— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Intercitydate, deel 2

Mijn opgewondenheid neemt door die ene streling zo toe dat ik er aangenaam misselijk van word. Ik voel de tepels van mijn borsten hard worden en kan een zachte kreun niet meer onderdrukken wanneer zijn vingers er langs gaan. Mijn andere hand laat ik vanaf zijn borst naar beneden glijden tot aan het randje van zijn broek. Behendig frummel ik mijn vingers achter een knoop en open zijn pantalon een stukje. Ik glimlach omdat ik voel dat ook hij naar mij verlangt. Ineens kijkt hij op, recht in mijn ogen en ik voel dat mijn string vochtig wordt. Met een waarschuwend gebaar haalt hij zijn handen van mij af. Maar het is al te laat en we voelen hoe het gif dat verlangen heet, voor altijd door onze aderen zal stromen. Een gif zo zoet dat het de diep gekoesterde verlangens, tot werkelijkheid tovert.

Ik pak zijn handen en sus ons geweten met een intense zoen. Strengel een been over zijn schoot en verbaas me hevig over het initiatief dat ik neem. Ik, die heftige seks en erotiek altijd als ‘iets voor anderen’ beschouw. Ik, die zonder een fractie opgewonden te raken naar de meest pittige pornofilm kan kijken en dan op alle onmogelijke details let. Zoals een haarbandje dat ineens niet meer om de pols van de actrice zit of een klok die van het een op het andere moment twee uur terug staat. Natuurlijk heb ik wel seks in mijn leven. Maar dan het soort seks dat voortkomt uit een warme en intense vriendschapsrelatie. Wat je dus best genot geeft, maar je niet meer onbeschrijflijk geil maakt. Om in dat stadium aan te komen moet je toch heel wat fantasieregisters opentrekken. En daar heb je dan ook niet altijd evenveel zin in, dus blijft de wekelijkse seks veelal plezierig en een licht noodzakelijke ondertoon hebben. Het dient ertoe je vaste relatie in stand te houden.

Maar hoe anders is dit gevoel? Hoe onbeschrijflijk opgewonden word ik van deze beeldschone en nagenoeg onbekende man? Ik weet werkelijk niet wat me overkomt, maar het is verrukkelijk! Dierlijk bijna, hoe gedachten verdreven kunnen worden door lustgevoelens die opkomen vanuit de onderbuik. Mijn zoen werkt. Zijn handen glijden begeerlijk naar de aanzet van mijn billen. Resoluut schuift hij zijn handen erlangs en tilt mij met één beweging bovenop zich. Met aan iedere kant van hem een been zit ik ineens bovenop hem. Zijn handen verdwijnen nu beiden onder mijn jurk. De een beroert mijn stijf geworden tepels door de dunne stof van mijn beha heen, de ander streelt de kanten bovenrand van mijn kousen. Terwijl hij het nu is die een kreun niet kan binnenhouden en ik hem tussen mijn benen harder voel worden, dwarrelen mijn handen terug naar de al half geopende sluiting van zijn broek. Met nog geen drie vingervlugge bewegingen heb ik alle ruimte vrijgemaakt voor zijn geilheid. Als reactie zijn het zijn vingers die langs de binnenkant van mijn dijbeen omhoog komen en zonder treuzelen mijn string opzij schuiven om zo over mijn meest gevoelige lichaamsdeel te kunnen strelen. Ik kan me haast niet inhouden en besluit resoluut om dat ook voor één keer eens niet te doen. Zou ik dat kunnen? Seks hebben zonder remmingen? Vast niet, hoewel ik al wel een aardig eind op weg ben. Figuurlijk gezien dan, want Amsterdam lijkt ineens onwerkelijk ver van ons verwijderd.

“Ik verlang naar je”, fluister ik zacht in zijn oor. “Hmm”, gromt hij ingetogen. “Wat ben jij heerlijk!” En het is zo. Ik heb er simpelweg geen andere woorden voor. Met werkelijk elke cel in mijn lichaam verlang ik ernaar om door deze bijzonder mooie man onbehoorlijk en ongeremd genomen te worden. Om hem diep in mij te voelen. Om na een voorspel van ruim twee maanden nu samen één te worden. Soms gebeurt het in je leven dat het net lijkt of je boven jezelf uitstijgt. Dat je van bovenaf op jezelf toekijkt. Zo voelt het ook nu. Ik zie mijzelf van bovenaf op de schoot van deze vreemde man zitten in deze vreemde treincoupé en ik zie dat we samen bewegen op het ritme van de trein. Ik glimlach en verwonder me over de vrouw die ik daar beneden zie. Een vrouw van begin dertig die volop van seks geniet. Intens geniet. Wanneer ik plots in zijn ogen kijk voel ik me als het ware terug in mijzelf geschoten. Ergens diep onder in mijn buik komt een heftige golf op aan tintelingen, krampen, samentrekkingen en steken. De golf ontlaadt zich via mijn ruggengraat omhoog en doet me naar adem snakken. Daarna rolt hij terug naar daar waar hij vandaan kwam. Net als een golf op het strand terugrolt naar de zee waar hij uit voortkwam. Mijn hele lichaam tintelt, alsof er miljoenen naaldjes tegelijk in zijn gestoken. Zo heerlijk pijnlijk kan een gezamenlijk hoogtepunt dus zijn.

De stem van de omroeper onderbreekt onze zucht van verlichting en brengt ons in één klap terug de werkelijkheid in. Hij tilt mij van zich af, gaat staan en knoopt snel de knoopjes van zijn broek dicht. Loom van het genot wat ik net heb mogen beleven kijk ik toe hoe hij zijn haar fatsoeneert voor het spiegeltje in de coupé. Ik trek mijn jurk een beetje naar benden, schuif een borst terug in mijn beha en stop alles daarna onder mijn jurk. Hij bukt voorover, raapt mijn shawl op en drapeert hem met een teder gebaar over mijn schouders. “Wat ben jij heerlijk”, hoor ik hem nogmaals zeggen, maar nu met een vleug verwondering in zijn stem. Zijn handen omsluiten mijn gezicht en ik krijg een zalige tongzoen van hem cadeau. “Ik ga er hier vast uit, ok? Even een AutoRai toegangskaartje halen”, grinnikt hij en geeft mij veelbetekenend een knipoog. Met een “dank je wel voor al het lekkers!” opent hij vervolgens de coupédeur en zwaait zijn lange benen de hoek om. Ik haal traag een hand door mijn haar en zet de haarspeld die uitgegleden is weer vast. Nagenietend lijkt alles langzamer te gaan. De trein mindert vaart en rijdt onder de hoge overkapping van station Amsterdam Centraal door.

Ik pak mijn lippenstift uit het voorvakje van mijn tas en zie mijn mobiele telefoon liggen. ‘1 nieuw bericht’ knippert het gele envelopje. Ik druk op de ‘lezen’ knop. Verbijsterd kijk ik naar het scherm. Ik lees het bericht drie keer alvorens de realiteit ervan echt tot me doordringt.
11:38 uur: He lieverd, ik moest thuis nog wat regelen. Door drukte kon ik de auto ook niet snel kwijt op de P. Nu in trein van een uur later. Waar treffen we elkaar op Adam CS? X

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *