grijpen, neuken.

Met je hand in mijn haar bevrijd je je van mijn greep om je pik en druk je me neer tegen het bed. Een arm steek je onder mijn been en ik voel je rechtstreeks en direct in me stoten. We gaan heftig tekeer, alle komt eruit. Ik voel je vingertoppen in het vlees van mijn dijbeen drukken. Je vingers dwalen af naar onder en ik voel iets in mijn kont. Stevig, maar niet pijnlijk.

Langzaam word je rustiger en beginnen we uitgebreid te zoenen. Terwijl we rustig maar met lange halen vrijen, voel ik je nog harder worden. Je vinger zit nu diep in mijn kontje en je gaat steeds steviger op en neer. Ik moet oppassen je niet te bezeren met de punt van mijn hak in je been. Met mijn bovenbeen bijna tegen mijn eigen borst gedrukt neem je me.

Ik bekijk de aangespannen spieren op je armen, je borst, in je hals en ook die van je buik. Ik zie hoe je in me verdwijnt, keer op keer. Ik hang de stropdas aan mijn pols over je nek en kan je daarmee besturen. Het geluid van de andere mensen maakt ons nog geiler. Jij hebt geen gene, ik niet, zij niet.

Als ik voel hoe je plots diep in me komt, kan ik eindelijk hard kreunen. Als ze ons mogen zien, mogen ze ons ook horen. Even weet ik niets meer, wordt alles om me heen te heftig om te kunnen benoemen. Een minuut of vijf later kom ik weer bij zinnen. Jij en ik zijn klaargekomen, en liggen doodstil in elkaars armen.

Riempje voor riempje maak je mijn pumps los, vanaf mijn knie tot aan mijn enkel. Ze vallen op de grond en je kruipt tegen me aan. Ik trek de luxe lakens en dekens helemaal over ons heen en we zuchten diep. Het laatste dat ik mij herinner is het klikgeluid van het zacht sluiten van de deur.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *