— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het zwembad

Het was een saaie zondagmiddag en Erica had geen puf om zich te verdiepen in haar studieboeken. Ze besloot dus op een chatsite op zoek te gaan naar wat vermaak. Na de standaard praatjes, kwam ze een aardige jongen tegen, en na een paar foto’s gezien te hebben kreeg ze echt interesse. Al snel kwam het gesprek op seks. Wat een wilde sekservaringen had deze jongen zeg! Zelf maakte ze niet vaak zulke spannende dingen mee, haar vriendjes waren altijd degelijk. Ook in bed.

Maar dit was andere koek: seks in de lift, seks in pashokjes. Wauw, dit leek haar wel wat. Het gesprek werd erotischer en erotischer. Erica was het niet van plan, maar voor ze het wist had ze een afspraak gemaakt met de jongen die Justin bleek te heten. Hij wilde wel eens wat spannends doen met zo’n mooi meisje als zij, en ze besloten naar het zwembad te gaan.

Oei wat spannend! Wat moest ze nou aandoen? Een leuke, sexy bikini had ze niet echt. Misschien een mooi lingeriesetje voor na het zwemmen? Oh, ze wist het echt niet. Ze besloot te kiezen voor een veilige bikini, omdat ze toch rustig aan wilde doen met Justin en zijn geile ideeën. Dadelijk vonden ze elkaar helemaal niet leuk of aantrekkelijk. Pff, ze werd er zenuwachtig van, maar ze moest opschieten want anders miste ze de afspraak en dat wilde ze al helemaal niet.

Een half uurtje later stond ze op de afgesproken plek: de parkeerplaats van het zwembad. Justin was er nog niet. Zou hij wel komen? Terwijl ze zo stond te piekeren, hoorde ze een auto met piepende banden tot stilstand komen. En ja hoor, het was Justin! In het echt was hij nog een stuk aantrekkelijker dan op de foto’s die ze eerder gezien had. Hij stelde zich voor en gaf haar meteen een knipoog. Dat kon nog een leuke middag worden. Ze voelde meteen een spanning opborrelen.

Ze liepen het zwembad in en kleedden zich om. Oh, wat had deze jongen een heerlijk lichaam, je kon goed zien dat hij zijn best deed in de sportschool. Justin leidde haar naar het bubbelbad waar ze meteen wat privacy hadden en weer mondde het gesprek in no-time uit op seks. Seks in pretparken, seks in meertjes, seks in het bos. De meest spectaculaire standjes werden besproken. Toen Erica zei dat ze weinig ervaring had, gaf Justin aan dat hij het haar wel wilde bijbrengen.

Tegelijkertijd voelde ze een hand tegen haar bikinibroekje. Erica deed haar ogen dicht en genoot van de vingers die langzaam haar broekje opzij duwden en op zoek gingen naar haar heetste plekje. Oh, wat werd ze geil van de vingers die voorzichtig over haar klitje gleden, op en neer, op en neer. Een, twee, drie, vier keer, en dan naar binnen in haar kutje, lekker diep. Ze had het gevoel dat ze van de wereld raakte en in een heerlijke droom belandde. Toen ze bijna haar hoogtepunt had bereikt fluisterde Justin in haar oor:
“Schatje, we gaan naar de kleedkamers’’.

Erica liet zich meevoeren aan de hand van Justin, verlangend naar wat er komen ging. In de kleedkamer pakte Justin eerst een handdoek en droogde haar van top tot teen af. Hij begon bij haar hoofd en ging langzaam naar beneden tot zijn hoofd ter hoogte van haar broekje was. Hij trok het bikinibroekje behendig uit en begon met zijn tong haar klitje te bewerken. Wat was dit een heerlijk gevoel. Erica belandde al snel weer in de droom waarin ze zich eerder bevonden had en het duurde niet lang voordat ze met een zacht gekreun klaarkwam.

Maar zoals ze had kunnen verwachtten, was Justin nog niet klaar met haar. Hij draaide haar om en al gauw voelde ze zijn harde pik tegen haar billen. Dit was niet zomaar een standaard lul, ze had nog nooit zo’n harde, dikke penis gevoeld. Erica bukte voorover, zodat Justin lekker in haar kon stoten. Harde, diepe stoten gepaard gaande met een zacht gehijg. Justin pakte Erica bij haar schouders, zodat er nog harder gestoten kon worden, precies zoals ze het lekker vond. Wederom vergat ze alles om zich heen en liet zich helemaal gaan.

Justin beleefde dit seksavontuur net zo intens, want hij hield zich niet in en kwam met een luide kreet klaar. Als niemand ze maar gehoord had! Na was gekus en gestreel hoorden ze een harde klop op de deur van de kleedkamer.
“Jongelui, zijn jullie de tijd vergeten? Het is al voorbij sluitingstijd!’’
Lachend stapte Justin de kleedkamer uit waarna hij de man een klopje op z’n schouder gaf. Erica volgde hem blozend en snel liepen ze het zwembad weer uit.

”Zo, was ik zoals je verwacht had?’’, vroeg Justin buiten.
“Beter nog’’, antwoordde Erica. “Wanneer heb je weer tijd voor me?’’

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *