— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Beurscontacten

1437 Beurscontacten

Ik parkeer mijn volgeladen auto en begin samen met mijn collega de spullen voor de beurs van deze week op een steekkarretje te laden. We rijden de eerste dozen naar binnen en zoeken onze stand op. Mijn collega maakt de stand schoon, terwijl ik terug naar de auto ga om de volgende lading op te halen.

Het lijkt in en om het beursgebouw net een mierenhoop, zoveel mensen lopen in en uit met spullen. Vlak naast mijn auto zijn twee mannen bezig hun beursmateriaal uit te laden. Ze lopen te sjouwen met etalagepoppen.
“Goh,” zeg ik, “zet je er poppen neer in de hoop dat het niet opvalt dat er geen echte mensen staan?”

De knapste van de twee kijkt me aan en lacht. Jee, wat een stuk is dat! Ik loop nog een paar keer heen en weer en iedere keer dat ik bij de auto kom, staat dat stuk er ook. We hebben steeds oogcontact, hij wordt steeds leuker! Hij is lang en goed gebouwd. Zo te zien sport hij veel. Zijn strakke, zwarte bloesje staat hem waanzinnig goed en past geweldig bij zijn donkere haar.

Als hij samen met zijn collega weer het gebouw ingaat, let ik goed op waar bij naar binnen gaat, hoewel ik niet de illusie heb dat ik hem ooit nog terug zal vinden in die mierenhoop. Bij mijn laatste ritje met spullen valt er een doos van mijn steekkarretje. Ik sta een beetje te klungelen, maar daar staat hij alweer en helpt me alles weer opstapelen.
“Bedankt”, prevel ik.

De volgende ochtend begin ik met een uitgebreid bad. Sta vanavond op de beurs en heb aangegeven dat ik daarom wat later op kantoor kom; de dag wordt immers lang genoeg. Ik kleed me met zorg aan en fantaseer ondertussen over die mooie man. Het zal wel erg toevallig zijn als ik hem weer zie, maar toch. Ik ben dan wel getrouwd maar fantaseren mag toch?

Ik ga naar mijn werk en rijd aan het eind van de middag naar de stad om mijn collega’s op de beurs af te lossen. Ik loop het beursgebouw in en word door de beursstewards naar het gedeelte geloodst waar ik dat stuk ook door naar binnen had zien gaan. Ik ga richting mijn eigen stand en dan loop ik zo ongeveer recht in zijn armen. Hij lacht ondeugend naar me.

Ik doe net of ik geïnteresseerd ben in zijn stand. Hij vertelt dat hij voor een bedrijf werkt dat etalagepoppen ontwerpt en dat hij er al de hele dag staat. Hij vraagt wat voor werk ik doe en ik geef hem mijn visitekaartje in de hoop dat ik dan ook dat van hem krijg. Het werkt. Hij geeft me direct zijn kaartje en vraagt waar ik heen moet. Ik blijk maar een klein stukje verderop te staan, bij een groothandel voor relatiegeschenken.

De sfeer tussen mij en de man van de etalagepoppen is prettig gespannen. Ik zie dat hij zich regelmatig in mijn blikveld begeeft. Per ongeluk of niet? Tegen sluitingstijd zien we elkaar nog even en informeren bij elkaar of de ander er de volgende dag ook is. Dat is het geval.

De volgende dag kan ik niet wachten om weer naar de beurs te mogen! Als het even rustig is zie ik mijn kans schoon om een praatje met hem te maken. Terloops komt het onderwerp op mijn kinderen en hij vraagt hoe lang ik al alleen ben. Ik lach en zeg dat ik niet alleen ben, maar getrouwd. Hij hoort echter de aarzeling in mijn stem en vraagt om opheldering.

Ik leg uit dat mijn man op de internationale vaart werkt en dus vaak lange tijd van huis is. Hij wil weten of ik me dan nooit alleen voel. Ik kan niet anders dan bekennen.
“Zoek je dan wel eens aandacht bij een ander?”, vraagt hij.
“Tot nu toe nog niet”, zeg ik, en ik lach veelbetekenend naar hem. Aan het eind van de avond geef ik hem mijn privé e-mail adres en hij belooft contact op te nemen.

De dag na de beurs ben ik vrij en zet ‘s avonds tegen tienen mijn computer aan. Ik krijg direct een uitnodiging voor een MSN conversatie. Het is die knappe gozer van de beurs. We msn-en en al snel blijkt dat we allebei eigenlijk maar één ding willen: sex. We geilen elkaar heerlijk op. Ook de volgende dag msn-nen we weer.

Hoewel ik heel veel zin in hem heb, heb ik ook mijn twijfels. Ik vraag mezelf af waar ik mee bezig ben. Ik ken die man nauwelijks, en daarbij ontwijkt hij vrijwel al mijn persoonlijke vragen. Ook lijkt hij niet echt geïnteresseerd te zijn in wie ik eigenlijk ben en wat me bezig houdt. Zou hij me eigenlijk stilletjes uitlachen daar achter zijn computer?

Ik krijg steeds meer het idee dat ik mezelf belachelijk aan het maken ben. Wat zou zo’n knappe vent ook eigenlijk moeten met een getrouwde moeder? Op zaterdag krijgt de twijfel de overhand. Om mezelf te beschermen delete ik hem uit mijn lijst van contactpersonen. Stilletjes hoop ik dat hij opnieuw contact met me opneemt. Als hij dat doet is dat voor mij een teken dat hij wel degelijk in me geïnteresseerd is.

Maar helaas, de tijd verstrijkt zonder teken van leven. Drie weken later zit ik weer eens alleen op de bank. Mijn man is een tijdje weg en ik heb ongelooflijk veel zin in sex. Ik lig mezelf lekker te vingeren en overweeg of ik boven mijn dildo zal halen. Dan gaat de telefoon.
“Hallo, met mij. Ben je alleen?”
Ik moet even schakelen, maar herken zijn stem al snel.
“Ehh, ja…”
“Oké, maak dan nu je voordeur open”.

De verbinding wordt verbroken. Ik ben perplex, maar loop toch naar de voordeur. Ik kan mijn ogen niet geloven, maar hij is het écht. Ik weet me even geen houding te geven, maar hij neemt de leiding. Hij duwt me al zoenend naar binnen. Een stemmetje in mijn hoofd zegt dat ik dit niet moet doen, maar mijn lijf heeft zich allang overgegeven en schreeuwt om bemind te worden.

Hij duwt me zachtjes op de bank en zoent me teder op mijn mond. Ik open mijn lippen en laat zijn tong binnen. Jee, wat is dat lekker! Ik heb in geen tien jaar meer met een ander dan mijn echtgenoot gezoend! Hij laat er geen gras over groeien en zijn mooie, lange vingers knopen mijn bloesje open. Ondertussen zoent hij me in mijn nek en via mijn schouder steeds een beetje lager.

Hij legt één hand om mijn borst en met de andere hand verkent hij de rest van mijn lichaam. Ondertussen zoen ik hem waar ik maar kan en laat mijn handen gretig over zijn gespierde lijf gaan. Hij maakt mijn beha los en masseert mijn naakte borsten. Hij kijkt me nog even glimlachend aan en begint dan op mijn tepel te zuigen, terwijl hij zachtjes in de andere borst knijpt. Inmiddels ben ik met mijn handen bij zijn broek aangekomen en maak zijn riem los. Ik streel zachtjes over zijn spijkerbroek en voel duidelijk dat hij opgewonden is. Ik besluit zijn opwinding de ruimte te geven en knoop zijn broek open. Wat daar uit komt ziet er veelbelovend uit!

Ik masseer zijn pik eerst voorzichtig, maar hoor hem dan goedkeurend kreunen. Ik maak me van hem los en ga voor hem zitten. Ik twijfel nog even, maar hij niet. Hij duwt mijn hoofd omlaag en ik neem zijn stijve pik in mijn mond. Eerst ga ik zachtjes met mijn tong over zijn gladde eikel, terwijl ik hem met mijn handen verder masseer. Dan neem ik hem helemaal in mijn mond en begin er heerlijk op te zuigen. Ik wist niet dat dat zo lekker kon zijn.

Hij kreunt zachtjes. Als hij lekker opgewarmd is, besluit hij dat de rollen omgedraaid moeten worden. Hij legt mij op de bank neer, en trekt resoluut mijn broek en slip uit. Inmiddels ben ik al zo supergeil dat ik absoluut geen weerstand meer bied. Ik wil nu alleen nog maar genieten.

Hij zoent me weer heftig op mijn mond en laat zijn tong vervolgens in snel tempo afdalen. Tijd om de sensaties te verwerken heb ik niet, ik geef me volledig over. Hij duwt mijn benen uit elkaar en kneedt mijn dijen. Zijn tong gaat recht op mijn kut af. Hij likt mijn poes en lipjes en begint vervolgens aan mijn klitje te zuigen. Ik word helemaal gek en wil hem wegduwen, maar hij weet van geen wijken en gaat door.

Hij zuigt en knabbelt en likt, en duwt ondertussen een paar vingers diep naar binnen. Ik kan het niet meer tegenhouden en voel een geweldig orgasme aankomen. Op dat moment besluit hij dat we dat moment samen gaan beleven. Hij doet snel een condoom om en laat me omdraaien.
“Ik wil je van achteren”, hijgt hij.

Ik zit op handen en knieën. Hij gaat achter me staan en duwt zonder verdere inleiding zijn pik hard en diep in me. Hij stoot en ik smeek hem nog harder te gaan. Dit is werkelijk geweldig. Ik laat me helemaal gaan en gooi alle remmen los. Ik kreun en hijg en moedig hem aan steeds harder en sneller te gaan. Het duurt niet lang of we komen allebei tot een heerlijk orgasme. Kreunend leunt hij over me heen en hijgt: “Ik was je echt niet vergeten als je dat soms dacht”.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *