— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een damesavontuur

Anna en ik zijn al jaren vriendinnen. We doen samen leuke dingen. We gaan samen uit, doen gekke dingen. Zo ook deze avond. Omdat we naar een van de hipste clubs van de stad zouden gaan, hadden we ons allebei mooi opgemaakt en zaten we strak in de kleren. Anna droeg een zwarte blouse van zijde waarvan het bovenste knoopje uitdagend open stond. Daaronder droeg ze een kort, strak spijkerrokje met hoge hakken. Ze zag er prachtig uit met haar witblonde haar en haar heerlijke lichaam.

Ikzelf droeg een van mijn favorieten: een strak zwart flamingojurkje waarin mijn mooie borsten goed naar voren kwamen. Tijdens het uitgaan hadden we de grootste lol. We zagen de mannen naar ons kijken en om ze uit te dagen dansten we dicht tegen elkaar aan. Sensuele bewegingen en twee mooie vrouwen, reken maar dat we gewild waren die avond. Toch gingen we gewoon met z’n tweeën weer terug naar huis. Zoals zo vaak bleef ik bij Anna slapen, omdat zij het dichtst bij de stad woont. Lichtelijk aangeschoten hadden we nog veel te veel energie om al te gaan slapen, en dus besloten we nog even een filmpje te kijken.

We ploften neer op de bank en met mijn hoofd op haar schoot vonden we al gauw een film op tv. Na een tijdje kijken bleek dat de film nogal heftige seksscènes bevatte. Hete sekspartijen en veel mooie mannen en vrouwen maakten mij behoorlijk opgewonden, en met een schorre stem probeerde ik een luchtige opmerking over de film te maken. Anna draaide haar hoofd naar me toe en ik zag in haar ogen dat de film ook haar niet onberoerd liet. Ze keek me aan, en ineens kuste ze me; een lange, diepe, intense kus. Ik kuste haar verrast maar vol passie terug en onze tongen gleden langs elkaar heen. Mijn tong verkende haar mond en haar zachte lippen, en onze zoenen werden steeds heftiger.

Ik ging staan, trok haar overeind en keek haar diep in de ogen. Daar stonden we dan, twee vrouwen, midden in de kamer. Haar tong ging over mijn hals. Mijn handen gleden langs haar lichaam en met de pornofilm nog steeds op de achtergrond, slaakte ik een zucht van genot. Inmiddels voelde ik haar handen overal. Mijn lichaam, mijn borsten, overal voelde ik de heerlijke aanraking van een paar zachte vrouwenhanden. Nog steeds kregen onze monden nog geen genoeg van elkaar en kusten we met steeds meer passie. Ik liet mijn handen langs haar rug richting haar kontje dwalen en voelde haar zachte billen.

Toen gingen mijn handen omhoog. Langzaam maakte ik de knoopjes van haar blousje één voor één los en daar kwamen ze tevoorschijn: haar prachtige, roomwitte borsten, verpakt in een doorschijnende zwarte, kanten beha. Ik maakte de beha los en had nu vrij uitzicht op die geweldige borsten. Ik kon me niet beheersen, en nam één van haar tepels in mijn mond, terwijl mijn handen over haar billen gingen. Haar handen drukten mij tegen haar aan en haar zachte kreunen moedigde me aan om door te gaan. Ik zoog zachtjes, één voor één op beide tepels en elke keer wanneer ik een andere borst in mijn mond nam, voelde ik een siddering door Anna heen gaan.

Ik ging achter haar staan en ze strekte haar armen zodat k overal goed bij kon. Ik masseerde eerst met mijn handen haar borsten, en gleed daarna over haar buik naar beneden. Aangekomen bij haar rokje maakte ik de knoopjes los en trok het over billen naar beneden. Daarna schoof ik met gemak haar kleine broekje van haar kontje. Ik kon me bijna niet meer bedwingen. Daar stond ze dan. Mijn mooie, prachtige beste vriendinnetje, helemaal naakt met alleen haar hoge hakken nog aan, klaar om zich helemaal aan mij te geven. Van boven tot onder liet ik mijn handen over haar lichaam glijden. Haar armen, haar borsten, haar buik en haar benen, allemaal kwamen ze aan bod. Even streek ik over haar heuveltje, maar daar had ik andere plannen mee.

Ik draaide haar om en liet me op mijn knieën zakken. Ik had nu fantastisch uitzicht op haar mooie kutje. Ze had uit genot haar benen al voor me geopend, maar toch liet ik haar nog even wachten. Ik streelde met mijn handen over haar dijen. Ik begon van onder en zocht langzaam mijn weg naar boven. Ik likte de binnenkant van haar dijen en ik hoorde Anna kreunen. Zelf werd ik ook steeds geiler, en langzaam maar zeker naderde ik haar kutje. Ik streelde zachtjes over haar heuveltje en gleed toen met twee vingers langs haar lipjes. Ik zat met mijn hoofd slechts een klein stukje van haar poesje af en kon zien hoe nat ze was. Ik gleed met mijn vingers langs haar kutje en masseerde haar klitje.

Mijn duim nam dat werk over en de twee andere vingers stopte ik in haar kut. Mijn vingerende bewegingen werden steeds ruwer en ik kon aan mijn vriendinnetje merken dat ze er klaar voor was. Mijn hand ging inmiddels wild tekeer en ik stopte er voor meer genot nog een vinger bij. Ik duwde Anna op de bank en spreidde haar benen voor me. Met mijn mond begon ik haar heerlijk te beffen en ondertussen lieten vingers haar kutje niet met rust. Ik likte langs haar lipjes en penetreerde haar grotje met mijn tong. Ik zoog en ik sabbelde op haar klitje totdat ze het bijna niet meer hield. Ik hoorde haar kreunen. Ik liet mijn tong in en uit haar kutje gaan en tegelijkertijd gingen mijn handen over haar borsten. Ze drukte mijn hoofd diep in haar kutje en met een gil kwam ze heftig klaar. Met mijn hoofd nog tussen haar benen hijgde ze uit.

Ze keek me lachend aan en kuste me zacht. Ik was inmiddels aardig bezweet van het heftige seksen, en daarom wilde ik even onder de douche. Ik liet Anna in de woonkamer en liep naar de badkamer. Ik draaide de douche open en liet mijn jurkje van mijn lichaam glijden. Nadat ik mijn borsten uit de beha had bevrijd, stapte ik uit mijn kleine stringetje en liet ik mijn handen over mijn lichaam glijden. Lekker zacht en zeker niet mis. Ik stapte onder de douche en genoot van het warme water over mijn hete lichaam. Via de spiegel zag ik dat Anna inmiddels in de deuropening was verschenen. Aan haar stijve tepels te zien, liet mijn naakte lichaam haar niet onberoerd. Ik zeepte me van top tot teen in en op dat moment stapte ze bij mij onder de douche.

Voor ik het wist, voelde ik haar handen overal. Mijn benen, mijn kont, mijn rug. Mijn borsten, mijn buik. Overal voelde ik die zachte handen en haar warme tong. Haar borsten drukten tegen mijn lichaam en onze kutjes waren in elkaar verstrengeld. We verlieten de douche en stapten in het gigantische bad. Ze keek me ondeugend aan en sommeerde mij op het randje van het bad te gaan zitten en m’n benen te spreiden. Zij zat in het bad en liet haar handen langzaam over mijn dijen glijden. Ze vertelde wat ze van plan was: ze ging mijn kutje scheren. Ze deed wat schuim op haar handen en begon mijn poesje in te smeren. Ik sidderde bij die eerste aanraking van haar handen. Haar vingers gleden over mijn venusheuveltje en zachtjes langs mijn lipjes. Ik werd er ontzettend geil van en legde mijn vingers over die van haar, zodat we samen mijn kutje aan het bewerken waren.

Om me te plagen, liet ze haar middelvinger even in mijn grotje verdwijnen. Ik kreunde van genot en kuste haar in haar nek. Ze pakte het scheermesje en begon me langzaam en geil te scheren. Het maakte me verschrikkelijk heet en nat. Toen ze klaar was, wilde ik me in het water laten zakken. Voordat ik daartoe de kans kreeg, werd ik verrast door haar tong tegen mijn gezwollen klitje. Ze bleek een fantastisch talent voor beffen te hebben. Haar tong bewerkte met grote halen mijn klitje en ze likte mijn vocht op. Met haar handen opende ze mijn kutje, zodat haar tong vrij spel had. Alles werd gelikt en gesabbeld, en ik drukte haar hoofd dicht tegen mijn kut. Ze zoog en likte wild en tegelijkertijd begon ze me te vingeren. Haar vingers schoten heftig in en uit m’n poesje en het duurde niet lang of ik kwam daar op de rand van het bad schokkend klaar.

Ik liet me in het water zakken om uit te hijgen en drukte mijn lichaam tegen dat van Anna aan. Ik voelde haar borsten en haar vagina. Wat een heerlijk meisje is het toch. We keken elkaar aan en bedachten dat dit de eerste van een heleboel fantastische nachten zou zijn…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *