— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Dertien, een ongeluksgetal?

Gisteren vond ik een kaartje op mijn bureau met daarop enkel het getal 13 geschreven. Achterop het kaartje stond de uitnodiging. Een beetje dwingend zelfs. ‘Vrijdagavond 19:00 uur, rode taxi met grote gele sticker op het stationsplein’. Verder niets. Eigenlijk zou ik het moeten negeren. Zo praat je niet tegen een vrouw. Toch werd ik nieuwsgierig. En daarom zit ik nu de taxi.

Dertien, voor iemand anders zou het volkomen abracadabra zijn, voor mij niet. Dertien staat voor de verdieping van een hotel waar we een aantal maanden geleden urenlange seks hebben gehad. Als ik aan de taxichauffeur vraag waar hij me heen brengt, zegt hij dat hij betaald wordt om dat niet te zeggen. Heerlijk, je hebt me nu al in je macht. Dat machteloze gevoel windt me op. Tuurlijk heb ik wat moois aangetrokken en ben ik weer heerlijk glad geschoren.

Ik heb al snel door waar ik heen word gebracht. Na twintig minuten loop ik de taxi uit en zonder opkijken loop ik rechtstreeks naar de lift. Dit is ons hotel. Ik herken zelfs het meisje achter de balie. Zij mij hopelijk niet. De lift is leeg en ik druk op nummer 13. De lift zet zich in beweging en terwijl ik in de spiegel mijn haar controleer, voel ik ineens de zenuwen door mijn keel gieren. Niet alleen zenuwen in mijn keel maar ook vlinders in mijn buik. Heerlijk tegenstrijdig weer.

De hotelkamer ligt recht tegenover de lift en de deur staat op een kier. Zachtjes open ik de deur en loop ik naar binnen. Op het bed liggen de rode, hartvormige snoepjes die ik herken van de vorige keer. Overal in de kamer zijn kaarsjes aangestoken en op het bureau staan twee glazen en een kaasplankje. De gordijnen staan open en ik kijk uit op de stad. Onder het raam rijden honderden auto’s maar ik heb niet de rust om ernaar te kijken.

Tussen alle rode snoepjes ligt een pakje in zilverkleurig papier. Ik kijk rond en alhoewel ik je niet kan zien, kan ik je ogen bijna voelen. Ik weet wat je wilt. Dus pak ik het pakje van het grote bed. Ik houd het in mijn handen en knijp erin. Het is zacht en voelt soepel. Langzaam loop ik met het pakje naar de badkamer. Waarom heb ik eigenlijk iets moois aangetrokken thuis? Ik had natuurlijk kunnen weten dat je me iets nog mooiers zou geven.

Zelfs in de badkamer branden de kaarsjes en het ruikt er heerlijk. Ik kleed me uit en pak dan het pakje pas uit. Het is een prachtig zwart setje. Het hemdje zit heerlijk strak om mijn borsten en het stringetje zit zo heerlijk strak, alsof het op maat gemaakt is. Je kent mijn maten. Ik kijk in de spiegel en voel me enorm sexy. Bij de wasbak ligt een zwarte ooglap. Zo één die jij gebruikt om te slapen tijdens al je vliegreizen. Ik weet wat dit betekent. Ik vind het heerlijk als je me zo in je macht hebt. Ik doe het lapje voor mijn ogen en schuifel terug naar de hotelkamer.

Het is doodstil. Het lijkt wel of het hele hotel haar adem inhoudt. Wachtend op wat staat te komen. Ik word zo opgewonden van de spanning dat ik mijn tepels al tegen de zachte stof van het hemdje voel duwen. Ik schrik. Plotseling voel ik een hand door mijn haar gaan en kussen zachte lippen mijn nek. Kippenvel schiet over heel mijn lijf terwijl ik dezelfde handen over mijn schouders voel glijden. Langs mijn zij glijden de handen zachtjes over de zachte stof van mijn hemdje. Plagerig drukken vingers zachtjes tegen de zijkant van mijn borsten. Ik heb het niet meer.

Dan omvatten de handen mijn borsten helemaal en worden ze zachtjes gemasseerd. Mijn tepels lijken harder dan ooit en worden gelukkig ook niet vergeten door de vingers. Dan dalen de handen af naar mijn buik en nog verder. En als ik hoop dat ze bij mijn kutje stoppen, gaan ze verder. Ik sta te knikken op mijn benen. De binnenkant van mijn dijen is zo gevoelig dat de aanraking van de handen me al bijna doen klaarkomen. Dan gaan ze weer plagerig omhoog.

En dan gaat het ineens heel erg snel. Voordat ik het goed door heb, gaat mijn hemdje over mijn hoofd en omvatten lippen één van mijn tepels. Als ik al twijfelde, weet ik het nu zeker. Die lippen, die tong, jij bent het. En je bent al net zo opgewonden als ik want je wilt meer. Voordat ik er erg in heb, valt mijn string op de grond. Ik weet niet wat je van plan bent maar ik wil dat je me likt. Ik duw mijn heupen iets naar voren vraag je zachtjes kreunend om me te likken. Alsof ik dat moet vragen! Je was het allang van plan.

Ik voel je tong langs mijn schaamlippen gaan en af en toe gaan ze plagerig naar binnen. En als je tong heel snel over mijn kutje gaat, zak ik door mijn benen. Je vangt me op als een heer. Ik word opgetild. En intuïtief klamp ik me aan je vast en sla ik mijn benen om je heen. Dan gaat mijn ooglap af. Tuurlijk ben jij het. Ik leg mijn handen op je borst terwijl jouw handen op mijn billen liggen. We glimlachen en na een klein teder kusje kronkelen onze lippen heftig om elkaar heen. Dit heb ik zo gemist. Maar ik wil natuurlijk meer. En ook hier blijken we weer hetzelfde idee te hebben.

Je laat me wat zakken. En groot is dan mijn verrassing als ik ontdek dat jij al die tijd helemaal naakt bent geweest. Ik voel je enorme paal eerst tegen mijn billen en vervolgens zo tussen mijn schaamlippen verdwijnen. Wat een genot, en wat voelt dat vertrouwd. Ritmisch beweeg ik op je lul. We glimlachen weer naar elkaar. Wat zijn we gelukkig zo. En geil. Hijgend rijden we zachtjes en subtiel tegen elkaar aan. Dertien verdiepingen lager rijden de auto’s voorbij en kan iedereen ons zien, maar dat deert ons niet.

We verhuizen naar het bed, waar je me heerlijk van achteren neemt. Je handen zijn overal over mijn lichaam. Heerlijk als je mijn borsten en billen masseert terwijl ik je met iedere stoot geiler voel worden. Je kan echt alles met me doen. En dat doe je dus ook want vervolgens keer je me op mijn rug. En terwijl ik met mijn borsten speel, lik jij me binnen een paar minuten zacht kreunend klaar. Ik heb het idee dat er een hele golf geil naar je toestroomt. Jou schijnt het niet te deren. Sterker nog, het maakt je nog geiler.

Als je me heel even bij hebt laten komen, kom je weer bij me naar binnen. Je lul lijkt van staal en hij voelt enorm dik aan. Mijn schaamlippen zijn al helemaal opgezwollen en dat maakt het gevoel nog intenser. Met diepe halen neuk je me. Ik bijt op mijn onderlip terwijl jij me geil in mijn ogen staart. Ik voel dat je gaat komen waarop ik je nog wat aanmoedig. Het gevoel is intens als je je helemaal in me leeg spuit. Je lichaam kronkelt en het voelen van al dat lekkers doet mij ook weer klaarkomen. Hemels!

Ik schrik wakker. Wat een heerlijke droom was dat, maar wat een domper dat het maar een droom was. Als ik mijn ogen straks open doe, ligt mijn vriend gewoon naast me. Ik hou lekker mijn ogen dicht. Nagenietend van deze mooie droom. Dan voel ik handen op zoek gaan naar mijn borsten, terwijl er op het zelfde moment een lul achterlangs bij me naar binnen gaat.
“Lekker geslapen lieverd?”
Oh, het was geen droom. Jij bent het echt!


Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *