— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het rijk alleen

We hebben het eindelijk voor elkaar gekregen: tijd en een bed! Zodra de deur achter ons dichtvalt vergeet ik mijn wereld en jij de jouwe. Hier hebben we zo lang op moeten wachten! Je duwt me met mijn rug tegen de deur en we zoenen alsof ons leven er vanaf hangt.

Handen grijpen waar ze kunnen en voelen honger en opwinding. Langzaam maak ik me los van de deur en duw jou langzaam naar het bed, dat daar uitnodigend op ons staat te wachten. Je laat je op de rand zakken en wil me meetrekken maar ik doe snel een paar stappen achteruit. Ik sommeer je te blijven liggen en je ziet dat het menens. En ook dat er iets extra spannends staat te gebeuren.

Terwijl ik je aan blijf kijken, maak ik de knoopjes van mijn bloesje los en laat het van mijn schouders afglijden. De haakjes van mijn beha gaan los en ook die gaat richting de vloer. Mijn handen gaan over mijn borsten, ik voel dezelfde opwinding die ik ook in jouw ogen zie. Ik laat mijn handen naar beneden glijden, over mijn rokje, naar mijn benen. Langzaam schuif ik mijn rokje omhoog en al snel heb je een goed zicht op waar mijn slipje had moet zitten.

Ik voel met mijn hand wat jij niet kunt zien: ik ben vochtig, klaar voor wat er straks op het bed gaat gebeuren. Ik laat eerst één, en dan twee vingers tussen mijn natte lippen verdwijnen. Lekker! Maar het is nog steeds vooral jouw blik die me opwindt. Ik zie dat je hand richting de bobbel in je broek gaat, maar ik fluister dat je moet wachten. Nog even geduld.

Voor je ogen streel ik mijn klitje, ik weet dat ik je uitdaag. Hoe lang kun je dit nog verdragen? Ik speel met mezelf maar ik wil niet zo snel klaarkomen. Dan kom ik naar je toe. Je kijkt gerustgesteld, eindelijk ben jij aan de beurt. Als ik mijn volgende plan uit wil voeren, merk ik dat ik buiten de waard heb gerekend. Je houdt het niet meer!

Je trekt me naar je toe en begint me wild te strelen. Je tong gaat diep in mijn mond en je hand verdwijnt tussen mijn benen, die ik gewillig uit elkaar doe. Je mond gaat naar mijn tepels, je bijt en zuigt en neemt ze teder tussen je lippen. Ik voel het tot in mijn onderbuik en ik versnel mijn adem om me te kunnen beheersen.

Om je te sturen pak ik je hoofd en duw je zachtjes naar beneden. Natuurlijk begrijp je meteen wat ik bedoel. Al snel doet je tong precies wat ik wil. Je likt en zuigt zo lekker dat ik buiten adem raak van geilheid! Als ik even later je vingers naar binnen voel gaan, ben ik helemaal buiten zinnen. Fluisterend hijg ik dat je alsjeblieft zo door moet gaan.

Het kost me moeite om het punt of no return tegen te houden! Helemaal als je mijn g-plekje gevonden hebt. Kronkelend onder je tong en vingers probeer ik het uit te stellen maar er is geen houden meer aan: een heerlijk heet orgasme neemt me mee. Ik hoor aan je ademhaling dat je voelt hoe mijn kutje zich samentrekt om je vingers. Ik pak je hoofd weer vast en trek je omhoog. Likkend aan je lippen proef ik mezelf.

Mijn handen gaan op zoek naar je overhemd en broek, ik ontdoe je van alles wat in de weg zit. Ik zie wat ik al had verwacht: je stijve paal die me meteen doet vergeten dat ik nog maar net ben klaargekomen. Ik ben meteen weer in the mood. Ik draai me op mijn buik en vraag me af of je door hebt wat ik wil. Om je een beetje te helpen kom ik een klein stukje omhoog met mijn billen.

Al snel voel ik je handen om mijn heupen en je harde mannelijkheid tegen mijn billen. Je hand verkent de weg en zo weet je hoe nat ik nog steeds ben. Niets houdt je nog tegen. Ik voel hoe je dichterbij komt en in me schuift. Ik houd mijn adem in, sta meteen weer in vuur en vlam. Steeds sneller ga je in me tekeer, dit is heerlijk! Ik duw me tegen je aan, wil je zo diep mogelijk in me hebben.

Je hijgt. Ook ik ben weer helemaal op dreef, onderweg naar een volgend orgasme. Je vult me zo lekker en glijdt makkelijk in en uit mijn natte kutje. Je neemt me mee in vervoering en met je tempo zweep je me op. Op het moment dat ik me nog een keer krachtig tegen je aanduw, voel ik het: je explodeert en je spuit je warme zaad al stotend diep in me.

Dat gevoel overweldigt me zo dat ook ik alle controle kwijtraak. En terwijl ik kreunend zeg dat je me zo lekker neukt, kom ik klaar. Al mijn spieren verkrampen voor een moment en ik geniet van dit heerlijke gevoel: jij in mij tijdens een fantastisch hoogtepunt. Zwaar ademend laat ik me plat op mijn buik vallen.

Je kust me zacht in mijn nek terwijl ik voel hoe jouw warme vocht uit me loopt. Jammer dat ik je zo meteen weer los moet laten. Je gaat terug naar je eigen wereld, en ik naar de mijne. Tot een moment in de toekomst waarop we weer verder kunnen gaan waar we nu gestopt zijn.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *