— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Fisherman’s Friend

Het is donderdag als ik van mijn werk naar huis rijd. Lekker muziekje aan; het is weekend! Ik zou willen dat je langs kwam. Het lijkt alweer lang geleden, hoewel ik twee weken terug nog een nachtje met je heb liggen stoeien. Kon ik je maar elke dag zien! Helaas, de omstandigheden maken dit onmogelijk. We wonen te ver uit elkaar en elke ontmoeting moet gepland worden. Daar heb ik me bij neergelegd, maar leuk is het niet.

Ik schrik op uit mijn gedachten door mijn mobiele telefoon. Jij bent het! Of ik dit weekend iets te doen heb? Natuurlijk niet! In ontvang jouw instructies. Je zegt me op tijd naar bed te gaan en een tasje kleren klaar te zetten. En ik moet een tandenborstel (waar jij altijd handig de wijnfles mee opent) inpakken.

‘s Morgens om vijf uur haal je me op en zondag breng je me weer terug. Je hebt nog geen idee hoe laat, maar dat maakt mij niets uit. Hoe later, hoe beter! Wat gaan we doen? Dat is een verassing. Hoe ik ook zeur, je laat geen woord los. Al snel hang je op want je moet nog 1001 dingen doen.

Thuis gekomen gaat direct weer mijn telefoon. Ben ik al klaar met pakken? Natuurlijk! Je voegt toe dat ik ook mijn paspoort moet meenemen. Verder hoor ik nog iets van ‘veel liefs en tot morgen’. Ik kan amper ‘dikke zoen’ roepen of de verbinding is al verbroken. Tja, dan maar op tijd slapen, want waar we ook naartoe gaan, als we samen zijn wordt het een slopend weekend. Heerlijk, wat een vooruitzicht!

In alle opwinding vergeet ik bijna iets heel belangrijks: douchen, scheren en smeren!
’s Morgens gaat de wekker om half vijf. Ik kleed me snel aan en stop een stuk brood in mijn mond. Net op tijd ben ik klaar met het poetsen van mijn tanden als je om vijf voor vijf bij mij op de stoep staat. Ik doe snel de voordeur open en geef je een heerlijke zoen die jij meteen beantwoordt.

Je duwt me in de auto en gooit mijn tas achterin. En dan: racen maar! Waarheen? Nog steeds geen idee. Ik kijk alleen maar naar jou, terwijl je blijft lachen en praten. Het voelt als een schoolreisje. We zijn net twee opgewonden pubers! Na een uurtje stoppen we bij een benzinepomp. Koffie! En dan weer verder.

Uiteindelijk belanden we op een vliegveld en dan vertel je wat we gaan doen. We gaan naar Barcelona. Ik val bijna om van verbazing: drie dagen samen, even heen en weer! Ik wist dat je een bijzonder exemplaar was, maar dit? Ik wil je graag bedanken. En je zult wel zien hoe ik dat ga doen. Ik gooi mijn tas op de grond en vlieg je om je nek. Ik wil je nu grijpen maar daar is geen tijd voor. Instappen dus.

Het vliegtuig zit vol met oude mensen. Na lang wachten op alle handbagage die iedereen zo nodig in de bovenvakken moet proppen, zitten we eindelijk. Ik kan me niet meer beheersen. Ik draai me naar je toe, kijk je diep in je ogen en we zoenen eindeloos. Ik zie aan je hoe opgewonden je bent. Waren we maar alleen!

Dan krijg ik een idee en fluister in je oor wat ik wil doen. Je begint te grinniken en te blozen. “Eerst wachten tot we rustig in de lucht hangen tijgerin”, fluister je terug. Dat wachten valt niet mee. Ik voel mijn eigen vocht en kan me amper beheersen. Je fluistert hees in mijn oor dat je niet langer van me af kunt blijven.

Zachtjes streel je mijn borsten en knijpt in mijn tepels. Terwijl we elkaar vreselijk zitten op te geilen kriebel ik je arm. Je krijgt kippenvel. Mijn andere hand leg ik op je been en langzaam kruipt deze naar boven totdat ik je ballen kan voelen. Ik zoen je ondertussen heftig en krijg het bloedheet. Onze achterburen, een man en vrouw van een jaar of zestig, gluren tussen de stoelen. Dat windt me nog meer op.

Als we na de vlieginstructie eenmaal in de lucht hangen ga ik naar het toilet en wacht rustig af. Al snel kom je achter me aan. We trekken de deur achter ons dicht en draaien hem op slot. Eindelijk kan ik je echt bedanken. Ik scheur je blouse van je lijf terwijl jij mijn shirt uitdoet en mijn bh loshaakt. Dit alles binnen een paar seconden.

Dan trek je mijn broek en string uit en gaat even heel snel met je hand langs mijn drijfnatte poes. Als je voelt hoe nat ik ben, kijk je me aan en zegt hees:
“Wat ben je lekker nat en glad, ik ga je grijpen”. Dan graai ik snel en onzichtbaar een fisherman’s Friend uit mijn broekzak en stop die in mijn mond.

Ik buk en trek je broek en boxer uit. Je pik verdwijnt in mijn mond en ik grijp je ballen. Ik hoor je ademhaling stokken, ik kijk omhoog en zie je enorme pupillen. Dan sluit jij je ogen. Ik lik je eikel totdat ik je hoor kreunen. Dan lik ik je hele pik van onder naar boven en weer terug. Heel langzaam doop ik je pik in mijn mond en probeer zoveel mogelijk speeksel los te laten. Dat heeft effect!

Je roept dat ie in brand staat en rukt me omhoog. Er is weinig ruimte in dit toiletje, maar gelukkig weeg ik niet veel. Je tilt me op en stoot in een keer naar binnen. Na een paar seconden voel ik het ook. Het is heet, ik brand en wil alleen nog maar gevuld worden met jouw sperma. Je stoot langzaam en ritmisch en ik gooi me achterover tegen de muur en laat het allemaal heerlijk over me heen komen.

Voor ik het weet kom ik klaar. Je bent in supervorm, mijn gevoelige plek is geen geheim voor jou. Ik ben klam van het zweet en zoen je lang, geil en nat op je mond. Dan voel ik mijn tweede orgasme komen. Je kijkt me aan met je veelzeggende, geile blik. Ook jij bent zover. Dan stoot je diep in me, steeds sneller totdat ik schokkend tegen de muur hang en jij heel hard in mijn billen knijpt.

Je spuit me vol. Je schokt nog drie keer na, zo ontroerend! Dan zuchten we diep, terwijl je langzaam je pik uit me laat glijden. Heerlijk! Je laat me zakken en al zoenend en strelend kleden we ons weer aan. Met rode wangen verlaat ik het toilet, terwijl jij een minuutje later naast me neerploft.

Je kijkt me aan en fluistert: “Je ruikt heerlijk naar sex”. Ik glimlach blozend en fluister dan: “Bedankt mooi mannetje, ‘t was weer super!” We zoenen elkaar nog eens voordat we een slok champagne nemen en we alvast toasten op een weekend vol sex in Barcelona. Als ik me half omgedraaid heb om je nog een zoen te geven, zie ik onze achterburen met verhitte hoofden veelbetekenend naar me knikken. De vrouw staat op en loopt naar het toilet. Na een minuutje gaat de man haar achterna.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *