— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Veertig

Nog één dag en dan ben ik de grens van veertig gepasseerd. Ik zie er nog goed uit met mijn slanke figuur en mijn strakke buikje. Ook mijn volle borsten en mijn kontje doen mannen omkijken. Volgens mijn man heb ik de mooiste kont van allemaal. Maar de laatste tijd is hij vaak later thuis dan normaal. Als ik hem vraag waar hij is geweest, antwoordt hij dat hij aan een verrassing werkt.

Nu, op de vooravond van mijn verjaardag, belde hij weer dat hij vertraging heeft. Om 21:00 uur komt hij eindelijk thuis. Hij fluistert hij in mijn oor dat ik me nergens zorgen over hoef te maken en dat er straks een verrassing op me wacht. Ik moet me douchen en dan…

Ik aarzel maar ga toch naar de badkamer. Hij draait de kraan voor me open en al snel vult de badkamer zich met stoom. Ik stap eronder en wacht af. Terwijl ik me lekker sta in te zepen hoor ik mijn man rommelen in de slaapkamer. Na een tijdje komt hij weer binnen met een grote handdoek. Ik stap onder de douche vandaan en hij begint me langzaam af te drogen.

Hij fluistert in mijn oor hoeveel hij om me geeft en hoe opwindend ik eruit zie zonder kleren. Met het badlaken droogt hij mij teder af. Als ik droog ben omhelst hij me en zoent me liefdevol op mijn mond. Loom van de hitte loop ik met hem mee naar de slaapkamer. En wat zie ik? Een blonde vrouw op de rand van het bed. Is dat mijn verassing?

De vrouw staat op. Ik twijfel, maar als ze op mij af komt en me een heerlijke tongzoen geeft, ben ik verkocht. Haar tong glijdt langs de mijne en verkent voorzichtig mijn mond. Als onze tongen elkaar raken, gaat er een rilling door mijn lijf. Ze heeft kort, blond haar, een pittig koppie met mooie, helderblauwe ogen. De handdoek die ik rond mijn lijf had geslagen, wordt door mijn man en de onbekende vrouw langzaam van mijn lijf geschoven.

Ze wrijft haar lichaam tegen mij aan. Ik voel dat ze opgewonden is en ook mijn kutje is nat. Er gaan twee paar handen over mijn lichaam en als de vrouw aan mijn tepels zuigt en met haar zachte handen mijn kontje streelt, voel ik een geweldige sensatie in mijn buik. Ik kreun van genot.
‘Geniet’, fluistert mijn man in mijn oor.

Hij sabbelt aan mijn oorlel en ik voel zijn opgewonden, hete adem. Samen duwen ze me op bed. De vrouw knielt tussen mijn benen en begint langzaam aan de binnenkant van mijn dijen te sabbelen. Haar warme mond gaat aan de binnenkant van mijn benen omhoog. Mijn god, wat is dit lekker en geil. Het gaat allemaal zo snel en het is zo lekker dat het tussen mijn benen begint te druppelen.

De vrouw haalt haar handen van mij af en trekt haar kleren uit terwijl ze voor mij staat. Ze is slank en heeft mooie benen. Haar borsten zijn niet groot maar wel mooi rond. Ik zie dat haar tepels stijf zijn en naar voren priemen. Ik krijg een onbedwingbare neiging om eraan te zuigen. Ik heb nog nooit met een vrouw gevreeën, maar dit voelt goed.

Ik kijk naar mijn man die op een paar meter van ons vandaan staat. Ook hij heeft zich uitgekleed en de aanblik van mij en de vrouw windt hem op. Zijn pik staat fier overeind en hij trekt zich af. Ik neem de tepels van de vrouw in mijn mond en ruik haar zwoele parfum. Dit is lekker.

De vrouw kreunt en ze duwt me achterover op het bed. Weer knielt ze tussen mijn benen en ik voel hoe haar zachte lippen zich langzaam naar mijn schaamlippen bewegen. Mijn kutje staat uitnodigend open en als ik haar tong voel die langzaam langs mijn schaamlipjes omhoog gaat naar mijn klitje, kreun ik van genot.

Langzaam draait ze cirkeltjes met haar warme tong. Het voelt geweldig, ik ben er bijna. Sterren, flitsen, krampen: ik kronkel en ik kom kreunend klaar. Wat een orgasme! Nooit eerder was het zo intens. Terwijl ik nahijg van mijn orgasme zie ik dat de vrouw naar mijn man loopt.

Ik richt me half op en kijk. Ze knielt voor hem neer en zonder omwegen neemt ze zijn pik in haar mond. Ze likt en sabbelt eraan en ik hoor mijn man kreunen. Haar hand volgt haar mond om zijn lekkere stijve pik heen. Eerst langzaam, dan steeds sneller. Het kijken naar hoe mijn man door deze vrouw gepijpt wordt windt me geweldig op.

Ik voel hoe scheuten door mijn onderlijf schieten en ik zeg:
‘Hé ik dacht dat dit mijn verrassing was.’
De vrouw en mijn man komen naar het bed en mijn man draait me om. Ik zit op handen en knieën te zitten. De vrouw komt omgekeerd onder mij door liggen. Ze likt mijn lippen en zuigt op mijn klitje.

Ik voel hoe mijn man van achterlangs zijn stijve pik tegen mijn schaamlippen duwt. Langzaam voel ik zijn heerlijke pik met de zo vertrouwde dikke, kloppende eikel in mijn kutje schuiven. Ik ben heerlijk opgevuld. Ondertussen laat de vrouw haar warme tong over mijn klitje glijden. Ze weet wat lekker is en laat me kronkelen van genot. Ik kreun hard en ik voel de opwinding van mijn man.

Hij pakt mijn heupen vast en stoot diep in mij. De vrouw onder mij blijft goddelijk lekker op mijn klitje sabbelen. Steeds sneller en sneller, en weer voel ik een geweldig orgasme aandenderen. Het verscheurt mijn lijf. Kronkelend, trillend en kreunend golft het orgasme door mijn lichaam. Wauw!

Nog is het niet genoeg dus we wisselen van positie. De geile, blonde vrouw wordt door mijn man langzaam en met grote halen van achteren genomen. Ze geniet zichtbaar. Ik lig nu onder en knijp zachtjes in haar tepels. Langzaam ga ik met mijn mond in de richting van haar kutje. Ik zie dat er druppeltjes vocht langs haar schaamlippen naar beneden druppelen.

Ik zie hoe mijn man zijn stijve pik in en uit haar kut schuift. Deze aanblik windt me onvoorstelbaar op. Ze ruikt geil, naar heftige seks en ik geniet. Voorzichtig duw ik mijn tong tussen haar kale lipjes. Ik lik van onder naar boven over haar klit en zie aan het schokken van haar buik dat ik goed zit. Het is voor mij de eerste keer en ik vind het erg spannend.

Ik lik steeds sneller over haar natte kutje en zuig haar klit naar binnen. Met mijn vingers verwen ik mijn eigen klitje. Het schokken van haar buik wordt steeds heftiger en ik hoor aan haar hijgen dat ze bijna klaar komt. Snel lik ik over haar klitje en aan de ballen van mijn man. Ik beweeg mijn hand over mijn eigen kleddernatte kutje en lik steeds sneller over haar klit.

Dan voel ik haar kutje krampachtig samentrekken rond de pik van mijn man. Ook voor hem wordt het teveel en hij komt brullend klaar. Mijn man trekt zijn pik uit haar en onverwacht voel ik weer haar warme tong op mijn klit. Vuur en vlam!

We liggen nog steeds in standje 69. Ik onder en zij boven. Ik voel haar geile tong over mijn klit flitsen en ik kom in no-time nogmaals gierend klaar. Het gevoel is zo overweldigend, dat ik uitgeput blijf liggen.

Ze gaat van me af. Ik ben alle besef van tijd verloren en als ik weer bij zinnen ben is ze weg. Mijn man ligt naast me en kijkt me liefdevol aan. Dit was een verrassing voor mij en een verrassing voor hem. Ik heb genoten en voor mij mag iedere verjaardag net zo bijzonder worden als mijn veertigste.Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *