— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het raam

Het was een drukke feest geweest, en ze had een raam geopend voor wat frisse lucht. Ze bekeek haar eigen spiegelbeeld: een vrouw met donker haar en grote ogen. Haar ogen dwaalden naar beneden. Ze zag haar nieuwe, groene japon. Het stond haar goed. Op dat moment zag ze ook zijn spiegelbeeld. Hij liep langzaam op haar af. Knap, in zijn zwarte smoking, zijn zwarte haar nog wat vochtig. Waarschijnlijk had hij net gedouched voor hij was vertrokken. In zijn ogen een intense blik die haar kippenvel bezorgde.

Achter haar bleef hij staan en bracht zijn mond naar haar oor. “Goedenavond engeltje van me. Heb je me gemist?”
Ze voelde een rilling over haar rug, en een blos op haar wangen. Ze kon niets meer uitbrengen, maar knikte bevestigend. Hij sloeg een arm om haar middel, zijn hand spreidde zich op haar buik. Voorzichtig plantte hij een kusje in haar nek. Ze kon dit alles zien in het raam voor haar. Hij pakte haar hand en trok haar naar een raam dat wat meer in de schaduw was. Half draaide ze zich om, maar hij draaide haar weer terug.
“Blijf staan”, klonk zijn diepe, warme stem.

Weer was daar die hand, eerst om haar middel maar toen steeds hoger tot onder haar boezem.
“Ik kan niet wachten tot ik weer een keer alleen met je ben”, zei hij. “Weet je wat ik dan zal doen?”
“Nee”, fluisterde ze met onvaste stem.
“Dan zet ik je handen op de vensterbank en trek ik voorzichtig je japon omhoog. Alleen van de achterkant, zodat niemand van buiten kan zien wat we doen.” Ondertussen bleef hij haar strelen, heel voorzichtig, onzichtbaar voor de rest. Haar knieën knikten en ze leunde met haar hoofd op zijn schouder.
“Daarna schuif ik je broekje aan de kant en neem ik je langzaam.”

De adem stokte in haar keel, en ze draaide zich half om. Hij gaf haar een kusje op haar neusje en zag het verlangen in haar ogen.
“Niet nu”, zei hij glimlachend. Ze zag hem naar haar mond kijken, onbewust likte ze aan haar lippen. Hij boog zijn hoofd en gaf haar een gepassioneerde kus. Het leek een eeuwigheid te duren, ze kon de belofte proeven. Hij trok zich terug, zijn ademhaling was snel, en hij zei: “Tot later engeltje.”
Voordat ze zich kon omdraaien was hij verdwenen.

Een zachte klik bracht haar terug naar het heden. De regen spetterde op het balkon. Snel sloot ze de deuren en draaide zich om. Zacht hoorde ze zijn voetstappen op het dikke tapijt. Wat zag hij er toch knap uit! Hij bleef voor haar staan en stak zijn vinger onder haar kin.
“Mag ik een kusje?”, vroeg hij.
Ze ging op haar tenen staan en kuste hem zachtjes op zijn lippen. Dat smaakte naar meer dus legde ze haar handen op zijn schouders en gaf hem een lange zoen. Zachtjes legde ze een hand op zijn wang, en beet zachtjes op zijn onderlip. Ze zoog zijn onderlip in haar mond, hij kreunde zachtjes.

Opeens voelde ze zijn hand op haar achterhoofd, hij kuste haar terug met een hevigheid die haar hele lichaam deed tintelen. Ze voelde haar borsten voller worden en haar tepels verstrakken. Zijn andere hand ging van haar heup naar haar borst en omvatte deze, zijn duim streelde haar gezwollen tepel. Ze kreunde zacht in zijn mond en pakte zijn dikke haarbos vast. Hij verbrak de kus en nam haar mee naar de slaapkamer van de suite. Ze wou naar het bed lopen maar hij hield haar tegen.
“Volg me”, gebood hij en nam haar bij de hand. Hij plaatste haar voor een van de grote ramen in de slaapkamer, gaf haar een kus in haar nek en trok haar japon omhoog.

“Laat me naar je kijken”, fluisterde hij. Ze zette haar handen op de vensterbank en duwde haar kont iets naar achter. In het raam zag ze hoe hij haar rondingen streelde. Een van zijn handen achterlangs naar haar broekje. Ze voelde zijn vinger zachtjes tussen haar plooien glijden en ze merkte dat ze vochtig werd. Heel zachtjes streelde hij haar lipjes, tot ze vochtig genoeg was voor meer. Toen glipte zijn vinger naar binnen.
“Mmm, je bent lekker nat”, plaagde hij.
Ze bloosde.
“Dat komt door jou”, antwoordde ze. “Ik denk steeds aan jouw belofte op het feest.”

Hij lachte, en zei: “belofte maakt schuld, schatje”.
Hij trok zijn jasje uit een gooide het op het bed, zijn vlinderstrik en overhemd volgden. Ze draaide zich naar hem om.
“Je hebt nog te veel kleren, dat is niet eerlijk”, zei ze. Snel maakte ze zijn broek los, en streek over de stof van zijn boxer over zijn erectie. Meteen trok hij zijn boxer uit, en ze keek goedkeurend naar zijn lul. Zachtjes nam ze zijn paal in haar hand en begon te strelen. Hij legde zijn hoofd in zijn nek en balde zijn vuisten.
“Genoeg”, hoorde ze hem zeggen. “Het is jouw beurt.”
Hij zette haar tegen de vensterbank en draaide haar om. Buiten zag ze mensen langslopen, een enkeling keek omhoog.

Hij stroopte haar japon weer op en ging door zijn knieën. Ze voelde zijn tanden aan haar slipje, langzaam trok hij het naar beneden.
“Zet je handen op de vensterbank”, zei hij. Ze voelde zijn erectie tegen haar billen en bukte iets naar voren. Langzaam wreef hij zijn lul tegen haar natte kutje, en stootte bij haar naar binnen. Ineens was ze helemaal gevuld, terwijl de mensen beneden alleen een vrouw voor het raam zagen staan. Hij nam haar billen in zijn handen en begon met langzame halen in haar te stoten.
“Vind je het lekker?”, gromde hij in haar oor. `
Zij kon alleen nog maar kreunen.

Steeds sneller en sneller voelde ze hem. Over haar schouder keek ze hem even aan en schonk hem een gelukzalige glimlach.
Zijn handen grepen haar heupen en hij begon dieper te stoten. Ze beet op haar lip beet en hij kon voelen dat ze op het punt stond om te komen. Toen voelde ze ineens een vinger onder haar japon, die heel zachtjes haar klit begon te masseren.
“Laat je gaan, kom maar lekker klaar”, fluisterde hij hees. Ze kromde haar rug en zette zich schrap tegen de vensterbank. Hij versnelde en ging harder en dieper, tot ze hem met een diepe kreun hoorde klaarkomen.

Met zijn hoofd op haar rug probeerde hij zijn ademhaling onder controle te krijgen. Ze voelde hoe hij uit haar gleed, maar hij bleef haar kutje strelen. Ze draaide zich om en haar japon gleed van achter weer naar beneden. Snel tilde hij haar been op, zodat hij zicht had op haar kruis. Toen ze bijna klaar kwam stopte hij abrupt met vingeren en tilde haar op.
“Ik lik je klaar onder de douche”, hoorde ze. En met een zachte zucht volgde ze hem naar de badkamer. Ze wist dat het een heerlijk lange nacht zou worden.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *