— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Mijn ridder

Het is zaterdagavond, mijn eerste carnaval na een vrijgezellenbestaan van 22 jaar. Gisteren was ik al verschillende leuke, geile kerels (letterlijk) tegen het lijf gelopen. Eén daarvan, Willem, vrat me bijna op met zijn ogen toen ik antwoordde op zijn vraag wat ik met hem, in seksueel opzicht, zou willen doen vóór mijn en zijn 40ste verjaardag.

Ik zei dat ik ‘m zou vastbinden (hij vroeg staand of liggend: staand) met zijn handen op zijn rug (hij vroeg rechtop of op zijn knieën: op zijn knieën). Terwijl ik dit in zijn oor fluisterde, kwam zijn heerlijke lange lijf steeds dichter tegen me aan staan, totdat ik zijn hand langs de zijkant van mijn dijen voelde. Hij vertelde hijgend dat hij wilde dat ik dan voor ‘m ging staan en terwijl hij op zijn knieën vastgebonden zat aan die paal, ik mijn kutje dan vol in zijn gezicht zou duwen zodat hij geen kant meer op kon. Wauw, wat kreeg ik het hier warm van!

Helaas, mijn vriendinnen wilden gister verder naar de volgende kroeg dus ik heb ‘m daar opgewonden en geil aan de bar achtergelaten. Later die avond kwam ik, in een andere volle kroeg, op weg naar het toilet een mooie ridder tegen. Hij had een grote sleutel om zijn nek. Heel toevallig had ik ook een sleutel aan een ketting maar ik had ‘m verborgen tussen mijn borsten en alleen bij leuke mannen kwam hij te voorschijn. Ik noemde ‘m namelijk gekscherend de sleutel van mijn “schatkist”. Dit was dé gelegenheid om ‘m tevoorschijn te halen! De ridder lachte en drukte spontaan een kus op mijn lippen! Wauw, die was lekker, en spontaan gaf ik een kus terug. We lachten en liepen door, allebei een ander kant op…

Ik vertelde mijn vriendin dat ik gekust was door een heel mooie man. Later troffen we elkaar weer (toevallig?), we dansten en lachten en we spraken over de handen van mannen en of die moesten passen op de borsten van de vrouwen. Ik pakte zijn handen en legden deze op mijn borsten en ja, het paste! Hij lachte verbaasd maar liet me daarna niet meer los. We dansten sensueel op de muziek, we praatten wat, streelden elkaars haar en ik voelde ook duidelijk aan de enorme bult in zijn broek dat hij niet alleen geïnteresseerd was in mijn gevatte antwoorden.
Jezus, wat was dat een lekker ding, ik werd enorm nat in mijn broekje en wilde hem voorlopig niet meer loslaten. We kusten elkaar hartstochtelijk op de mond en het smaakte naar meer. Maar mijn vriendinnen wilden naar huis. Hij vroeg of ik met hém mee naar huis ging, ik twijfelde enorm maar heb het uiteindelijk niet gedaan, het was te snel! We zouden elkaar de volgende dag vast wel weer in deze kroeg tegenkomen. Zo, wát een avond en het was pas de eerste van de vijf dagen carnaval!

Dus zo brak de zaterdag aan, ik zorgde dat mijn slaapkamer er top uitzag met schoon beddengoed, kaarsjes en lucifers in de buurt, een mooie lamp aan met sfeerverlichting en natuurlijk condooms onder het hoofdkussen. Zo, ik was er klaar voor en was vastbesloten die mooie ridder mee naar huis te nemen. Pas heel laat op de avond, na een hele middag en avond carnavallen, vlak voordat mijn vriendin en ik naar huis zouden gaan, stond hij in eens voor mijn neus in diezelfde kroeg! Yes, hij kende me nog (!) en hij was nog net zo leuk als de dag ervoor. We raakten weer aan de praat, we werkten wat misverstanden weg (het scheelde namelijk niet veel of ik had ‘m mooi daar gelaten) en we besloten samen naar (mijn) huis te gaan. Hij fietste de eerste helft, ik de tweede en moe maar lekker bijgekletst kwamen we op zijn stalen ros in mijn kasteel.

Beneden zette ik een geil muziekje op (Shakira) en al dansend begonnen we te zoenen. Heerlijk! Al snel begonnen we elkaar uit te kleden. Mijn handen gleden over zijn gladde borstkas, en ook hij streelde gretig over mijn half ontblote lijf. Halverwege greep ik hem vast bij zijn haar en trok zijn hoofd naar achteren. Ik had inmiddels wel in de gaten dat hij van zachte sm hield en ik liet hem hiermee voelen dat ik daar ook wel van gecharmeerd was. Als tegenprestatie greep hij mij bij de keel maar dat ging me te ver, zeker met een ridder die ik nog niet kende. Het was even een angstig, maar toch ook enorm geil en spannend gevoel. Gelukkig zag hij dat dit allemaal iets te snel ging, en hij bond keurig netjes in. Dit gaf mij een goed gevoel: hij snapte waar mijn grenzen lagen, ik kon hem dus blijkbaar vertrouwen.

Tijd om te douchen, ik trok hem mee naar boven. Boven aan de trap ging ik wijdbeens zitten met alleen mijn broek nog aan en bewonderde zijn brede bovenlijf terwijl hij onder de indruk raakte van mijn grote stevige borsten. Hij had gisteravond in de kroeg niet gevoeld dat ze zo groot waren. Hij vond ze niet alleen groot maar ook mooi en begon daar op de trap bewonderend aan mijn tepels te likken. Mijn god, het was een genot om te voelen maar ook om te zien. Zijn heerlijke kop met (halflang)haar streek sensueel langs mijn lijf. Op weg naar de badkamer ging de rest van onze kledingstukken uit. Terwijl ik de douche aanzette keek ik vanuit mijn ooghoeken naar hem, even checken of hij een goeie onderbroek aan had. Ja, het was een strakke short en mijn god, zag ik dat goed, hij was wel heel erg goed gevuld! Inmiddels stond de douche aan en ik keek naar hem terwijl hij zijn short uittrok. Ik geloofde mijn ogen niet en werd spontaan nog natter tussen mijn benen. Hij had een enorme lul én was helemaal geschoren. Twee dingen die ik nog niet eerder had mogen beleven, het werd alleen maar leuker.

Tijdens het douchen begonnen we pas écht te vrijen, onze lichamen gleden tegen elkaar aan en we waren zo opgewonden dat we van gekkigheid niet wisten waar we moesten beginnen. Ik zakte door mijn knieën en kuste zijn zachte, gladde lijf. Zijn linkertepel reageerde heel heftig op mijn aanraking en zachtjes zette ik mijn tanden er in. Hij schokte van genot, ik zakte verder naar beneden en al kussend kwam ik bij zijn heerlijke grote lul. Ik nam ‘m zachtjes in mijn mond en masseerde zijn eikel met mijn tong. Al snel ging het ritme omhoog en terwijl hij mijn haar vastgreep en mijn mond steeds verder over zijn lul duwde, liep het water over mijn gezicht! Ik kon bijna geen adem meer halen maar god, wat was dit geil. Hij trok me aan mijn haren omhoog en duwde me met mijn borsten tegen de wand, zijn vingers verdwenen langzaam in mijn gruwelijk natte kutje en ik kwam al bijna klaar van zijn vingers die tegen mijn G-spot duwde. Hij had in één keer het juiste plekje gevonden en ik wist niet meer hoe ik had. Totdat hij ook zachtjes met zijn vingers langs mijn kontje ging en deze ritmisch masseerde! Nu werd het echt heftig, twee vingers in mijn kutje, één in mijn kont en zo duwde hij me tegen de muur omhoog terwijl ik schokkend klaar kwam. Langzaam zakten we naar beneden en zaten innig verstrengeld na te genieten onder de douche. Heerlijk!

Na het afdrogen zijn we naar mijn (zolder)slaapkamer gegaan, deze zag er heel sfeervol uit en we waren al weer snel in de stemming. We begonnen rustig met zoenen maar al snel duwde ik hem met zijn hoofd naar beneden, likken zou hij me, likken tot ik helemaal gek werd! En dat deed hij; hij likte mijn kaalgeschoren schaamlipjes, hij likte mijn gezwollen clitoris en hij dook met zijn tong naar binnen, recht in de warmte van mijn supernatte kutje. Maar daarna likte hij verder, hij zakte af naar mijn kontje en begon deze met zijn tong te bewerken. Dat voelde heel spannend en sensueel. (Gelukkig wist ik toen nog niet dat deze stoere ridder gek was op anale seks!) Hij bevredigde me met zijn ervaren vingers en mond en toen ik weer klaar was gekomen, was hij weer aan de beurt. Als hij mijn kontje zo lekker kon bewerken zou ik hem ook eens wat laten voelen.

Terwijl ik ‘m pijpte gleden mijn handen langs zijn zachte billen en trokken mijn vingers langzaam richting zijn anus. Waar ik dacht dat hij zou gaan tegenstribbelen, moedigde hij me alleen maar aan met zijn schokkende bewegingen. Mijn vingers bevoelde zijn gaatje en ook hier was het tot mijn verbazing heerlijk zacht geschoren. Ik zal je hebben, dacht ik en haalde zijn lul uit mijn mond en gleed met mijn tong langs zijn ballen. Ik stopte mijn hele gezicht tussen zijn benen alsof hij een vrouw was, en begon zijn anus ongelooflijk te beffen. Mijn mond wist niet van ophouden en ik zorgde ervoor dat hij kletsnat was van onderen. Teruggekomen bij zijn mega-lul, stopte ik ‘m zo diep mogelijk in mijn mond en duwde tegelijkertijd mijn wijsvinger in zijn kont. Whoo, zijn hele onderlijf kwam omhoog en hij genoot er volop van en al pijpend en vingerend ging ik zo nog een tijdje door!

Inmiddels waren we allebei zo opgewonden dat het toch tijd werd voor een flinke neukpartij. Ik pakte het condoom, gaf het aan hem en terwijl ik met mijn kutje heerlijk op zijn mond was gaan zitten, rolde hij vakkundig het rubber om zijn lul (gelukkig, hij paste !!). We neukten de sterren van de hemel in allerlei standjes en posities, totdat hij me op mijn buik legde. Zachtjes begon hij met zijn lul tegen mijn kontgaatje aan te duwen. Ik riep dat ik dat niet wilde en niet kon. Ik durfde het gewoonweg niet. Voorheen had ik het wel eens geprobeerd maar dat lukte nooit en met zo’n enorme lul zou het zeker niet lukken. Maar hij bleef lief en zachtjes proberen terwijl ik met mijn hoofd klem lag tegen mijn muur en eigenlijk geen kant op kón en ook niet wilde! En het lukte, wat een sensatie! Ik voelde ‘m helemaal in me, hij neukte me echt in mijn kont, het was een onbeschrijflijk gevoel, en dat met een wildvreemde ridder…

Hiervan bijgekomen heeft hij me met mijn handen stevig tegen de zoldering gezet, armen en benen moesten uit elkaar en hij begon me, zittend op zijn knieën, ongelooflijk te vingeren en voor ik het wist zat zijn hele vuist in mijn kutje waardoor ik spuitend klaar kwam. En daarna nog een keer. En nog een keer!

Voldaan en ongelooflijk bevredigd vielen we in slaap maar niet voordat ik beloofde hem de volgende keer met mijn dildo te bewerken…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *