— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Eindelijk

De hele treinreis droomt over hoe het een paar maanden eerder was toen ze lekker samen waren. Af en toe vraagt ze zich ook af of het gevoel nog steeds hetzelfde zal zijn. Of bij die eerste zoen de kriebels nog steeds zo heftig zullen opkomen. Ze luistert naar de mp3-speler in haar oren, naar de leuke liedjes waar ze allebei helemaal gek van zijn. Ze droomt over een heerlijke tijd en hoopt dat die tijd zich deze paar dagen mag herhalen.

Wanneer de trein traag het station binnen rijdt, ziet ze hem onmiddellijk staan. Ze is al heel erg blij om die ene glimp van hem te kunnen opvangen en ze is overgelukkig dat hij er ook echt is. Wanneer ze uitstapt en hem lekker kan knuffelen en die heerlijke eerste zoen kan geven, is het alsof ze helemaal alleen in het drukke station zijn. Zij twee alleen in een eigen wereld. Snel rijden ze naar huis, en de hele rit is het alsof ze nooit bij elkaar zijn weggeweest. Het voelt zo goed en zo vertrouwd, dit kan niet anders dan de liefde zijn waar ze altijd al op heeft gewacht.

Het eerste wat ze graag wil doen is douchen, want van die trein is ze plakkerig geworden. Daar zitten ze dan, lekker tegen elkaar aan op de bank, een heerlijk muziekje op de achtergrond. Ze kunnen niet van elkaar afblijven. Hun lippen zijn continu op zoek naar die van de ander. Ze kunnen niet ophouden met kussen en al snel gaan hun handen ook hun eigen weg. Langzaam verkennen ze elk plekje en het ene plekje voelt al zachter en lekkerder dan het andere. Van elke aanraking gaat hun lichaam tintelen en ze verlangen naar steeds meer aanrakingen.
De muziek die speelt heeft geen belang meer, enkel zij tellen nog.

“Zullen we een makkelijker plekje opzoeken?” vraagt hij. “Eerst even de hond uitlaten en dan de hele nacht voor ons twee.” Terwijl hij de hond uitlaat, nestelt zij zich al lekker in het waterbed. Ook dit voelt zo lekker vertrouwd, alsof ze op de plaats ligt waar ze hoort te liggen. Wanneer hij lekker langs haar tussen de lakens schuift, gaan hun lippen als vanzelf naar elkaar toe. Het spel van hun handen wordt nu makkelijk zonder al die kleren aan hun lijf. Nu voelen ze echt elkaars zachtheid en worden de tintelingen van meer willen alleen maar heftiger. Maar ze zijn beiden erg geduldig en genieten mateloos van het zoenen.

Ze laat haar tong net iets lager gaan en bereikt zijn borst. Wanneer ze heel zachtjes rond zijn tepels draait, hoort ze hem heel zacht kreunen en voelt ze haar borst in zijn handen verdwijnen. Wat voelt dit lekker! Ze gaat verder met haar tong op ontdekkingsreis, en via zijn buik gaat ze heel traag op weg om zijn liezen te plagen. Hij laat haar borsten niet los en ze verlangt zo ongelooflijk naar meer. Ze wil zijn lippen weer voelen dus kruipt ze heel zachtjes weer omhoog. Bij zijn tepel kan ze het niet laten om hier weer even langs te strijken met haar tong.
Wanneer ze weer lekker zoenen spat het vuurwerk er vanaf. Ze hebben zoveel zin in elkaar.

Zijn handen gaan nu heel traag naar beneden en gaan op zoek naar haar favoriete plekje. Hij plaagt eerst nog wat, maar kan het dan toch niet laten om even langs haar klitje te strijken. Dit voelt zo lekker dat ze wel even moet kreunen. Haar geile geluid klinkt als muziek in zijn oren en hij gaat nu met zijn vingers haar klitje lekker bewerken. Van heel erg zacht naar iets harder naar opnieuw erg zacht. Het duurt niet lang of ze kan haar eerste orgasme niet meer onderdrukken, dit voelt gewoon veel te lekker en ze had er zo lang en intens naar verlangd.

Haar handen waren die hele tijd ook bezig geweest om zijn penis lekker te laten genieten. Zachte en subtiele bewegingen hadden zeker hun doel niet gemist en hij was inmiddels lekker hard. Ze bleef er echter mee spelen en ging er nu ook met haar tong lekker langs. Af en toe nam ze hem volledig in haar mond en zo kon ze echt voelen dat hij heel erg veel zin in haar had. Ze liet nu ook haar handen weer meedoen en aan zijn zachte kreunen te horen vond hij dit best leuk.

Hij bleef met zijn vingers haar klitje verwennen, liet af en toe zijn vingers diep in haar kutje glijden. Dit samenspel zorgde ervoor dat ze al snel voor de tweede keer heerlijk kreunend klaar kwam.
Ze wilde meer, ze wilde hem helemaal in zich. Ze verlangde ernaar om helemaal één zijn, ze wilde hem heerlijk diep in haar voelen. Heel traag en zacht kwam hij lekker in haar gedrongen, dit voelde zo heerlijk. Dit gevoel wilde ze echt nooit meer vergeten. Ook dit voelde zoals het moet zijn. Dit was geen seks, dit was echt de liefde bedrijven. Helemaal in elkaar verstrengeld kwam ook hij nu heerlijk klaar en zo kon zij nogmaals een intens genot beleven. Ze bleven nog een hele tijd zo liggen, genieten van elkaar en van heerlijke zoenen.

Nu wist ze het zeker, bij hem wilde ze blijven. Dit hemelse gevoel wilde ze nooit meer kwijt. Ze ging naar beneden en op het krijtbord in de gang schreef ze een elfje, waarin ze vroeg of ze voor altijd bij hem zou mogen wonen. Hij wilde niks liever, dus heerlijk verliefd vielen ze dicht tegen elkaar in slaap en droomden ze van een lang leven samen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *