— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Swingen deel 2

Met een spottende blik in zijn donkere ogen neemt Victor, die ineens voor haar opdoemt, haar op.
“Wat kom jij hier doen? Wat wil je hier stelen?”, informeert hij fel.
“De volgende les is pas volgende week dame!”, voegt hij er op scherpe toon aan toe. Even is Marinthe uit het veld geslagen maar ze hervindt zich tamelijk snel.
“Ik, ben hier niet om in te breken, ik ben mijn autosleutels kwijt”, bitst ze terug. Wat denkt hij wel om haar zomaar te beschuldigen van inbraak? Hij behandelt haar alsof ze een doorgewinterde dief is! “Wees gerust, als ik ze gevonden heb ben ik meteen weer weg!”, vervolgt ze haar tirade. Ze kijkt de man tegenover haar koel en ongenaakbaar aan. In een vlaag van totale verstandsverbijstering slaat ze met haar vlakke hand keihard in zijn gezicht.

Ruw pakt hij haar bij haar pols, in één beweging dwingt hij haar om zich om te draaien. Au, dat doet gemeen zeer! Met haar rug staat ze nu tegen zijn borstkast aan, ze voelt zijn hart kloppen. Als zijn aandacht iets verslapt draait ze zich snel weer om en perst pardoes haar volle warme lippen op de zijne. Even is hij totaal perplex door haar plotselinge verandering, maar hij hervindt zich in een fractie van een seconde. Hij beantwoordt haar vurige kus met een nog vuriger kus. Liggen passie en haat zo dicht bij elkaar? Vergeten is de stekende pijn in haar enkel.
Hun tongen vinden elkaar in een steeds sneller wordend ritme, in een perfecte symbiose gaan ze geheel in elkaar op. Hij smaakt goddelijk merkt ze verrukt op! Weer ruikt ze zijn muskusachtige geur, en opnieuw trillen haar neusvleugels automatisch als ze zijn mannelijkheid met volle teugen gretig opsnuift. Haar laatste restje schroom is nu voorgoed verdwenen, zo heet is ze ondertussen geworden.

Haar handen gaan op ontdekkingsreis en graaien wild door zijn donkere, weerbarstige krullen. Ze voelt het effect ervan in haar kruis alsof er een rechtstreekse zenuwbaan ligt tussen handen en haar kut. In die roos van vlees wordt ze natter en natter, de pure geilheid ervan raakt haar in elke vezel van haar vrouwelijkheid. Het neemt haar als een drug volkomen in bezit. Ze wordt gek van verlangen om totaal bevredigd te worden door de lekkere Adonis die nu om haar heen kronkelt als een ongetemde tijger. Tim is opeens héél ver weg, hij komt niet meer in haar gedachten voor. Daar is in haar opwinding totaal geen plaats meer voor. Weg is het verleden, weg is de toekomst. Er rest enkel maar het alles overheersende heden.

Met een handigheid die verraadt dat hij dit kunstje tot in zijn vingertoppen beheerst, ontdoet Victor haar in één enkele soepele beweging van haar topje zodat ze alleen nog maar in haar bh staat. Ze heeft haar denken uitgeschakeld en reageert puur instinctief. Haar borsten gaan vlug op en neer, op het ritme van haar hijgen. Alsof het een opzwepende salsadans is, onthaakt hij daarna haar bh sluiting in no time. Haar volle, warme, stevige borsten maken enthousiast een vreugdedansje. Haar tepels priemen parmantig de lucht in. Een rilling van genot gaat door haar heen want ze zijn nu uiterst gevoelig. De aanblik van haar glanzende, levenslustige vruchten doet Victor diep en tevreden grommen.

Ongeduldig scheurt Marinthe in één ruk zijn mooie, witte blouse open. De knopen springen eraf. Het stof geeft krakend zijn geheim prijs: zijn strak gebruinde borstkas glimt in het ongenadige lamplicht, maar hij kan het hebben. Marinthe kreunt bij deze aanblik en met haar lange nagels klauwt ze ongeduldig door de haren op zijn borstkast. Snel ontdoet ze Victor van zijn pantalon en strak gespannen short.
“Zo, jij hebt er zin in!”, zegt ze uitdagend als ze naar zijn lekkere, dikke pik kijkt. Als antwoord springt deze ongeduldig tegen haar hand aan. In een mum van tijd belanden ook haar resterende kledingstukken op de vloer. Ze laat echter haar rode, leren high-heals aan.

Het is alsof ze geabsorbeerd zijn door tijd en ruimte. Net als tijdens de dansles eerder op de avond. Hun handen gaan gretig op ontdekkingstocht en vinden onderweg de spannendste plaatsen. Er valt heel veel te onderzoeken! Twee tongen gaan ook op reis en doen vele erotische haltes aan. Marinthe staat ondertussen in vuur en vlam, haar spieren trillen van opwinding als ze zijn hete adem in haar nek voelt. Met haar nagels maakt ze diepe krassen op zijn rug en stevige billen, dit alles windt haar nog meer op. Haar borstkas gaat van hitsigheid in een razend tempo op en neer. Marinthe leidt Victor kordaat naar het midden van de mahoniehouten vloer en vraagt hem met haar ogen naast haar te komen zitten.

Bezitterig pakt ze zijn stevige, ferme, vochtige knuppel, ze voelt zijn mannelijkheid kloppen terwijl ze hem ritmisch op en neer beweegt. Eerst plagend langzaam en daarna in een steeds sneller oplopend tempo. Een diepe, bijna ademloze kreun ontsnapt Victor, en vult de verder stille ruimte.
“Stop!”, roept hij hijgend. Hij is nog maar net op tijd, bijna dreigde hij zijn kruit te verschieten. Snel knijpt ze met haar ene hand zijn eikel stevig dicht en drukt met haar andere hand net onder zijn goed gevulde zak zodat hij zijn kostbare inhoud nog even in de schatkist laat. Het zou toch jammer zijn als de pret nu al weer voorbij zou zijn, toch?

Dit is voor Marinthe ook het teken om al zijn aandacht op te eisen, nu is het haar beurt en ze gaat ontspannen op de vloer liggen. Ze slaakt een diepe zucht. Genietend van zijn hete handen en dito tong ligt ze op het uitgestreken parket. Haar gezicht straalt de overtreffende trap van opwinding uit. Aanvankelijk tergend langzaam likt hij haar pretknopje dat snel groter wordt. Victor versnelt zijn tempo met zijn plagende tong terwijl hij zijn werkgebied uitbreidt naar haar hunkerende schaamlipjes. Als vanzelf openen ze onder zijn natte, begerige tong. Zijn aanvankelijk bijna tedere minnespel wordt steeds ruwer, omdat hij inmiddels ook zijn Tien Geboden in de strijd gooit. Hij doet haar een klein beetje pijn, maar niet té. Integendeel: het windt haar alleen maar meer en meer op.

“Dit is heerlijk!” De stem van Marinthe klinkt schor van ingehouden emotie. Dit moment zou eeuwig moeten duren! Omdat Marinthe haar eigen lichaam kent als geen ander, laat ze Victor non-verbaal met haar handen weten op welke manieren ze door hem graag verwend wil worden. Gelukkig is hij een snelle leerling op dit vlak. Gedreven gaan zijn handen en tong aan de slag. Het lijkt wel alsof ze hem nu overal in en op zich kan voelen! Hij brengt haar binnen de kortste keren al bijna tot een onvermijdelijke climax! Echter, tot haar teleurstelling stopt hij abrupt, de barbaar! Maar haar teleurstelling verdwijnt als sneeuw voor de zon als ze zijn hete en in een oogwenk bemutste, harde genotstaaf haar strakke nauwe kut voelt binnendringen. Ze kan een kreet van geilheid niet meer onderdrukken.

Hij stoot steeds harder en dieper, het beneemt haar praktisch de adem. Steeds dieper dringen haar nagels in zijn rug en mannelijke billen.
“Lady, wat is jouw holletje nog lekker strak!” complimenteert hij haar. Ze onderbreken hun clandestiene minnespel even om rechtop staande tegen de eerste de beste deur in hun nabijheid verder te neuken. Marinthe dwingt Victor met haar bevallige heupen zijn rug tegen het harde hout, en klautert tegen hem op met haar lange gespreide benen.
“Au! klein krengetje, je doet me pijn met je stiletto’s!”, fluistert Victor quasi boos. Ze trekt zich er niets van aan en omvat met haar gespierde, harde dijen zijn pulserende pik. Dit is hún dans, de geilste en heetste dans die er bestaat.

“Ga door, ga door!”, schreeuwt ze, want ze voelt dat ze nu bijna klaarkomt. Hun lijven kronkelen heftig en snel, bijna dierlijk. Zweetparels stromen over hun lijven als ze beiden het tempo nog meer verhogen, daarbij steeds harder hijgend en kreunend. Jezus, wat is ze geil! Ze voelt zich één met hemel en aarde, alsof ze samen vloeibaar zijn geworden. Zij en Victor vloeien als hete lava in elkaar over. Ze kan en wil niet meer nadenken nu ze op dit punt is aangekomen. In lange, knijpende schokkende golven neemt de bevrediging totaal bezit van haar. Een harde langgerekte kreet ontsnapt haar wijd opengesperde mond terwijl ze heerlijk klaarkomt. Een moment bestaat er even helemaal niets meer dan haar eigen orgasme.

“Dat was heerlijk!”, prijst Marinthe lovend, “maar ik ben nog niet klaar met je!”. Ze gaat naar het midden van de dansvloer en klopt op het plekje naast haar. Gewillig vlijt Victor zich neer. Brutaal gaat ze meteen op zijn gespierde sixpack zitten, pakt zijn penis in haar hand en leidt hem haar wachtend spleetje in. De knuppel in kwestie voelt ze diep van binnen tegen haar baarmoeder aanstoten. Als een volleerde amazone berijdt ze hem terwijl ze zich een beetje voorover laat leunen. Op deze wijze voelt ze de directe stimulatie van haar klitje intens. Er jaagt een rilling van genot door haar lichaam. Ze voelt zich sterk en oppermachtig zo, want alleen zij voert hier nu de regie. Met een geile blik in zijn donkere ogen tikt Victor haar een paar keer stevig op haar uitnodigende billen. Het is dan ook geen wonder dat ze in no time een tweede keer klaarkomt.

Niet veel later voelt ze dat Victor zijn billen aanspant. Hij is bijna zover.
“Toe maar, laat je nu maar gaan”, moedigt ze hem aan. In opperste extase bijt hij haar in haar nek en komt klaar met een passionele gesmoorde kreun. Ze blijven nog een tijdje in elkaars armen nagenieten. Als ze haar geile vaginavocht langs haar dijen naar beneden voelt stromen, maakt ze zich echter gauw los van hem en loopt zwijgend met dichtgeknepen billen naar het toilet. Wanneer Victor haar iets onverstaanbaars achternaroept legt Marinthe haar wijsvinger zwijgend op haar lippen terwijl ze haar bevallige hoofd heen en weer schudt. Niets mag dit moment verstoren.

Op weg naar het toilet ziet ze ineens haar sleutels onder een stoel liggen. Ze was de oorzaak van haar aanwezigheid hier helemaal vergeten, nou ja! Met een veelbetekenende grijns op haar gezicht verlaat ze kort daarna de dansschool en rijdt snel naar huis. Daar aangekomen brandt er natuurlijk nergens meer licht. Logisch, op dit tijdstip bedenkt ze zich een tikkeltje schuldig. Heel voorzichtig om niemand wakker te maken sluipt Marinthe de trap op naar boven. In de badkamer kleedt ze zich snel uit bij het schijnsel van de maan en gaat douchen. De warme stralen spoelen de laatste resten van de spannende en stiekeme vrijpartij meedogenloos weg.

Als ze de echtelijke slaapkamer binnenkomt en haar bedlampje aanklikt wordt Tim toch wakker. Shit! Wat moet ze zeggen nu ze zo laat thuis komt van een doodgewone dansles? Het is al ver na tweeën! Met een duf hoofd kijkt hij slaapdronken in haar richting, en vraagt haar ongeïnteresseerd:
“Lekker gedanst?” Hij wacht gelukkig niet eens haar antwoord af, maar draait zich gauw om en is meteen weer vertrokken naar dromenland. Even zo snel als de paniek haar overviel voelt ze hem weer verdwijnen terwijl ze zichzelf zachtjes en beheerst hoort antwoorden:
“Ja, ik heb heerlijk gedanst!” De inmiddels snurkende Tim hoort echter niets meer. “En volgende week ga ik weer!”, voegt ze eraan toe. Bij het vooruitzicht alleen al heeft ze nu al binnenpret.
Zo, en nu lekker slapen!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *