— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Na een dagje shoppen

Het was een heerlijke dag in de stad geweest en we waren moe van het shoppen. Tijd om naar huis te gaan. Daar aangekomen, plofte ik neer op de stoel tegenover mijn vriendin. Haar lange blonde haar zat op een staart die langs de zijkant van haar gezicht op haar borst rustte. Ze was inmiddels half op de bank gaan liggen. Ik bekeek haar eens uitvoerig en ik betrapte mijzelf er op dat ik ineens wel erg nieuwsgierig werd: hoe zou het er onder haar truitje uitzien? Ze was wat zwaarder geworden de laatste maanden en haar borsten waren ook voller geworden. Ik voelde mijn poesje nat worden.

Ik was verbaasd over mijn gedachten, want we waren allebei gelukkig getrouwd en hadden ook geen ervaring met andere vrouwen. Om mijn gedachten te stoppen, besloot ik een douche te nemen.
“Ik ga douchen”, zei ik, terwijl ik opstond en voelde dat ik nog steeds nat was tussen mijn benen.
“Dan ga ik gelijk na jou”, zei ze terwijl ze zich uitrekte. Ik liep naar boven en kleedde mij uit. Mijn slipje was nat van geiligheid. Ik genoot van de warme stralen water die langs mijn lichaam liepen. Ik pakte mijn scheermesje, masseerde het scheerschuim zachtjes in en werkte mijn poesje netjes bij. Ik was nog steeds geil, pakte het zachte badlaken en wikkelde het om mij heen.

Ik liep naar de slaapkamer terwijl mijn vriendin zich onder de douche begaf. Ik kleedde mij nog niet aan en masseerde een zachte, geurende bodylotion in mijn huid. Inmiddels was mijn vriendin ook uit de douche gekomen en liep naar haar slaapkamer.
“Ik heb gelijk even alles bijgewerkt”, zei ik.
“Alles bijgewerkt?” herhaalde ze verbaasd.
“Ja, mijn poesje netjes bijgewerkt en bodylotion in mijn huid gemasseerd”, antwoordde ik terwijl ik al weer nat tussen mijn benen werd.
“Oh, ik ben niet zo handig in het scheren”, zei ze zachtjes.
“Zal ik het even voor je bijwerken?”, vroeg ik. “Dat is zo gebeurd hoor”, voegde ik daar enthousiast aan toe. Bij de gedachte om haar poesje te scheren werd ik alleen nog maar natter tussen mijn benen.

Ze was niet helemaal zeker hoe hierop te reageren maar ik had al een handdoek, bakje water, scheerschuim en een scheermesje uit de badkamer gehaald en op het bed gezet. Ik legde de handdoek op het bed en zei:
“Ga maar liggen.”
Enigszins aarzelend schoof ze haar ronde billen op de handdoek, met haar badlaken nog steeds stevig om haar heen gewikkeld. Ik schoof het badlaken opzij zodat ik haar blonde poesje kon zien. Ze had haar benen tegen elkaar aangelegd en ik stak mijn handen tussen haar knieën en opende met zachte druk haar benen.

Haar huid was zacht. Ik schoof haar voeten iets omhoog zodat haar poesje mooi open viel. Een weelderige haardos kwam te voorschijn. Ik had moeite om niet gelijk met mijn tong haar klit te likken. Ze voelde zich nog wat ongemakkelijk met de situatie merkte ik. Ik deed wat scheerschuim op mijn vingers en masseerde het zachtjes aan de buitenkant van haar poesje. Ik werd alweer geiler maar wilde dat voor haar verbergen want ik was er niet helemaal zeker van hoe dit zou verlopen. Zachtjes liet in mijn vingers op en neer bewegen langs haar poesje. Ze had inmiddels haar ogen gesloten. Voorzichtig scheerde ik haar bikinilijn aan beide kanten, en haar gladgeschoren huid voelde zijdezacht aan.

Snel wreef ik even langs mijn eigen klitje dat inmiddels gezwollen en drijfnat was. Nu was de onderkant van haar poesje aan de beurt. Ik wilde alleen een mooi driehoekje overhouden aan de voorzijde. Ik masseerde wat scheerschuim in en schoor haar onderkant glad. Nu alleen nog netjes afwerken aan de binnenzijde van haar poesje. Met mijn vingers opende ik haar schaamlippen en scheerde langzaam de haartjes weg. Haar door het scheren nat geworden poesje zag er heerlijk uit toen alles netjes geschoren was. Ik keek naar haar inmiddels ontspannen gezicht. Met de handdoek droogde langzaam ik haar poesje af.

Ze had haar ogen nog steeds dicht en ik kon het haast niet meer houden, ik droop inmiddels. Voorzichtig wreef ik mijn vinger langs haar schaamlippen naar haar klit. Ik zag een korte reactie aan haar buik maar ze sloot haar benen niet. Haar ademhaling werd iets zwaarder. Ik keek naar haar gezicht maar ze hield haar ogen gesloten. Ik besloot het er op te wagen. Ik roerde mijn vingers door haar overgebleven pruikje en liet mijn vingers spelend over haar klit glijden. Ik voelde haar klit zwellen en haar poesje begon behoorlijk nat te worden. Ik spreidde haar benen nog iets verder en ging tussen haar benen zitten en boog voorover. Zachtjes likte ik langs haar schaamlippen terwijl ik plagend haar klit af en toe likte.

Het werkte! Ze kreunde van genot. Ik kneedde haar billen terwijl ik heftiger aan haar klit begon te zuigen en te likken. Wat was dit een heerlijk gevoel. Ik stak het puntje van mijn tong in haar grotje, terwijl ik met mijn armen haar trillende benen gespreid hield en met mijn vingers haar poesje open hield zodat mijn tong geen plekje oversloeg.
“Ik kom, ik kom,” gromde ze terwijl ze heftig begon te schokken. Haar orgasme was heftig en mijn poesje droop inmiddels. Ik schoof naar boven en ging naast haar liggen en speelde nog een beetje met haar tepels die hard waren.

Toen ze eindelijk haar ogen opende en mij aankeek, verscheen er een glimlach rond haar lippen. Ze legde haar hand op mijn borst en begon zachtjes te kneden .Ik sloot mijn ogen en genoot. Oh, wat was dit heerlijk. Met haar mond omringde ze mijn andere tepel en zoog er zachtjes aan. Even later klom ze zonder iets te zeggen half over mij heen en stak haar tong in mijn poesje. Ik kreunde van genot. Ze likte en zoog mijn hele poesje. Ze hield met haar vingers mijn schaamlippen open en ik voelde haar tong langs ieder plekje gaan. Ook stak ze haar tong diep naar binnen.

Mijn hele lichaam begon te trillen van genot. Het duurde niet lang voordat ook ik een heftig orgasme kreeg. Ik kreunde het uit. Ze kwam naast mij liggen, en zo genoten we nog even na. Haar man zou zo thuis komen, dus na een tijdje trokken we onze kleren weer aan. We liepen naar de huiskamer en even later kwam haar man thuis.
“Zo dames een fijne dag gehad samen?”
Hij moest eens weten! maar dit was ons geheimpje.
“Ja hoor, we hebben het prima naar ons zin gehad”, zei mijn vriendin met een veelbetekende blik naar mij.
“Voor herhaling vatbaar”, vulde ik aan.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *