— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Showtje

Voor de zoveelste keer kruisen onze blikken elkaar. We zitten allebei in de trein richting Utrecht, tegenover elkaar. Je kijkt naar me. Of liever: je kleed me uit, met je ogen. Ik heb net een doodsaaie relatie achter de rug dus deze spanning doet me goed. Het is vrij rustig in de coupé dus streel je met je benen langs de mijne. Als we in Utrecht aankomen loop je vlak achter me naar buiten. Ik voel een warme druk tegen mijn billen, en het is geen rolletje pepermunt.

“Ga je mee naar huis?”
Je fluistert het zachtjes in mijn oor. Ik steek mijn hand achteruit en voel voorzichtig met wat voor maat ik te maken heb. Het verbaast me hoe groot hij is en ik laat me meesleuren naar je appartement. Nog voor de deur dicht is, trek je me tegen je aan en duw je je tong in mijn mond. Ik fluister dat ik geen slipje onder mijn spijkerrok draag.

Bezeten ritst je je broek open. Je tilt me naar het open raam en zet me tegen de vensterbank. Daar sla je een doorzichtige, lichtblauwe sjaal om mijn hoofd zodat mijn gezicht voor de toeschouwers onzichtbaar blijft. Voorzichtig til je een stukje van mijn rok op en je stoot je harde lul naar binnen. Ik kreun het uit en kijk onder me op straat. Er lopen mensen maar die zien me niet. Harder en harder neuk je me, terwijl je mijn shirtje omhoog trekt. Je bijt zachtjes in mijn tepels en ik kreun nog harder. Dan begin je voluit in me te stoten. Maken we echt zoveel kabaal, of lijkt het maar zo?

Op straat zie ik mensen naar boven kijken. Je kreunt en hijgt, en terwijl er een groepje staat te kijken draai je me om. Nu hang ik met mijn ontblote borsten uit het raam en ik spreid mijn benen voor je. Heerlijk pak je me achterlangs. Beneden staat nu een heel groepje te kijken. Ik kreun het uit als je je lul terugtrekt en je tong de afdaling begint over mijn rug. Langzaam lik je mijn klitje en mijn natte opening. Ik leun nog wat verder uit het raam en duw mijn klit tegen je tong.

Als ik bijna klaarkom, sta je weer op, grijp je mijn borsten vast en stoot je je lul in diep in me. Je gromt en legt je hoofd in mijn nek zodat de mensen je kunnen zien. Met een paar laatste, diepe stoten neuk je je zaad bij me naar binnen. Ik voel de warme stralen in me spuiten en kom gillend klaar. Je neukt nog een paar stoten door om me gek te maken en zwaait dan even naar de mensen beneden. Ze zwaaien terug en een jonge knul vraagt of hij soms ook mag. Vragend kijk je me aan.

Nog steeds ben ik geil, en ik lik je lippen. De jongen mag komen! Maar zou hij het durven om ook een showtje weg te geven? Hij blijkt de beroerdste niet, en hij pakt me direct achterlangs. Ondertussen geniet jij in het raamkozijn van een lekker pijpbeurt. Dit gaat los! Als je weer begint te spuiten, richt ik je pik uit het raam zodat de mensen het zaad langs de muur zien druipen. Ik lik je lul schoon en kom op je schoot zitten. Terwijl je in me beweegt, begin ik op de lul van de andere jongen te zuigen. Hij is nog helemaal groen en roept bij alles dat hij het nog nooit zo lekker gehad heeft.

Jullie komen bijna tegelijkertijd klaar in mijn mond en in mijn kutje. Dan word er geklopt. Als ik naakt opendoe staan er nog drie jonge studenten voor de deur. Ze kijken geil de kamer in en zonder iets te zeggen laat ik ze binnen. Die middag heb ik de tijd van mijn leven met vijf jonge, lekkere mannen. Om de beurt nemen ze me, en spuiten in mijn gaatjes. Als ze aan het eind van de middag allemaal weer weg zijn, lig ik naast je uit te hijgen.

Je kijkt me aan en vraagt of ik morgen weer kom. Daar hoef ik niet over na te denken. Ik rol me op je en laat je nog een keer kronkelen en schreeuwen van genot. Morgen zullen we weer uitnodigend uit het raam neuken en we zien wel wie zich bij ons aan wil sluiten. Succes verzekerd!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *