— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Dansen met maskers

Het gebeurde tijdens een reisje. Lekker in mijn eentje, een paar dagen op pad. Ik had een kamer gehuurd op een eiland en bracht mijn dagen rustig door op het strand. Op een zwoele avond maakte ik een wandelingetje naar het dorp. Het was een rustig dorpje, dus ik was verbaast toen ik uit de verte muziek hoorde. Wat zou er aan de hand zijn? De muziek was opzwepend, en het maakte iets in me los. Ik moést er heen! Eenmaal in het dorp aangekomen zag ik dat het er wild aan toe ging. Gemaskerde, dansende mensen krioelden door elkaar heen. Ik dronk een paar drankjes, en sloeg het spektakel gade.

Twee verklede en gemaskerde mannen kwamen op me af, en boden me klein glaasje aan met daarin een felgekleurd drankje.
“In één teug!”, gebood een van de mannen.
“We vieren het einde van de zomer”, zei de ander.
“Kom mee, we gaan dansen.” Ze trokken me mee het gewoel in, en ik voelde me op een vreemde manier bedwelmd. Wat zat er in het drankje? Ik wist het niet. Ik voelde de muziek door me heen golven, en mijn lichaam bewoog mee. Eerst nog aarzelend, maar daarna leek het alsof er een stop doorsloeg. Alle spanning van de laatste weken ebde weg. De rem ging eraf, en ik werd één met de muziek: sensueel, wiegend, kronkelend.

Vlak voor me danste de man met een Italiaans masker. Achter mij voelde ik de warmte van de ander. En toen ik zijn handen over mijn kont voelde strelen, wist ik dat ik het spel helemaal wilde spelen, wat het ook werd. Ik keek de Italiaan uitdagend in de ogen, legde mijn handen op mijn wiegende heupen en liet ze naar boven glijden, rakelings langs mijn borsten. Ik zag hoe gek het hem maakte. Ik drukte mijn kontje nu steviger tegen het kruis van de man achter me, terwijl ik intussen verder langs mijn borsten streek. Ik voelde de nu een keiharde pik tegen mijn kontje duwen. Ik wenkte de Italiaan op het ritme van de muziek. Hij kwam naar me toe, ik pakte z’n handen en legde ze op mijn heupen, duwde ze zachtjes wat hoger, en als vanzelf dwaalden ze naar mijn borsten.

Achter me werd ik in de nek gekust. Ik likte de Italiaan plagerig, met het puntje van mijn tong. Nam zijn kont vast en trok hem tegen me aan. Twee kloppende, stijve pikken. Twee tongen likten me. Vier handen voelden méér van mijn lichaam dan ik ooit tegelijk had ervaren. Nog nooit was ik zo geil geweest.
“Zoeken we een rustiger plekje op?”, fluisterde iemand in mijn oor. Ik kon alleen nog knikken. We drongen het gewoel uit, een donker, kronkelend pad op dat langs de zee boven liep. Een koel briesje maakte de drukkende hitte wat draaglijker. Een hand ging onder mijn rok, over mijn blote kont. Een andere hand gleed in mijn decolleté over mijn borst. Ik probeerde die twee stijve pikken tegelijk vast te nemen, maar ik voelde me teveel door mijn eigen geilheid overmand. Het genot van de allesomvattende strelingen was bijna ondraaglijk.

Ineens voelde ik een vinger tussen mijn benen.
“Je bent ongelooflijk nat”, hoorde ik in mijn rechter oor. Ik kreunde alleen maar. Het pad leidde naar een zomerhuis bovenop een klif. We liepen bijna strompelend de trap op, naar een terras waar een riant bed stond. Belletjes rinkelden in de zeebries. Flinterdunne doeken wapperden zachtjes. Ik werd door vier handen teder uitgekleed. Opgetild, voorzichtig op het bed gelegd. Ik sloot mijn ogen, en voelde handen, lippen, tongen over mijn lijf gaan. Mijn hele lichaam werd gestreeld, mijn hele lichaam werd gelikt.

Toen een tong over de binnenkant van mijn dijen naar boven gleed, voelde ik mijn hele lijf sidderen.
“Alsjeblieft”, smeekte ik, toen de tong rond mijn lipjes bleef dwalen, “alsjeblieft, lik me.” Hij bleef mijn kut ontwijken. Pas toen ik het bijna niet meer hield, ging één tong bij me naar binnen, terwijl handen mijn borsten, kont en dijen streelden. De andere tong kwam over mijn dijen naar boven gedwaald, en toen ze allebei samen rond mijn klitje draaiden in een prachtige tongkus, kwam ik zo hard klaar, dat een oerschreeuw uit het diepst van mijn lijf naar boven kwam.

De meeuwen in de baai vlogen krijsend op. Ik lag uitgeteld op het bed. Mijn twee minnaars bleven me zachtjes strelen, tot er weer beweging in me kwam. Mijn orgasme – dat wist ik – was slechts het begin. Nog altijd voelde ik me zinderend warm. Nog altijd voelde ik schokgolven door mijn lijf. Ik liet mijn ene hand over een gespierd mannenlijf dwalen. Langs een strakke kont. Ik duwde zijn kont tegen het bed en voelde de vochtige warmte waar zijn ballen zijn dijen raakten. Nam zijn ballen even stevig vast, en gleed zo langs zijn keiharde schacht naar boven. Ik draaide mijn hoofd naar de andere kant, en voelde een mond.

Terwijl ik met mijn ene hand die stijve pik masseerde, likte ik over het naar boven schuivende lichaam, tot ik de andere schacht bereikte. Ik duwde met mijn ene hand een pik tussen mijn billen, en begon de andere pik te zuigen. Ik draaide op mijn buik, stak mijn kontje de lucht in, likte een vochtige eikel en zoog een keiharde pik. De man achter me pakte mijn kont beet, en ik voelde zijn penis in mijn kutje schuiven. Een hand kwam rond mijn heup geschoven, vingers draaiden bedreven rond mijn klitje. Twee handen op mijn borsten. Eén hand op mijn kontje, een penis in mijn kutje, vingers die mijn klitje streelden, een stijve pik in mijn mond. Ik was zo verschrikkelijk geil dat ik met mijn kont krioelde en met mijn tong als gek die harde schacht bewerkte.

Inmiddels stroomde het geil langs mijn dijen naar beneden. Onder mij kreunde een man, achter mij schokte een lijf. En plots voelde ik een stroom warm sperma in mijn mond. Ik slikte en slikte.
“Ik kom! Ik kom!”, klonk het achter mij. De man stootte zijn penis diep in mij. Ik maakte mijn mond langzaam los, het zaad liep in twee straaltjes langs mijn kin. Een andere hand kwam mijn klitje strelen. Eén hand langs achter op mijn borst, één langs voren, en ik weet niet hoeveel vingers in mijn kut en om mijn klit. En daar kwam vanuit mijn binnenste zoiets heerlijks aangegolfd! Ik voelde het van top tot teen, en toen het eindelijk voorbij was viel ik slap en ontspannen tussen de twee mannen in.

Ik moet in een diepe slaap gevallen zijn. Toen ik wakker werd, was ik alleen. Ik lag op het riante bed, met een prachtig uitzicht over de baai en de opkomende zon. Het huis was bouwvalliger dan ik de vorige nacht had gemerkt. Ik ben nog twee dagen op het eiland gebleven, maar ik heb geen van beide mannen ooit teruggezien. Of misschien ook wel. Stiekem heb ik alle mannen die ik tegenkwam bespied. Maar hun gezichten had ik nooit echt gezien. Ik weet alleen dat ik nooit méér ontspannen van een reis ben teruggekeerd. En ik vraag me nog altijd af wie die twee geheime minnaars zijn geweest, en of zij samen in een of andere bar misschien nog eens het verhaal van die nacht zullen opdissen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *