— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een vrije ochtend

Ik had een vrije dag genomen. Na een paar drukke weken op het werk, vond ik dat ik dat wel verdiend had. Even lekker een dagje voor mezelf. De kinderen waren naar school en mijn man was naar zijn werk vertrokken. Wat zou ik vandaag eens gaan doen? Het was nog vroeg. Na een uitgebreid ontbijt met koffie en de krant ging ik eerst maar eens lekker onder de douche. Deze keer niet gehaast omdat er nog anderen in de badkamer moesten zijn, maar ik kon er nu alle tijd voor nemen. Mijn haren wassen, mijn huid scrubben en daarna na met veel doucheschuim mijn lichaam inzepen.

Ik dacht nog even met spijt aan eerder die ochtend. Zachtjes had ik even met de pik van mijn man gespeeld, ik had zin in even een vluggertje, maar zelfs daarvoor was er geen tijd geweest. Zo meteen ga ik hem een geil sms-je sturen, dan kan hij vast in de stemming komen voor vanavond, dacht ik. Nu streelde ik genietend met het schuim over mijn borsten, over mijn buik en benen, zachtjes masseerde ik even mijn spleetje. Ik kon mezelf ook verwennen, maar er gaat nooit iets boven een echte pik in je kutje, dacht ik. Net toen ik uit de douchecabine stapte en me wilde gaan afdrogen ging de telefoon. Hé, vervelend, dacht ik. Zal ik hem maar gewoon laten rinkelen en niet opnemen? Maar ja, het kon natuurlijk belangrijk zijn, dus liep ik toch maar naar de slaapkamer om de telefoon op te nemen.

Ik zag mezelf in de grote spiegel van de kast. Op mijn gebruinde huid glinsterden de waterdruppels. Mijn borsten gloeiden nog van de scrubbeurt en mijn tepels stonden hard overeind. Mijn kutje had ik net de dag daarvoor kaal geschoren en ik stond mezelf goedkeurend in de spiegel op te nemen. Ik voelde me sexy.Toen ik de telefoon opnam, hoorde ik aan de andere kant van de lijn een prettige mannenstem. Hij vroeg of hij een enquête mocht afnemen. Och ja, dacht ik. Waarom niet, ik heb vandaag toch tijd genoeg. Ik ging met mijn gezicht naar de spiegel op de grond zitten. Ik maakte het me gemakkelijk met een paar kussens in de rug. Ik spreidde mijn benen zodat ik mijn klitje goed kon zien. Grinnikend bedacht ik me dat de man aan de andere kant van de lijn geen idee had hoe ik er bij zat.

De enquête zou gaan over kinderen en relaties. Na eerst een paar vragen over de kinderen te hebben beantwoord begon hij vragen te stellen over mijn relatie. De vragen begonnen heel simpel. Hoe lang had ik al een relatie? Had ik eerdere relaties gehad? Niets bijzonders. Maar al snel veranderden de vragen en werden ze steeds intiemer. Hoe vond ik mijn seksuele relatie, kon ik daar een cijfer voor geven? Of ik wel eens vreemd ging? Hoe zou ik het vinden als mijn partner vreemd ging? Had ik wel eens een triootje gedaan? De vragen begonnen me op te winden, vooral bij de vraag over het triootje, sloeg mijn fantasie gezellig op hol. Toen hij vroeg of ik vaak masturbeerde en of ik dan ook klaarkwam, begon mijn lijf tintelen, ik werd nat en geil. Ik dacht erover om de hoorn maar op de haak te gooien en mezelf eens lekker te gaan verwennen. Maar ik merkte dat ik steeds meer in de ban van zijn stem kwam.

Het wond me op om zijn vragen te beantwoorden. Ondertussen zat ik nog steeds mijn klitje te strelen. Toen vroeg hij waar ik op dat moment was, en ik vertelde hem dat ik op de grond in de slaapkamer zat. En toen hij vroeg waar ik zoal opgewonden van raakte, zei ik hem dat ik van dit telefoongesprek geil was geworden. Ik begreep ondertussen allang dat dit ook zijn bedoeling was. Ik hoorde aan zijn stem dat hij ook opgewonden was geworden. Hij vroeg me wat ik aanhad en toen ik hem vertelde dat ik niets aan had, hoorde ik hem lichtjes kreunen. Hij vroeg me te beschrijven wat ik zag in de spiegel en ik vertelde hem over mijn kaalgeschoren kutje, over het geil dat ik kon zien glinsteren en over mijn klitje dat duidelijk zichtbaar was.

Ik beschreef mijn stevige tieten en zag dat mijn tepels hard waren. Toen begon hij me opdrachten te geven.
“Ik wil dat je je tieten streelt en ik wil dat je je tepels masseert.” Ik deed wat hij vroeg en ik kreunde zachtjes in de telefoon. Ik vroeg hoe hij er bij zat en hij zei dat hij op kantoor zat, en er niemand was die hem kon zien.
“Ik heb mijn pik uit mijn broek gehaald en hij is hard. Als ik nu bij je was, zou ik je met lange halen diep gaan neuken”.
Ik kon hem in gedachten zien zitten. Met zijn pik in zijn ene hand en de telefoon in zijn andere hand. Ik voelde hoe geil hij was en ik zei hem dat ik zijn pik in mijn mond wou nemen, dat ik hem wilde pijpen en op zijn bureau geneukt wilde worden.

Ondertussen was ik mijn klitje hard aan het masseren. Ik was ondertussen zo ontzettend geil geworden dat ik een orgasme al aan voelde komen. Hij vroeg:
“Heb je een dildo of een vibrator?”
“Ja, een vibrator”, zei ik.
“Pak hem, ik wil horen hoe hij geluid maakt als hij je klitje masseert”.
Mijn vibrator had ik bij de hand, in het nachtkastje. Ik zette hem aan en liet het geluid eerst even door de telefoon aan de nog steeds onbekende man horen.
“Stop hem in je kut”, zei hij.
Ik deed wat hij zei en haalde hem steeds op en neer.
“Als ik bij je was, zou ik je neuken en je vibrator in je kontgaatje stoppen. Ik zou je hier terplekke nemen en mijn pik diep in je stoten. Zeg dat je door mij geneukt wilt worden”, zei hij.

Ik kreunde en zei:
“Ik wil je pik in mijn kutje voelen en ik wil niets liever dan dat je me hard neukt. Ik wil je handen op mijn tieten voelen en je tong wil ik over mijn tepels voelen gaan.”
Ik hield het niet meer. Ik liet de telefoon vallen en masseerde woest mijn klitje terwijl de vibrator in mijn kut op en neer danste. Met een luide schreeuw kwam ik ongelooflijk klaar. Ik pakte de telefoon weer op en hoorde de man aan de andere kant van de lijn ook luid kreunen toen hij klaarkwam. In gedachten zag ik het sperma al tegen het bureau spuiten.

Toen hoorde ik een gerucht. Ik keek op en zag mijn man in de deuropening staan.
“Tas vergeten”, zei hij. “Dus dat doe jij op je vrije dag?”.
Ik wist niet hoe lang hij in de deuropening had gestaan, maar in ieder geval lang genoeg om opgewonden te raken van wat hij had gezien. Grijnzend haalde hij zijn stijve pik uit zijn broek. “Volgens heeft mijn vrouw een goede beurt nodig.”
De telefoon en de vibrator lagen vergeten op de grond.
Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *