— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Genieten in opdracht, deel 1

Ik sta aan het aanrecht als ik de sleutel in het slot hoor. Een kriebel vliegt door mijn buik, een stroompje geil loopt uit me. Pff, wat een effect heeft hij op mij. Ik ga door met mijn werk, doe de aardappelen in de pan, maar ben me zeer bewust van de geluiden op de gang.

Wanneer ik mijn handen afdroog, hoor ik de deur open gaan. Wanneer ik de handdoek terughang aan het haakje staat hij achter me. Ik voel hem, ruik hem. Hij komt net uit zijn werk, en omdat hij een eind heeft gefietst, ruikt hij naar zweet. Maar het is zijn geur en ik ben blij dat ik het ruik. Dat betekent dat hij thuis is. Op dit moment heb ik de hele dag gewacht.

Hij pakt me bij mijn schouders en draait me naar zich toe. Ik kijk recht in zijn lachende ogen, waar een heerlijke twinkeling in zit. Ik smelt voor hem. Als hij zich naar me toe buigt om me te kussen, moet ik me even vasthouden aan het aanrecht. Mijn benen voelen wankel onder de heftigheid van zijn zoen. Zijn heerlijk zachte, warme lippen drukt hij dwingend op de mijne en ik voel zijn tong over mijn lippen gaan. Hij zoekt zijn weg, mijn mond in, en ondervindt weinig weerstand. Ik open mijn mond en verwelkom zijn tong; vurig en passioneel spelen onze tongen een erotisch spel en ik voel een tinteling in elke vezel van mijn lichaam.

Ik druk me tegen hem aan, sla mijn armen om zijn nek. Ik voel zijn bezwete lijf en ga met mijn handen over zijn natte rug. Hij gromt als ik hem streel en dit geluid maakt me supergeil. Hij glijdt met zijn handen over mijn rug en maakt zich dan los van me.
“Hoi schatje”, zegt hij. “Ben je blij dat ik weer thuis ben?”

“Ja natuurlijk ben ik blij”, antwoord ik hem. “Ik kijk de hele dag uit naar dit moment”, verzucht ik.

“Hoe blij ben je?”, vraagt hij. Zijn ogen worden donkerder en zijn wenkbrauwen krommen wat.

“Heel blij schat”, antwoord ik onzeker. “Dat weet je toch?”

“Laat me voelen hoe blij je met me bent”, gromt hij.

Terwijl hij dit zegt, voel ik hoe zijn hand langs mijn lichaam glijdt en onder mijn rokje gaat. Ik hou mijn adem in terwijl zijn vingers mijn slipje opzij doen en door mijn spleetje glijden. Nat, zeiknat weet ik. Ik schaam me wat voor mijn overduidelijke blijdschap maar zijn lach doet dit gevoel teniet.

“Je bent geil hè?… geil van mij..”, zegt hij hees. “Mooi zo, zo hoort het”.

Zijn goedkeuring maakt dat ik me heerlijk voel. Wat maakt deze man mij geil. Eigenlijk kan ik niet wachten tot hij zijn stijve pik in me duwt. Maar ik zeg niets en wanneer hij wegloopt, wil ik me weer aan het werk zetten. Maar terwijl ik bij het aanrecht sta, en de bloemkool pak, voel ik nog steeds zijn vingers door mijn spleetje gaan. Dit idee maakt dat mijn slipje nog natter wordt en ik mijn aandacht maar moeilijk bij mijn werk kan houden.

Ik sta nog wat bij het aanrecht te dromen als ik hoor dat hij me roept. Ik loop naar boven en zie hem naakt op de overloop staan. Wow.. mijn ademt stokt, wat een heerlijk zicht is dit. Ik heb hem natuurlijk al vaak naakt gezien, maar het doet me nog steeds wat. Ik kan er niets aan doen, maar mijn ogen gaan direct naar zijn pik, welke al niet meer helemaal slap is.

Hij is opgewonden zie ik, en als ik hem aankijk, zie ik hetzelfde in zijn ogen. Een woeste blik, welke mij wil verslinden en een kreun ontsnapt mijn lippen.

“Kleed je even uit”, zegt hij kortaf.

De toon waarop hij dit zegt doet de geile vlinders in mijn buik wild fladderen. Overal voel ik kriebels en het komt niet eens bij me op om te weigeren. Ik wil eigenlijk maar al te graag, ik wil dat hij me neemt, dat hij me laat voelen waarom ik me zo geil voel als ik hem zie.

Terwijl ik me uitkleed, loopt hij de badkamer binnen. Ik hoor hoe hij de douche aanzet en ik besef me dat we samen gaan douchen. Een zucht glijdt over mijn lippen. Heerlijk, lekker samen onder het warme water. Snel doe ik de laatste kledingstukken uit en loop de badkamer in. Wanneer ik mijn kleding in de wasmand wil gooien, houdt hij me tegen.

“Geef me je slipje eens”, zegt hij.

Deze vraag overvalt me en onzeker vis ik mijn slipje tussen de kledingstukken uit. Ik overhandig hem het natte slipje en vraag me af wat hij er mee wil. Hij neemt het slipje van me aan, en voelt er aan. Vervolgens drukt hij het in zijn gezicht en ruikt eraan.

“Mmm”, kreunt hij. Dit is wel erg nat hè? Volgens mij ben jij de hele dag geil.”

Ik voel me verlegen en kijk naar de grond.

“Kijk mij eens aan”, zegt hij rustig.

Ik wil het wel, maar kan het niet. Een schaamtegevoel overvalt me en ik weet me niet goed houding te geven.

“Kijk mij eens aan”, zegt hij dwingender.

Ik kijk naar hem op en wordt gevangen door zijn ogen.

“Ik ben trots op je”, zegt hij. “Zo hoort het ook. Je bent een echt sletje. Je moet je de hele dag geil van mij voelen. Zo geil dat je spontaan klaarkomt als je me thuis hoort komen”.

Wordt vervolgd..

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *