— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Claude en zijn gouden handen

Het water in het zwembad is als een spiegel. Op de achtergrond klinkt een krekel. De bomen ruisen zachtjes en een klein salamandertje maakt dat het wegkomt. In een lichtblauw bikinibroekje dommelt Yvonne weg onder de Franse zon. Haar boek opengeslagen op haar buik. Haar hand bungelt naast het warme, witte plastic van de ligstoel en streelt zachtjes het gras. Op de achtergrond ligt de grote, witte villa er verlaten bij. Dit is precies wat ze nodig heeft. Ze was zo blij toen Saskia zei dat ze de villa mocht lenen. Die stond toch leeg.

Ze is er nu twee dagen en het bevalt haar prima. De rust, de zon en de prachtige natuur zijn een weldaad. Ze mist haar man, maar die komt volgende week. Voorlopig redt ze het prima.
Pas als ze het koud krijgt wordt ze wakker. Langzaam openen haar ogen. Het was toch onbewolkt? Verschrikt plaatst ze haar handen over haar borsten. Een jonge man, donker haar, bruine ogen, getinte huid, staat voor haar.

“Bonjour.” De man knikt vriendelijk.
Bonjour.” Yvonne knikt aarzelend naar de man. “Who are you?”
Hij ziet er goed uit. Achter in de twintig. Brede schouders en armen in een wit, strak T-shirt. Een witte, linnen broek met twee bruine, leren slippers. Twinkelende ogen.
“Saskia send for me. She thought you could use a massage.”

Een massage? Yvonne krabbelt omhoog. Had Saskia deze massage geregeld voor haar? Ze begrijpt nu waarom Saskia hier zo graag komt. Een massage van deze kerel slaat ze niet af.
“Do you have time now?”, vraagt hij.
Uiteraard heeft ze tijd!
“Of course, where do you want to massage me?”
De man lacht .
“Should I tell you?”
Zijn knipoog doet haar buik een beetje samentrekken. “
“Just wait, I will get my stuff.”
De man loopt weg en keert zich nog even om.
“By the way my name is Claude.”
Yvonne lacht. Kom maar op Claude.

Met een lange tafel in de ene arm en twee tassen in de andere arm strompelt Claude terug de tuin in. Het ziet er vertederend uit. Alles is leuk aan deze man. Met een knal gooit hij de tafel neer op de stenen plaats bij het zwembad en met een plof laat hij de twee tassen vallen. Als een volleerd behanger klapt hij de lange tafel uit, net naast de rand van het zwembad. Uit de grote tas pakt hij een groot, blauw, zacht kussen en plaatst dit op de tafel.

“Voila madame. S’il vout plait.”
Met een uitnodigend gebaar wijst hij Yvonne de tafel. Nog steeds onzeker over de situatie loopt ze naar de tafel, plaats haar handen op het kussen en heft haar been op om te gaan liggen.
“O non! S’il vout plait? It’s not the first time I massage a woman and not the first time I see one naked. Please take of your bikini.”
Een beetje beschaamd om naakt naast een vreemde man te staan, maar ook om haar eigen preutsheid, trekt ze verlegen haar broekje uit. Hoe vaak zou Saskia dit doen en waarom heeft ze hier nooit over verteld?

Naakt laat Yvonne zich vallen op de tafel. Plat op haar buik. Achter zich hoort ze één van de tassen open gaan. Ze vraagt zich af wat haar te wachten staat. Ze hoort hoe Claude een dopje van een tube opendraait. Ze voelt koude druppels op haar schouders, rug, billen en benen vallen. Onaangenaam koud op deze warme dag. Claude bukt zich weer en opent een tweede potje. Hij vermengt de druppels met een soort gel. Een aangename tinteling ontstaat. Ze kan maar met moeite een lichte huivering onderdrukken als de twee handen van Claude het goedje beginnen uit te smeren over haar schouders en de bovenkant van haar rug.

De handen van Claude glijden over haar rug. Overal voelt ze nu die diepe, warme, aangename tinteling over haar huid. Claude weet wat hij doet. Hij masseert haar nek. Precies de juiste druk. Yvonne besluit zich over te geven aan de twee capabele handen van de masseur. Het is vakantie en dit heeft ze verdiend. Ze draait haar hoofd opzij en sluit haar ogen. Het lijkt wel of Claude vier handen heeft.

Ze begint langzaam weg te dommelen als de twee handen opeens haar rug verlaten. Een nieuwe zalf wordt aangebracht in het midden van haar rug. Met twee knokkels smeert Claude de zalf in over haar ruggenwervel. Een vreemd gevoel maakt zich van haar meester. Het lijkt wel of ze verliefd wordt of licht opgewonden. Het lijkt wel of hij de onderkant van haar buik masseert of de binnenkant van haar dijen, terwijl zijn knokkels toch echt over haar rug gaan.

Met een ondeugende glimlach kijkt ze even over het stille landschap uit. Gewoon van genieten Yvonne. Manlief hoeft niet alles te weten. Ze sluit haar ogen. De handen van Claude glijden over haar heupen, de buitenkant van haar dijen, naar beneden. Zachtjes begint hij haar voeten te masseren. Zachtjes en teder raakt hij ieder plekje. Ze snapt niet wat hij doet, maar een tinteling schiet van haar grote teen door haar been naar haar billen toe. Haar hele lichaam tintelt.

Ze merkt dat ze lichtjes opgewonden raakt van zijn aanrakingen. Zijn handen glijden over haar kuiten. Overal waar zijn handen komen ontstaat die warme gloed. Ze is volledig ontspannen. Ze heeft zich nog nooit zo gevoeld in de handen van een man. Onwillekeurig denkt ze er aan hoe hij zou zijn in bed. Zou ze dat vandaag meemaken?

De gedachte doet haar schrikken. Langzaam kruipen de handen van Claude hoger. De buiten- en achterkant van haar dijen worden vakkundig gemasseerd. Langzaam voelt ze de twee handen richting haar billen gaan. Een onbedwingbare rilling trekt door haar lichaam. Zijn handen raken zacht haar billen aan. Langzaam begint hij ze te kneden. Eerst zachtjes. Maar de druk neemt langzaam toe. Door zijn bewegingen bewegen niet alleen haar billen, maar ze merkt ook dat haar lippen zich zachtjes openen en sluiten. Het is een heerlijk gevoel.

Zijn handen glijden naar de onderkant van haar billen. Onwillekeurig tilt ze haar kont op. Ze zou wel willen… Dan voelt ze hoe hij de binnenkant van haar dijen beginnen te masseren. Ook hier doen zijn handen wonderen. Heel even houden ze halt. Zijn vingers gaan op zoek. Millimeter voor millimeter wordt haar huid afgezocht. Dan beginnen twee wijsvingers een spiertje te masseren.

Van lichte opwinding is geen sprake meer. Het voelt alsof iemand haar lippen zachtjes streelt. Een elektrisch stroompje kietelt haar daar. Een klein kreuntje ontsnapt aan haar lippen. Ze krijgt een rode kleur. Zou hij door hebben dat ze opgewonden is? Ze zou het liefst haar handen onder haar buik brengen en zichzelf daar strelen. God wat zou ze nu graag…

De handen van Claude bewegen zich verder omhoog aan de binnenkant van haar dijen. Ze voelt de energie van zijn vingers in haar schaamlippen. Ze kan het niet helpen: langzaam draait ze met haar heupen mee op het ritme van zijn handen. Wat zou Claude nu voelen? Hij moet toch wel merken dat ze opgewonden is? Hoe duidelijk kan het zijn? Yvonne heft haar hoofd licht op en probeert te Claude te zien. Maar hij staat te ver van haar af.

Plotseling verdwijnen zijn handen. Kut! Hij stopt toch zeker niet? Bijna geïrriteerd draait ze zich half om.
“You see what I want? Please turn around. So I can do the other side.”
Bijna emotieloos kijkt Claude haar aan. Zou die kerel dan niks voelen? Yvonne aarzelt. Hoe lekker het ook is, zo is ze nog nooit gemasseerd. Gaat dit niet te ver?

Met lichte dwang geeft Claude een duwtje tegen haar schouders.
“Hop, hop, it’s not the first time I do this.”
Zijn zelfverzekerde handelen doet Yvonne’s aarzeling verdwijnen. Ze draait zich om op haar rug. Haar handen bedekken haar borsten en ze houdt haar dijen bij elkaar. Ik ga mezelf niet aanbieden, denkt ze.

Met een zekere greep pakt Claude haar handen en plaatst deze naast haar lichaam.
“I know it’s strange, but please try to enjoy. Close your eyes.”
Weer die koude druppels. Dit keer op haar sleutelbeen, borsten, buik en de bovenkant van haar dijen. Claude smeert zijn handen in met het andere goedje en begint nu de voorkant van haar schouders te masseren. Iedere keer raakt hij terloops de zijkant van haar borsten. Ze kan er niks aan doen, ze vindt het heerlijk.

Haar huid tintelt. Met een lichte greep begint hij haar borsten te masseren. Ze wordt onzeker en schaamt zich een beetje. Haar tepels worden hard. Dit is wel erg duidelijk. Maar het voelt zo lekker. Weer verdwijnen zijn handen van haar lichaam en ze hoort hoe Claude een ander potje opent. Met duim- en wijsvinger worden haar harde tepels ingesmeerd. Aaah, wat lekker! Koud en warm tegelijk. Alsof een man haar tepels likt en er af en toe tegenaan blaast.

Ze kent het gevoel dat ze nu heeft maar al te goed. Een stroompje loopt van boven naar beneden. Ze is onmiskenbaar opgewonden. In haar hoofd ziet ze hoe ze haar benen brutaal opent en hoe Claude met een enorme stijve in haar komt. Ze is nat. Ze voelt het er bijna uitlopen. Claude’s handen verlaten haar tepels en glijden bijna plagend naar beneden. Over haar onderbuik. Hij raakt net even wat stoppeltjes en glijdt verder over haar heupen naar de bovenkant van haar dijen.

Ieder spiertje in haar dij wordt aangeraakt.
“Please do not be tense. S’il vout plait.”
Hij pakt haar dijen en opent ze een klein beetje. Ze voelt hoe een zacht briesje met haar lippen speelt. Open ze verder, denkt ze. Ze zou het wel willen smeken. Wat zou hij doen als ik mijn handen tussen mijn benen breng?

De binnenkant van haar dijen wordt opnieuw gemasseerd. Alsof het per ongeluk gaat, opent Yvonne haar dijen ietsje meer. Bijna onmerkbaar. Is die kerel van steen? Of vindt hij me gewoon niet mooi? Een kleine mug zwermt om het hoofd van Claude en in een poging het beest met zijn linkerhand weg te slaan, raakt zijn rechterhand precies het goede plekje tussen haar benen. Een schok raast door haar lichaam. Nu kan ze een kreun niet meer inhouden.

“Excuse madame! Excuse! I am sorry. An insect…”
“It’s okay. I am not angry.” Niet kwaad? Ik wou verdomme dat hij er mee doorging. Kwaad? Claude’s handen masseren haar schenen en ook hier lijkt hij de juiste spiertjes te kunnen vinden. Kietelend en zachtjes strelend komen zijn handen weer omhoog.
“It’s almost time Madame. You want dessert?”

Yvonne opent haar ogen en kijkt hem vragend aan. Almost time? Ja natuurlijk wil ik een toetje. Van jou wil ik alles heel de dag.
“Yes I would like some dessert.”
Als het net zo lekker als de rest.
“Please lay down, close your eyes and enjoy.”
Claude duikt naar beneden in zijn tas. Ze hoort het zoveelste potje dat wordt opengedraaid. Zonder aarzelen pakt Claude haar dijen en opent ze. Hij heeft een frontaal uitzicht. Met zijn handen glijdt hij over de binnenkant naar haar lippen en streelt ze zachtjes.

Eindelijk!Yvonne kreunt en beweegt ritmisch mee. Hij had allang met dit toetje mogen beginnen. Ze voelt hoe twee vingers haar lippen openen en hoe een andere vinger een klein stukje naar binnen glijdt. Iedere keer bevochtigt die vinger haar lippen tot ze helemaal nat is. Ze kreunt en geniet van iedere aanraking. Dit had ze een kwartier geleden al willen voelen.

Heel even verdwijnt de vinger om terug te komen met het andere zalfje. Haar lippen worden ingesmeerd, net als de binnenkant van haar natte kutje. Ze voelt een kusje op haar wang.
“Thanks so much. I enjoyed this massage. I hope to see you again. You have to keep your eyes closed and wait two minutes. Then you will have your dessert. But remember. Keep your eyes closed.”

Ergens klinkt een krekel. Het is stil. Alleen het ruisen van de bomen kun je horen. Ze weet niet of Claude er nog is of niet. Ze voelt geen aanwezigheid. Ze houdt haar ogen stijf dicht. Ze wil het toetje niet missen. Haar lippen lijken gevoelloos te worden en ze voelt een vreemde gloed tussen haar benen. Plotseling wordt alles warm.

Het lijkt of ze een tong voelt aan de binnenkant van haar dijen. Vier paar handen raken haar daar aan. Haar lippen lijken verder te wijken. Ze wordt gelikt door de wind. Het is heerlijk zacht alsof ze wordt aangeraakt door zachte vrouwenhanden. Het gevoel is onbeschrijflijk. Hevig wiegt ze haar heupen op het ritme van de vingers en de tongen die ze voelt. Schokkend en luid kreunend komt ze klaar.

Ze opent haar ogen. Het gerinkel van de telefoon in de villa heeft haar wakker gemaakt. Ze moet gedroomd hebben. Verdwaasd kijkt ze rond. Met haar rechterbeen wil ze van de ligstoel afstappen, maar haar voet vindt geen grond. Ze kijkt op en ziet dat ze op een hoge tafel op een blauw kussen ligt. Dus toch echt gebeurd.

Ze springt van de tafel en rent naar de villa. In de keuken neemt ze hijgend de ouderwetse zwarte hoorn van de haak.
“Bonjour?”
“Hee hallo met Saskia. Hoe is het daar? Heb je het naar je zin?”
Yvonne lacht. De stiekemerd.
“Ik snap nou waarom jij zo vaak in Frankrijk zit. Ik heb vandaag kennis gemaakt met je cadeautje: Claude. Het was heerlijk. Weet Peter dat jij je zo laat masseren? Ik weet niet of ik dit Marcel wel ga vertellen. Stiekemerd.”

Het is stil aan de andere kant.
“Wie is Claude en waar heb je het over? Heb je teveel rosé op aan de kant van het zwembad? Ik ken geen Claude en je weet dat ik een hekel heb aan massages.”
Yvonne aarzelt. Wordt ze in de maling genomen? Saskia klinkt serieus. En inderdaad: ze heeft haar nog nooit mee kunnen krijgen naar een beauty center. Aan haar lijf geen polonaise.

“Hallo Yvonne? Je hebt toch niet teveel gedronken, scheet?”
“Nee, nee ik denk dat ik gewoon heb liggen dromen aan de waterkant. En misschien heb ik toch net een drankje teveel op. Never mind: het is hier geweldig. Ik ben blij dat ik je villa heb mogen lenen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *