— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Tessa geniet deel 2

Haar kutje is inmiddels kletsnat geworden. Haar vingers glimmen. Ze vingert haar schede en haar clitoris. Het is sensationeel om het bovenste knopje van haar piercing te bewegen zodat het onderste over haar klitje glijdt. Ze kreunt diep.

“Je beft me als een bezetene en je weet precies waar tong moet zijn. Ik ga komen. Ik kom met jouw tong in mijn vlammende kut.”
Van onder haar geloken ogen houdt Tessa David nauwlettend in de gaten. Ze zou nu zo graag hard door hem worden geneukt! Maar ze vertelt verder.

“Ik ben niet egoïstisch David. Met mijn voeten duw ik je van me af. Ik stap van je bureau en zak door mijn knieën. Ik knoop je broek open, en kijk eens wie we daar hebben: mijn dappere, parate strijder. Ik neem hem in mijn handen. Ik gebied je omhoog te komen zodat die ellendige broek verder naar beneden kan en ik je kan vastnemen.”

“Ik streel je scrotum. Ik streel je lul. Je eikel glimt van het voorvocht. Ik lik je ballen. Met mijn tong beklim ik je lul. Je stijve, kloppende lul. Heb je een stijve kloppende lul, David?”
David kreunt. Hij staat op springen.”

“Ik neem je eikel in mijn mond en zuig eraan als een ijsje. Mijn lippen bewegen ritmisch over je eikel en mijn handen volgen je trillende schacht. Je ballen wiegen mee. Ik streel je buik, je borst, je tepels, en nog altijd pijp ik je heerlijke lul. Je beweegt ritmisch mee met kleine neukbewegingen. Je voelt mijn haren over je buik kriebelen, mijn handen over je lijf.”

“Je voelt hoe het sperma zich verzamelt en naar buiten wil. Ik voel de pulserende schokken in je pik en het verstarren van je lijf. Dan sla ik mijn ogen op en kijk je aan. Ik zie je geile ogen en laat je sidderende lul uit mijn mond glijden. Terwijl ik je strak aan blijf kijken trek ik je af. Sneller en sneller. Je hijgt en het voelt of je koorts hebt.”

Zo ziet David er ook precies uit, bij zijn slapen ziet Tessa de aders kloppen.
“Kom maar David, spreek ik je toe, ik wil je zaad op me.”
Tessa vingert zich nu als een razende. Ze voelt hoe ze een diep en traag orgasme gaat krijgen. Ze kreunt meer dan ze spreekt.

“Sneller en sneller trek ik je af, jij heerlijke vent. Ik open mijn mond om je zaad op te vangen.”
David ziet hoe ze haar hoofd achterover gooit terwijl ze met twee vingers heftig in haar kut beweegt en met haar andere vingers haar kittelaar masseert.

“Kom David, kom! Oh, je lul, je lul. Je adem stokt en je kreunt. Je lul spuit een heerlijke lading sperma naar buiten. Over mijn wang, mijn voorhoofd, mijn haar.”
Tessa beweegt wild met haar heupen. Als het orgasme zich aandient tilt ze haar bekken hoog op, knijpt haar billen stevig samen en vertraagt de bewegingen van haar vingers.

Ze ploft terug op de bank. Haar vingers en kut glimmen van het geil en haar ogen glanzen van voldoening. Haar ademhaling wordt langzaam weer rustig, maar ze blijft zitten zoals ze zat: met haar benen wijd, haar vingers nu traag spelend met haar soppende kut.

Ze vervolgt haar fantasie; ze heeft klaarblijkelijk geen compassie met de arme, haast krankzinnige David.
“Ik trek tot er niets meer uit komt en je lul in mijn handen verslapt. Ik beweeg je glimmende eikel over mijn wangen, mijn kin, mijn lippen. Ik neem je slappe lul tussen mijn lippen en sabbel hem helemaal schoon.”

“Ik laat mijn hoofd rusten op je bovenbeen. Je lul tot aan je leeggewrongen kloten in mijn mond. Je streelt mijn haar. Met een tissue veeg je zachtjes mijn gezicht schoon. Er heerst rust en vrede. We zijn alleen op de wereld. Je trekt me naar je toe. Ik ga zitten op je schoot en we kussen elkaar. Lang en traag.”

“Ik ruik je heerlijke geur, jij mijn warme parfum, en we proeven elkaar. Je handen glijden vanuit mijn hals over mijn rug naar beneden. Je streelt mijn billen, mijn kont. Ik bef je mond, je lippen. Jouw lippen omhullen mijn tong. We zoenen, we tongen.”

“De tijd behoort ons toe. Ik rek de momenten tot oneindigheden. Ik streel je gezicht, je oren, je nek. Ik zou wel in je willen kruipen, David. Ik zou kunnen huilen.”

Voor David bestaat er geen andere wereld meer. Hij rolt zijn bureaustoel naar achter, opent zijn broek en haalt zijn stijver dan stijve lul naar buiten. Tessa lacht haar liefste en meest tevreden lach.
“Dat is precies wat ik onder me voel. Je lul die alweer paraat staat. Je brengt je eikel tussen mijn schaamlippen en ik laat me over je lul zakken. Ik heb geen zin om je opnieuw te plagen en met je te spelen. Ik neuk je. Als een geile hoer. Ik ben jouw geile hoer, David.

Ik voel je dikke prachtlul diep in me. Mijn hitsige kont kletst op je stevige bovenbenen.”
David heeft zijn lul in zijn rechterhand genomen en trekt zich in een flink tempo af. Tessa trekt haar gezwollen schaamlippen uit elkaar en toont hem haar romige kut. David kijkt haar met een smekende blik aan, maar ze schudt haar hoofd in een langzaam, maar resoluut nee.

Ze laat haar lange middelvinger naar binnen glijden, en er weer uit. Erin, eruit.
“Je neukt me al. Je hebt me op je bureau gezet, en je neukt me. Hard en ongenadig. Ik voel je zware kloten tegen mijn kont slaan. Je hebt mijn heupen stevig vastgeklemd en je berijdt me. Neuk me, kreun ik, neuk me mijn neukbeest. Ik kan niet anders dan me achterover laten vallen.”

“Mijn borsten schudden mee in het tempo van je harde stoten. Ik hou ze zachtjes vast, ze schommelen in mijn handen. Ik geniet van hun gewicht. Mijn wiegende tieten en jouw beukende lul. Ik voel hoe ik opnieuw en nog intenser klaar ga komen. Je ziet hoe ik hard op mijn onderlip bijt. Mijn handen graaien naar beneden en voelen je hete paal in me op en neer gaan. Steeds harder, steeds korter.”

Tessa ziet David’s gezicht vertrekken. Hij staat op en steunt met een hand op zijn bureau. Hij hijgt en zwoegt en trekt als een razende aan zijn pik.
“Ik wil dat je komt, David. Dat je je sperma diep in me spuit. Neuk me, neuk me, harder!”

Tessa ziet hoe hij zijn rug kromt. Gespannen kijkt ze toe en ziet hoe in drie, vier golven zijn zaad naar buiten wordt gestuwd. Dikke klodders sperma vliegen op het bureaublad en de vloer. David kreunt als een gewond dier.

Dan ziet ze hem ontspannen terwijl hij de laatste druppels ejaculaat uit zijn verslappende lul trekt en ze voelt zich blij en bevredigd. Ze springt van de bank af en fatsoeneert zich. David ziet eruit alsof hij zo juist een marathon heeft gelopen. Hijgend veegt hij met een tissue zijn lul schoon.

“Dat zullen we maar niet voor de werksters laten liggen, wel?” Secuur helpt ze hem met schoonmaken en gooit de doekjes in zijn prullenbak. Ze keert zich om en loopt resoluut naar de deur.
“Vergeet je me volgende week, als we naar die drukkerij moeten, niet op te halen bij de steenfabriek? Dan rijden we met één auto.”

Ze draait haar hoofd om en kijkt hem aan.
“Misschien heb ik dan wel zin in een ijsje.”


Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *