— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De Hollander

Ik woonde nog in Duitsland, op een etage met twee andere meiden. We kenden elkaar al een tijdje en onze vrienden kwamen regelmatig over de vloer. Zo ook de Nederlandse vriend die een van de dames tijdens een vakantie tegen het lijf was gelopen. Ter ere van haar verjaardag zou hij ook dit weekend in ons paleis doorbrengen. En daar keek ik toch wel een beetje naar uit.

‘s Avonds hadden we een heleboel mensen uitgenodigd en dat beloofde een groot gekkenhuis te worden. Dus, aangezien het buiten bijna tropisch was, besloten we de middag aan het meer door te brengen. Natuurlijk ging onze Hollander braaf mee. Hup, met zijn allen in mijn autootje, met de lange buitenlander voorin. Naast mij. En hoewel we elkaar al vaker gezien hadden, voelde ik toch dat er dit weekend iets in de lucht hing. Ik kon het ook niet laten om af en toe een blik over zijn lijf te werpen. Zijn enthousiaste lach en blauwe ogen stonden al tijden in mijn geheugen.

Eenmaal aan het water besloot ik om mijn bovenstukje in mijn tas te laten en te kijken hoe onze vriend zou reageren. Op de een of andere manier moest ik dit gewoon proberen. Hij kon zijn ogen niet bij me weg houden en ik zag zijn blik langs mijn benen omhoog komen. En dat was niet het enige. Terwijl de zon mijn ronde borsten deed kleuren, begon er toch het een en ander te broeien. Niet alleen bij mij.
“Tijd voor verkoeling”, zei hij en pakte mijn hand om het water in te gaan. Warm was het niet en door de kou van de eerste stap werden mijn tepels zo hard, dat ze recht vooruit prikten. En zo bleven tot we na onze uitdagende zwempartij terugkwamen.

Doordat hij gelijk neerplofte en ik me eerst wilde afdrogen, had hij een goed uitzicht op mijn kruis. Mijn broekje was nog nat en hing wat losser. Ik voelde hem kijken, ik wist zeker dat hij mijn zorgvuldig geschoren heuvel kon zien. Dus waarom niet bukken om mijn handdoek netjes uit te spreiden? Het feit dat ie op zijn buik ging liggen, zei mij genoeg: vanavond wordt het feest!
Na de hele avond om elkaar heen gedraaid te hebben, vroeg ik hem of hij niet op een bed wilde slapen in plaats van op de bank. En voor ik het wist lag de Hollander naast me in bed. Eindelijk.

Maar hoe jammer dat mijn zus op een matras op de grond lag.
Al snel werd me duidelijk dat ik niet de enige was die hier naar uit had gekeken. Terwijl we lepeltje-lepeltje lagen, voelde ik het genot groeien achter mijn ronde billen. Langzaam gleed zijn hand over mijn taille en volgde het randje van mijn string. Ik hield mijn zusje in de gaten. Even dacht ik dat ze me lag aan te kijken en durfde ik niet te bewegen. In het pikkedonker kon ik het niet echt zien, maar ik was er van overtuigd dat ze sliep.

Nu wilde ik wel eens weten wat er achter me te doen was en ik liet mijn hand over zijn short glijden. Een kloppende, hete paal, die klaar was voor actie. Ik was in vuur en vlam. Met een vinger gleed ik in zijn broek, over zijn eikel. Door die aanraking wipte zijn lul omhoog en hoorde ik een zachte kreun in mijn oor.
“Hou het stil”, zei ik. En met één hand duwde ik zijn broek naar beneden, waardoor ik zijn dikke paal tussen mijn billen voelde landen. Met mijn andere hand hielp ik zijn hand naar beneden om hem mijn kletsnatte spleet te laten voelen. Ik stond op klappen. Met mijn zus een meter bij me vandaan.

Door de spanning kon ik bijna niet ademen en ook zijn adem werd zwaarder en zwaarder. Zijn grote hand drukte tegen mijn buik, terwijl zijn vingers mijn gloeiende klitje masseerden. Zijn andere hand schoof onder me door en streelde mijn tepel. Ik werd gek. Met twee vingers schoof hij bij me binnen. Als reactie schokte ik achteruit, waardoor ik met mijn kont tegen zijn gloeiende eikel stootte. Nu werd het te veel. Ik begon hem achter me te masseren en wilde niks liever dan keihard genomen worden. Ik wilde die kloppende massa in mijn kutje voelen. Maar dat de schone slaapster op de grond hiervan wakker zou worden, deed me twijfelen.

Het hete lijf dat tegen me aan lag dacht daar anders over. Even verdwenen de vingers uit mijn kletsnatte kutje. Om in een soepele beweging mijn string het bed uit te werken. Gelijk daarna gleed zijn parate lul uit mijn hand en drukte een kloppende eikel tegen mijn lipjes. Zo nat was ik nog nooit geweest. Het vocht liep zachtjes langs mijn been naar beneden. Ik kneep achterlangs in zijn gespierde kont en schoof zo mijn hete poes over zijn eikel. En verder. Tergend langzaam, maar in één beweging werkte ik zijn hele lul naar binnen Tot aan zijn ballen, die ik met mijn andere hand zachtjes kneedde. Ik wilde kreunen, maar beet voorzichtig in zijn arm. Om maar te voorkomen dat ik geluid zou maken.

Hij ademde stil, maar stevig in mijn nek. Ik hield het niet meer. Probeerde zijn vingers bij mijn klitje weg te houden, maar eigenlijk wilde ik me laten gaan. Ik schoof op en neer over zijn lul en voelde zijn eikel dieper en dieper. Ik zweette, mijn hoofd kookte en mijn tepels schuurden langs de lakens alsof ze er ieder moment doorheen zouden prikken. Op dat moment wisselden de handen. Twee kletsnatte vingers gleden langs mijn mondhoek. Vol overgave zoog ik ze op en proefde mijn eigen goddelijke vocht. Tegelijkertijd duwde hij zijn kloppende lul helemaal naar binnen. Vanuit mijn tenen voelde ik een explosie die ik niet meer kon stoppen. Ik kreunde, kon het niet laten en hoopte dat niemand het zou horen. Schokkend kwam ik klaar en voelde een allerlaatste stoot, waarna hij hijgend leeg spoot. Hij kuste mijn nek en mijn schouder, terwijl zijn sperma mijn kutje in stroomde.

Na nauwelijks geslapen te hebben, zag ik mijn zus wakker worden. De Hollander achter me had een gelukkige grijns op zijn gezicht. En terwijl ik keek hoe zij rechtop ging zitten, zag ik uit mijn ooghoeken mijn string op de grond liggen. Te ver weg om op te pakken, te opzichtig om niet gezien te worden. Met een knipoog stond ze uiteindelijk op, zei goedemorgen en liep naar de deur. Met haar voet veegde ze mijn string aan de kant.
“Ook goedemorgen”, mompelde ik terug en ik voelde op dat moment alweer iets kloppen tussen mijn benen. Zachtjes trok ze de deur achter zich dicht.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *