— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Wie ben jij?

“Als jij mijn buurvrouw was zou ik zorgen dat mijn suikerpotje iedere dag leeg was.”
Zo was ons eerste contact gelegd. Via een chatsite. Sinds die dag msnnen we elke dag. Je schrijft mooi, je gebruikt precies de juiste woorden om mij te verleiden. Maar ben je ook mooi? Dat wilde ik graag weten. Daarom kochten we een cam. Jij zag mij, ik zag jou. Jij geeft me opdrachten; dingen die ik moet doen voor de camera. Ik voer ze feilloos uit. Je hebt me in je macht. Ik wil je ontmoeten. En dat gaat gebeuren. Vandaag, bij jou thuis.

De hele dag al ben ik vreselijk geil. Ik neem een douche, scheer me heerlijk glad, heb een lekker kleurtje en stap opgewonden in mijn auto. Ik rij twee en een half uur voor ik bij je ben. Onderweg luister ik naar opzwepende muziek. Mijn slipje is nat. De spanning is onhoudbaar als ik jouw straat in rijd. Hoe zou je zijn? Zou de klik die we online hebben echt zijn? Je komt me al tegemoet lopen, zoent me en neemt mijn tas aan. Ik loop achter je aan en kijk naar je mooie kont. Ik kan niet wachten om die lekker te kneden. We zijn binnen.

Ik ga op je bank zitten en jij pakt een fles rosé uit de koelkast. Je schenkt onze glazen vol en wilt op de andere bank gaan zitten. Ik kijk je ondeugend aan en vraag je naast me te komen zitten. Ik geef je een geile knipoog. Ik merk dat je er een beetje nerveus van wordt maar het ook kunt waarden dat ik zo direct ben.
Je komt naast me zitten. We proosten. Seks, alles ademt seks. Het duurt maar even voordat onze lippen elkaar raken. Mijn hart gaat als een razende tekeer. Ik wil je. En jij wilt mij. Je beveelt me te gaan staan en trekt aan het touwtje van mijn topje. De wikkel valt los en je ontbloot mijn schouders.

Ik ga weer naast je zitten en je pakt me bij mijn borsten. Je trekt mijn beha opzij en mijn prachtige borsten met hard geworden tepels komen tevoorschijn. Je zoent en likt ze. Ik hou het niet meer en ga op je bank liggen. Langzaam daal je, al zoenend en likkend, af naar beneden. Gewillig spreid ik mijn benen voor jou. Mijn rokje gaat omhoog en ik heb alleen nog mijn prachtige doorzichtige stringetje aan. Mijn slipje is nat en glimt. Je kijkt me ondeugend aan en likt over mijn opgezwollen lipjes. Je trekt mijn slip opzij en duwt ruw je tong bij me naar binnen. Je vingers glijden langs mijn lippen. Ik word gek van verlangen.

Mijn onderlichaam begint mee te bewegen op de muziek en ik voel mijn kutje vol stromen met vocht. Dan kom ik overeind en haal je lul uit je boxer. Wat een prachtig glanzende eikel. Ik kijk en bewonder je een tijdje, en aai langzaam plagend over je schacht. Dan gebruik ik mijn tong, speels draai ik rondjes om je eikel en neem eerst heel voorzichtig je lul in mijn mond. Daarna zuig en lik ik hard. Je geniet en pakt me stevig bij mijn haar. Daar hou ik van.

Ik sta op. Ik zoen je in je nek en fluister in je oor dat ik geneukt wil worden. En graag hard! Ik draai mijn kontje naar je toe. Je trekt mijn billen uit elkaar en stoot je lul diep en hard bij me naar binnen. Je pik is groot en ik voel hem kloppen in mijn kutje. Ik wil meer en harder. En ik krijg meer en harder. Het duurt niet lang wanneer je aangeeft dat je gaat komen. Ik draai me om, ga op mijn knieën zitten en kijk je gewillig aan.
“Spuit mijn mondje maar lekker vol schat”, zeg ik vervolgens. Je trekt nog een paar keer flink aan je pik en begint te spuiten. Ik vind het enorm geil en zit helemaal onder jouw zaad.

Ik sta op. Zoen je nog een keer. Rustig plof op de bank neer. “Tijd voor een glas wijn en een sigaret”, zeg ik. Ik heb geen haast, want ik weet: straks ben ik aan de beurt. Ik blijf de hele nacht bij je. Maar jij denkt daar anders over. Ik mag mijn wijntje opdrinken, en rustig een sigaretje roken. Maar daarna komt mijn feestje! Heerlijk ontspannen lig ik op de bank, terwijl jij mijn benen streelt. En zachtjes masseert. Steeds hoger gaan jouw handen, ik ontspan. Mijn hoofd achterover, mijn schouders in de kussens.

Ik word weer geil. Hoe hoger jouw handen, hoe meer vlinders in mijn kut. Je aait de binnenkant van mijn dijen, en ik open mijn benen voor je. Ik kronkel met mijn heupen, ik ben helemaal klaar voor je.
“Je wilde toch rustig aan doen?”, vraag je plagend. Tergend langzaam streel je verder, steeds meer naar boven. Ik lig en ik kreun. Ik maak neukbewegingen, ik wil je voelen! Ineens, verplaats je je. Mijn ogen zijn gesloten, dus ik weet niet waarheen. Dan voel ik warme lucht langs mij kut. Jij bent het, je blaast.

Ik kreun van genot, en voel direct jouw tong. Jouw tong, die verder gaat waar ie gebleven was. Plagend langs mijn liezen, langs mijn lippen, en dan op mijn klit. Ik gooi een been over de bank, de ander staat op de grond. Ik grijp mijn eigen borsten en knijp in mijn tepels. Dan lik je me eindelijk vol overgave. Helemaal van mijn stuitje tot mijn klit, met lange halen.

Ik grijp je hoofd, en duw mijn kut in je gezicht. Voor ik het weet razen de schokken door mijn lijf. Beelden flitsen op mijn netvlies. Van mezelf voor de cam, van jou voor de cam. Maar nu zijn we hier, jij en ik. En het feestje is nog lang niet afgelopen, want ik blijf de hele nacht.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *