— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De verfbeurt

Ik zet het koffieapparaat aan en loop richting de badkamer. Even opfrissen. Dan trek ik een oude spijkerbroek en een oud shirt aan, haal een borstel door mijn haar maak er een staartje van. Zo kan ik wel weer een dagje aan het werk, denk ik bij mijzelf, wanneer ik in de spiegel kijk. Als ik terugloop ruik ik de geur van koffie die de keuken begint te vullen.

Ik hoor het geluid van een naderende auto en kijk door het raam naar buiten. Een busje rijdt langzaam richting de voordeur. Daar zul je ze hebben. Ik open de voordeur en blijf even rustig staan. Bijna tegelijk openen beide portieren zich en stappen er twee niet slecht uitziende heren uit. Hoewel ‘heren’ waarschijnlijk niet de juiste benaming is, gezien hun met verf besmeurde broeken en strakke shirts. Eén van de mannen loopt met een gefronst gezicht richting voordeur, terwijl de ander de bus uitlaadt.

Met een vriendelijk ‘goedemorgen’ en een glimlach verwelkom ik de heren. De man die aan komt lopen krijgt een andere blik op zijn gezicht en steekt zijn hand uit als hij voor me staat.
“Ik heet Mark, ook goedemorgen”, zegt hij met een glimlach. Subtiel bekijk ik hem van top tot teen en ik geef aan dat de koffie klaar staat in de keuken.

In zijn loop richting keuken draait hij zich nog even om.
“O ja, mijn collega heet Frank. Hij heeft nog last van zijn ochtendhumeur, dus wacht maar niet op hem”, zegt hij, terwijl de glimlach op zijn gezicht nog groter wordt. Ik kijk naar buiten en zie Frank de bus verder uitladen.
“Ook goedemorgen Frank; zo meteen koffie in de keuken hoor!”, roep ik. Hij kijkt even op, steekt zijn hand op ten teken dat hij het begrepen heeft en gaat weer verder.

Als ik weer terug de keuken in loop, zie ik de brede rug van Mark. Hij bestudeert een stapel papieren. Ik schenk drie mokken met koffie vol en zet de suiker en melk op tafel. Zijn ogen volgen mijn bewegingen, terwijl ik vast een emmer vol laat lopen met water om de schoonmaakwerkzaamheden te kunnen starten. Even draai ik me om en ik zie hoe hij zijn blik weer snel op het papier voor zich richt. Nog altijd die speelse glimlach op zijn gezicht.

Bij de voordeur klinkt gestommel en gemopper en Frank komt even later binnen met een nog wat onuitgeslapen blik op zijn gezicht.
“De koffie en het eten verzorg ik vandaag. Pak gerust als je trek hebt. Ik ga vast beginnen en als jullie vragen hebben hoor ik het wel”, meld ik de mannen. Gewapend met mijn emmer water, sponzen en doeken loop ik glimlachend de keuken uit richting de kamers die nog schoon moeten voor ze geverfd kunnen worden.

Dit vind ik leuk werken: ik bevind mij in aangenaam uitziend gezelschap, bedenk ik terwijl de eerste natte sponzen over de ramen van de kamer glijden om de vette strepen te verwijderen. Ondertussen hoor ik hoe buiten een ladder tegen de muur gezet wordt en hoe een schuurmachine zijn werk begint te doen. Vol goede moed blijf ik bezig. Het water loopt inmiddels langs mijn armen naar beneden en wordt opgevangen door mijn shirt.

Als ik de radio wat harder wil zetten, zie ik ineens Mark in de deuropening staan met een kwast in zijn hand. Hij kijkt, of eerder gezegd, bekijkt. Zijn blik dwaalt over mij heen.
“Staat je leuk, dat shirt”, zegt hij met een grijns. Ik kijk even naar beneden en zie hoe het water mijn shirt doorschijnend heeft gemaakt en weinig te raden overlaat. De natte plekken laten delen van mijn borsten zien. Even lach ik terug.
“Heb je daar problemen mee?”, vraag ik uitdagend terwijl ik hem recht in de ogen kijk. Inwendig begint het bij mij te kriebelen.

Langzaam komt hij op me af lopen.
“Pak maar gerust als je trek hebt, zei je toch?” Hij staat vlak voor me en laat de kwast over mijn shirt gaan. Ik sta het toe, bied geen weerstand. Nu voel ik zijn vrije hand op mijn borst. Even twijfel ik of ik toe zal geven aan het genot. Maar de twijfel duurt niet lang als ik voel hoe zijn hand mij bij mijn haar pakt en hij zijn mond stevig op de mijne drukt. Ik voel zijn tong draaien en ik laat me gaan.

Zijn greep is stevig. Ik voel zijn spieren spannen als hij zijn onderlichaam tegen mij aanduwt en mij langzaam tegen de muur dwingt. Zijn handen gaan naar beneden en ik hij maakt met gemak de knopen van mijn broek los. Hij duwt mijn broek naar beneden, en dan stopt hij even met zoenen.
“Geen slipje? Foei toch.”
Ik verbijt mij even, maar zeg verder niks. Hij laat mijn broek nog verder zakken en één voor één til ik mijn voeten op om uit de pijpen te stappen.

Hij drukt zijn stevige borstkas tegen mij aan terwijl hij zichzelf van zijn shirt ontdoet. Ondertussen laat ik mijn handen over zijn klamme rug glijden. Als mijn handen op zijn heupen komen, pakt hij ze vast en drukt ze naast mij tegen de muur, terwijl hij door zijn knieën zakt. Ik voel zijn warme adem tussen mijn benen, voel hoe zijn tong voorzichtig een lik op mijn lippen geeft. Ik spreid mijn benen iets verder en sluit mijn ogen. Afwachtend, verlangend.

Dan voel ik hoe zijn tong verder gaat tussen mijn lippen, zoekend naar mijn gevoelige plek. Even haal ik diep adem, even kijk ik naar beneden. Automatisch duw ik zijn hoofd naar beneden, maar hij gaat niet door. Ineens staat hij op, pakt me vast en legt me op de grote tafel midden in de kamer. Dan knoopt hij zijn broek los.

“Nu ga ik pakken waar ik zin in heb.” Hij trekt mijn benen uit elkaar en hij stoot zijn harde lid bij mij naar binnen. Ik kreun. Ineens zie ik Frank in de deuropening staan. Nonchalant leunend tegen de deurpost. Zijn blik is zichtbaar anders dan vanmorgen. Hij kijkt nu hongerig. Ook Mark merkt inmiddels dat Frank staat te kijken. Zijn bewegingen vertragen, er verschijnt een glimlach op zijn gezicht. Hij kijkt me aan en zegt:
”Mogen we je delen?” Instemmend knik ik en kijk daarna naar Frank.

Mark maakt zich van mij los en gaat op tafel gaat zitten. Ik volg en plaats mij op zijn schoot. Zijn lid zakt diep in mij weg, zijn tanden sluiten zich om mijn tepels. Langzaam laat hij zich achterover zakken. Achter mij voel ik nog twee handen. Frank streelt mijn billen, en voelt tussen mijn benen. Zijn vinger drukt tegen mijn sterretje. Langzaam brengt hij zijn vinger een stukje naar binnen.

Mark beweegt nu iets langzamer, terwijl ik eigenlijk hard genomen wil worden. Dan voel ik hoe Frank zijn lid langzaam bij mij naar binnen duwt. Een harde kreun komt over mijn lippen; zachter wordend naarmate hij dieper naar binnen dringt en Mark mij weer langzaam op en neer laat bewegen op zijn harde lid. Het genot is immens. Geheel gevuld wil ik niet ophouden met bewegen.

Frank en Mark beginnen stoten steeds harder. Af en toe haalt Frank zijn lid uit mijn sterretje om hem vervolgens weer langzaam naar binnen te duwen. Een intens gevoel overlaadt mij. Warmte bouwt zich binnen mij op. Vechtend tegen een orgasme: dit gevoel wil ik nog even vasthouden. Onder mij en achter mij neemt het gekreun toe. Ik voel de klamme borst van Mark krampachtig bewegen. Binnen in mij vindt een explosie plaats, terwijl Frank steeds wilder stoot.

Ik kan het bijna niet meer houden. Alles draait, en de warme krampen van binnen worden intenser. Mark kreunt: zijn gezicht vertrekt en ik voel het warme zaad binnen in mij spuiten en door de beweging langzaam naar buiten komen. Het duurt niet lang of Frank slaakt een kreet en dan volg ik. Mijn spieren verkrampen en ik voel hoe mijn orgasme als een eruptie komt.

Ik laat mij rusten op de brede borstkas van Mark terwijl Frank zich langzaam van mij losmaakt. Hij tilt mij langzaam omhoog. ”Even lekker douchen?”, vraag hij. Zonder te wachten op een antwoord loopt hij met mij de kamer uit de badkamer in. Gevolgd door Frank die zijn ochtendhumeur nu helemaal kwijt lijkt te zijn. Even lach ik hem toe.
“De douche ook samen delen?”Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *