— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Afscheid

Vanavond is jouw afscheidsfeest, overmorgen vlieg je naar de andere kant van de wereld. Je wil me graag nog een keer zien. Voordat ik aanbel zucht ik diep; de spanning zit in mijn lijf. Ik weet: ik ga je missen, ik ben meer voor je gaan voelen dan goed voor me is. Voor de buitenwereld zijn we vrienden. Onze nachten vol heftige en liefdevolle seks zijn ons geheim.

Als ik binnenkom zit de sfeer er al goed in. Allemaal vrienden van jou, die een laatste biertje met je komen drinken. We zoenen elkaar vluchtig op de mond als begroeting. Je neemt je afscheidscadeau in ontvangst en mengt je weer tussen de mensen. Ik neem wat te drinken en klets met bekenden. Af en toe ontmoeten onze ogen elkaar en ondanks dat je aan de andere kant van de kamer bent voel ik mijn lijf reageren.

Het wordt drukker in huis. Ik heb het warm dus het is tijd voor een sigaretje op het balkon. Het is een heldere avond en de sterren schitteren aan de hemel. Ik geniet met mijn ogen dicht van de frisse nacht en luister naar het geroezemoes op de achtergrond. Plots gaat de deur open en stap jij ook het balkon op. Je zegt niks, maar gaat dicht naast me zitten en pakt mijn hand. Ik kijk naar opzij, het licht uit de keuken valt over je gezicht; je blonde haar, je mooie volle lippen en je staalblauwe ogen. Die ogen waarmee je door me heen kijkt, die ogen die geilheid uitstralen zoals ik nog nooit gezien heb.

Ik leun met mijn hoofd tegen je schouder en verzucht dat ik je ga missen. Je strekt je hand uit en tilt mijn hoofd op. Je lippen raken zacht die van mij. Ik voel een schok, sta gelijk in vuur en vlam. Ik wend mijn hoofd af, een gevoel van verdriet schiet door me heen. Met je hand tegen mijn wang draai je mijn hoofd richting het jouwe en je zoent me weer, heftiger dit keer. Er gaat een rilling van opwinding door me heen en je omhelst me. Ik voel me veilig en warm in je armen. Dit moment mag eeuwig duren.

Voorzichtig draai je naar me toe en zoent me in mijn nek. Je weet dat ik daar opgewonden van raak, je kent mijn lijf zo goed. Ik schuif mijn handen onder je trui en streel je over je rug. We beginnen heftiger te zoenen en je bijt en sabbelt zachtjes op mijn onderlip. Je vingers glijden langzaam over de contouren van mijn borsten. Je kijkt in mijn ogen en zonder wat te zeggen trek je me op je schoot. We zoenen, je kneedt mijn billen en mijn vingers kriebelen in je borsthaar. Je handen glijden onder mijn shirt en je voelt aan mijn borsten en tepels. Ik voel je pik stijf worden in je broek. Het effect dat wij op elkaar hebben is overduidelijk. Je hand glijdt langs mijn been omhoog en schuift tussen mijn benen. Door mijn broekje heen voel je dat ik vochtig ben. Ik ben klaar voor je en dat weet je.

Behendig schuif je mijn broekje met je vingers aan de kant en wrijft zacht over mijn natte lipjes. Ik word bijna gek van verlangen en duw mijn heupen naar voren, ik wil je vingers in me. Je beloont me met twee vingers. Ik kreun luid en knijp hard in je schouders. Je kijkt naar me terwijl je je vingers in me beweegt en met je duim druk uitoefent op mijn klit. Jij weet precies wat ik lekker vind, je laat je vingers in en uit mijn poesje glijden en voert de druk op.

Ik ben zo opgewonden dat ik al snel een orgasme voel opborrelen. Je zegt dat je me geil vindt. Ineens knijp je in mijn tepel en je stoot je vingers hard bij me naar binnen. Ik kom hard en heftig klaar, bijt in je schouder om mijn gekreun te smoren. Schokkend kom ik langzaam weer bij mijn positieven, je houdt me vast en zoent me. Dan maak je je broek open en bevrijdt je inmiddels keiharde pik. Ik sta vlug op, schuif mijn rokje omhoog en trek mijn doorweekte slipje uit. Ik klim weer op je schoot en wrijf met mijn natte poesje over je pik. Je gooit je hoofd in je nek en gromt zachtjes. Heel langzaam laat ik me over je heen zakken. Je glijdt helemaal bij me naar binnen. Ik blijf stil zitten, genietend van het gevoel.

Dan beweeg ik langzaam op en neer en kijk naar je. Een blos op je wangen, je ogen half gesloten, je geniet. Je fluistert in mijn oor dat niemand je zo goed kan neuken als ik. Ik versnel mijn bewegingen terwijl jij met je duimen over mijn tepels wrijft. Ik kreun van genot als ik je pik vanbinnen nog stijver voel worden.
In de keuken klinkt gestommel, iemand komt een biertje pakken. Ik zit stil, jij in mij, ons moment ruw verstoord. We wachten tot we horen dat het feest in de woonkamer verder gaat en de keuken weer verlaten is. Ik zoen je en begin opnieuw te bewegen. Je pakt mijn heupen en geeft het ritme aan. Je versnelt en je stoot steeds heftiger in mij. Je kreunen komen nu van diep uit je keel. Bij het in- en uitglijden van je heerlijke pik is te horen hoe nat en opgewonden ik ben.

Je hijgt in mijn oor of je in me mag komen. Ik leg mijn hoofd in je nek, snuif je heerlijke geur op en knik. Je stoot nu hard en snel terwijl je me stevig tegen je aandrukt. Je houdt je adem in. Opeens stoot je zo diep dat het bijna pijn doet, ik voel je pik schokken. Een laatste kreun ontsnapt aan je lippen. Even blijven we zo zitten. Dan pak jij mijn hoofd tussen je handen en zoent me zacht en liefdevol. Al weken leef ik met het besef dat onze relatie eindig is. En al weken ben ik tot over mijn oren verliefd op je. Mijn gevoelens worden misschien door jou wel beantwoord, maar niet in woorden. Je bent bezig met je vertrek, al vanaf het begin. Ik ga je missen!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *