— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Hemelse kriebels

De hotelkamer is schoon maar armoedig, de meubels passen niet bij elkaar en dateren uit vervlogen tijden. Maar jij bent er. Je kust me en duwt me zachtjes op het bed. Je hebt je kleren nog aan, en je ligt tussen mijn benen op de vreemde lakens. Onze tongen dansen met elkaar.
“Ik wil je likken”, fluister je. Ik ben daar nog niet klaar voor. Eerst nog even zoenen. Ik kan geen genoeg van je krijgen en ik heb het vreemde verlangen om naast je tong ook je bovenlip te likken. Je maakt me wild op een mysterieuze manier.

We kussen zoals de golven die de branding bereiken. Gepassioneerd en onstuimig. Dan trek je rustig maar vastberaden mijn spijkerbroek uit. Met een geile blik bekijk je mijn fijnbesneden poesje. Je bent hongerig, je mond daalt snel af naar mijn vochtige, geheime plekje en ik geniet terwijl ik naar je kijk. Je gaat op je knieën voor het bed zitten en ik doe hetzelfde bij de rand op het bed. Je likt me en ik geniet bedwelmd van je geile tong. Ik zie dat je zachtjes aan je pik trekt. Nee, dat wil ik doen! Ik buk me naar beneden, over de rand van het bed en steun met één arm op de grond. Je heerlijke pik glijdt tussen mijn lippen in mijn warme mond. Oh, wat lekker.

Hij glijdt makkelijk mijn mond in, alsof hij er hoort. En dat is ook zo: de laatste tijd kan ik aan niets anders denken. Ik wil jouw pik in mijn mond: de hele dag door. Ondertussen beweeg jij je arm over mijn rug en je vindt mijn kutje. Je laat je vingers vlot in en uit glijden. Oh, wat doe je dat lekker en ervaren. Sensaties trekken door mijn lijf en ik geniet van je mannelijkheid. In en uit mijn mond.
“Ik spuit in je mond”, hijg je.
Nog even niet! Ik leid je aan je hand het bed op en gewillig ga je op je rug liggen. Ik kus je lijf en dwaal af naar je harde cadeau. Terwijl ik je lijf streel, neem ik hem zo diep mogelijk in mijn mond. Je kreunt. Ik pak hem vast en lik hem hongerig vanaf het begin tot aan je eikel.

Ik draai rondjes met mijn natte tong en laat alleen je top in en uit mijn mond glijden. Ik koester je, bemin je. Als het kon zou ik hem tot voorbij mijn keel willen laten glijden. Mmm, dit is lekker. De spanning in je lijf stijgt dus ik las een pauze in. Ik kus je hals, borst en buik. Ondertussen dwaalt je hand weer af naar je pik, zachtjes duw ik die weg. Ik ga verder en bij elke aanraking wil ik meer. Jij ook. Ik lik, knabbel zachtjes en laat je eikel heen en weer gaan tussen mijn gespannen lippen. Even moet ik stoppen anders gebeurt er iets waar ik nog niet klaar voor ben.

Je bent zo opgewonden dat je weer probeert zelf de grens over te komen. Weer duw ik je hand weg.
“Praat smerig tegen me”, fluister je terwijl ik je hals kus.
“Kom, geef het me, geef me je zaad, kom”, fluister ik zachtjes terug. Ik wil dat je in mijn mond klaarkomt, ik wil het compleet; geen open eind. Ik wil je genot in mijn mond voelen.
Je glijdt weer in mijn mond, ik streel je been. Ik houd het begin van je pik vast, beweeg mijn hand en laat je eikel vlot tussen mijn lippen bewegen. Ik heb zo’n honger; jouw genot is het mijne. Dan span je je spieren aan en je volle bewustzijn is bij je kloppende vulkaan.

Ik ben zo opgewonden. Ik omklem zuigend je hardheid, je kreunt van genot. Zacht voel ik je zaad mijn mond in lopen, het is romig. Ik hou mijn mond open terwijl ik je pijp.
“Stop, stop”, gebaar je lachend. Ik doe wat je vraagt en leg mijn hoofd op je dij terwijl je lachend ongecontroleerd naschokt. Het voelt alsof ik zelf gekomen ben, zo lekker. We liggen nu naast elkaar en je streelt en kneedt mijn smal getrimde heuveltje, ondertussen masseer je je pik.
“Nee”, zeg ik terwijl ik je hand probeer weg te duwen.
“Het is mijn pik”, antwoord je zacht maar overtuigd van je gelijk.

“Oh”, zeg ik provocerend, en breng mijn hand naar mijn klitje en begin mezelf te bespelen. Gebiologeerd staar je naar het tafereel, je blijft jezelf masseren. Je vingers glijden in en uit me en tussendoor doe ik mee om mijn klitje nat te houden. Ik word vloeibaar van geilheid.
“Mag ik in je, terwijl je jezelf vingert?”, vraag je me zachtjes. “Nee”, antwoord ik vastberaden. “Ik verlang zo naar je pik in me dat niets me mag afleiden.”
Mijn vingers glijden rap door op mijn klit, na enige tijd voel ik mijn orgasme naderen en ik kijk je strak aan. Ik voel me verlegen maar jij staart terug alsof het de gewoonste zaak van de wereld is.

De ontlading trekt hard door me heen en ik span mijn lijf en benen aan. Nu wil ik je in me voelen. Ik ga op je zitten en je glijdt naar binnen. Ik berijd je als een amazone en jij stoot ritmisch met je pik. Ik wil je anders; op z’n hondjes.
“Kom”, zeg je en je gaat naast het bed staan terwijl ik op handen en knieën voor je plaatsneem. Je schuift je pik in me, mijn hemel wat ben je lekker. Ik kom klaar en klaar en klaar! Je ogen volgen mijn tengere lijf, en staren naar mijn kleine, ronde billen. Je volgt de lijn waaruit mijn billen ontspruiten en je ziet jouw pik in en uit mijn natte opening glijden.

In jouw bewegingen voel ik je ongelofelijke geilheid.
“Ik kom, o ik kom”, kreun ik terwijl ik me op mijn ellebogen laat glijden om zo de spanning in mijn lijf het hoofd te bieden.
“Ander standje”, kreun ik. Je legt me op mijn buik, ik voel je warme lijf boven me. Gewillig hef ik mijn kontje omhoog en in je geile roes trek je met een forse ruk mijn billen uit elkaar. Het doet pijn maar ik geef geen krimp. Supergeil, mijn vrouwelijkheid opent zich voor jouw harde pik en je schuift hem er behendig en vastberaden in. Heerlijk loom en heet laat ik je begaan. Geil beest! Hemelse kriebels trekken door mijn lijf.

Na een tijdje van rustig genot berijd ik je weer. Met wijd opengesperde ogen staar je me aan. Ik zie dat je nu niet al te lang meer kunt wachten, je wilt me geven wat je hebt. En ik wil nu ontvangen. Met een grote explosie dooft jouw room mijn vuur. Tijdelijk, dan weet ik net zo goed als jij…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *