— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Privé-berichtjes, deel 2

Als ik ben bijgekomen van het waanzinnige orgasme, zie ik dat de cam uit staat. Een berichtje op mijn msn:
“Ben ff weg”. Meer niet. Ik snap er niets van en even gaat er van alles door mijn hoofd. Was het niet goed? Ging het te ver? Ben je betrapt door collega’s? Wat is er nou dat je weg moest? Ik snap er niets van. Omdat je er toch niet meer bent, besluit ik me maar te gaan douchen. Ik zet mijn laptop uit en loop verbaasd naar de douche. De warme straal zorgt er voor dat ik even mijn zorgen vergeet en ik geniet ervan om mijn haar te wassen en heerlijk de bodylotion over mijn lijf te smeren. Als ik net uit de douche kom gaat de deurbel. Verdorie, denk ik. Dat heb ik nu altijd. Nog nat van de douche grijp ik een lang T-shirt, trek het snel aan en ren naar beneden.

Ik doe met een ruk de deur open en kijk boos in je lachende gezicht. Hoe? Wat? Ik wil van alles vragen maar daar krijg ik de kans niet voor. Je duwt me naar binnen, schopt de deur dicht, drukt me tegen de muur en zoent me zo verlangend op me mond dat ik niets anders kan doen dan je terug zoenen. Je tong zoekt de mijne en al snel verlies ik mezelf in jouw tongzoen. Je handen gaan langs mijn lijf, zoekend en ontdekkend op en neer. Even omvat je mijn borst. Omdat je me tegen de muur drukt, kan ik niets meer en als ik probeer je te omhelzen, druk je ook mijn handen tegen de muur. Ik ben totaal overgeleverd aan je. Jij hebt nu de regie.

Ik geniet met mijn ogen dicht van je zoen, terwijl ik mijn T-shirt voel plakken aan mijn lijf. Heerlijk, jij hier in mijn huis, zoenend en dwingend. Wie had dat gedacht toen ik vanochtend wakker werd? Je maakt me gekker en gekker en ik probeer telkens je te omhelzen. Je laat echter niets toe. Je stapt even terug en kijkt me aan. Ik zie je ogen over mijn lijf gaan en dan pas besef ik me hoe ik erbij sta. Omdat ik nog nat onder de douche vandaan kwam, is mijn T-shirt helemaal doorweekt en het plakt aan mijn lijf. Hierdoor komt iedere ronding en vorm tevoorschijn. Een beetje verlegen staar ik je aan. Je lacht en fluistert in mijn oor:
“Je bent mooi zo”. Je geeft me een zachte zoen. Dan til je me op en je loopt met mij in je armen de trap op naar de slaapkamer.

Je legt me zachtjes op het bed en kleedt je uit. Ik kijk naar je terwijl ik op bed lig. Je harde lul tekent zich af als een grote bobbel in je boxer. Je ziet mijn ogen op je lul gericht staan en lachend kom je in bed. Je drukt je lijf tegen me aan en zoent me op mijn mond. Nu mag ik wél mijn armen om je heen slaan. Knuffelend en zoenend verkennen we elkaars lichaam. Ik heb alleen mijn T-shirt nog aan en die plakt al snel tegen jouw lijf. Omdat je niet langer kan wachten, scheur je hem open en ik vind het prima. Alles vind ik prima. Als je vanmiddag maar hier blijft en me helemaal gek maakt.

Door de scheur hangt het T-shirt aan twee kanten van mijn lijf. Mijn borsten komen fier naar voren en mijn tepels zijn al behoorlijk hard. Klam en een beetje koud voelen ze . Je masseert ze even en bewonderend streel je en zoen je ze. De zoenen worden steeds zwoeler en zachtjes bijt je af en toe in mijn tepels. Je zuigt je vast aan mijn borsten en geniet van de kreuntjes die ik zachtjes over mijn lippen laat glijden.
Dan zoen je verder naar beneden, over mijn buik via mijn navel naar mijn heuveltje en heel even voel ik je ware tong over mijn lipjes gaan. Deze spreiden zich automatisch en je moet lachen als je dat ziet. Zoenend en zuigend ga je verder. Af en toe kijk je naar me om te zien hoe ik geniet. Heel even trek je knabbelend aan mijn lipje en zuigt hem vast. Ik geef kleine kreungeluidjes en duw jouw gezicht ietsje verder naar mijn warme kutje. Je zuigt je helemaal vast en wisselt met je tong snelle bewegingen af met kleine likjes. Heen en weer, schuin en op en neer.

Je voelt mijn kutje natter worden en dankbaar lik je mijn vocht op. Glinsterend van mijn vocht op je lippen kom je naar me toe en geeft me een tongzoen. Ik proef mezelf in jouw mond en dat is heerlijk geil. Je vingers gaan ineens naar binnen. Langzaam ga je in en uit mijn natte glinsterende kutje. Steeds ietsje harder, dan weer ietsje zachter. Ik zucht hoorbaar en geniet met mijn ogen dicht. Dan schrik ik even op als een andere vinger ineens in mijn kontje gaat. Mmmm, dit is lekker. Je tong bespeelt mijn klitje en ik ben nu helemaal gevuld door jouw vingers. Ik voel de warmte weer in mijn onderbuik als je me met een kreun klaar likt en vingert. Mijn kutje knijpt keer op keer om je vingers heen terwijl je op hetzelfde tempo door blijft gaan. In en uit. Mijn orgasme duurt langer zo en ik kronkel over het bed. Dit is zo lekker. Jij bent zo lekker. Ik kijk je geil en verwilderd aan, pak je hoofd beet en trek je naar me toe. Ik wil je in me voelen, NU!

Jij lacht en zoent me terug. Nee, nog niet, ik moet nog even wachten. Je doet je boxer uit en je harde lul springt overeind. Je pakt mijn hoofd van achter beet en dirigeert hem naar je harde lul. Je eikel glinstert van het eerste vocht en ik lik het er van af. Hmm, je smaakt weer heerlijk. Je duwt mijn hoofd verder naar je toe en ik kan niets anders dan je harde lul in mijn mond nemen. Ik vind het niet erg en zuig me aan je lul vast. Ik ga op en neer met mijn mond en je lul gaat steeds dieper mijn mond in. Je gromt en beweegt met je hand mee op mijn hoofd. Sabbelend en knabbelend plaag ik je eikel. Ik kijk omhoog en zie je genieten met je ogen dicht. Dan neem jij de regie weer over. Je pakt me bij mijn schouders, trekt me omhoog en gooit me zachtjes maar dwingend op het bed. Je wilt me, ik zie het aan je ogen. Je bent nu niet meer zacht en teder, maar wild en hard. Letterlijk ook.

Je draait me op mijn buik en duwt mijn kontje omhoog. Nog voor dat ik iets kan doen zit je harde lul al in me. Even rustig en dan begin je me hard te neuken. Je houdt je vast aan mijn haren terwijl je andere hand over mijn borsten gaat. Je gromt en kreunt en beweegt zo je heupen op en neer dat je ballen tegen me aan kletsen. Ik kreun hard en diep als je een harde stoot geeft. Ik ben nu zo nat dat je harde lul steeds verder naar binnen gaat. Je stoot dieper en ik voel je lul kloppen. Ik wil nog niet dat je komt en duw je van me af. Verbaasd kijk je me aan. Je lul klopt als een bezetene, nu hij niet meer in me zit. Ik lach geil naar je en duw je op bed.

Voordat je iets kan zeggen zit ik op je en glijdt je lul naar binnen. Je houdt me bij mijn heupen vast terwijl je me ritmisch op en neer beweegt. Je ogen gaan dicht, maar ik wil dat je me aankijkt. Ik stop en jouw ogen gaan weer open. Ik knik en ga verder. Steeds harder gaan we samen op en neer. Ik kan het niet meer houden nu, je raakt dat binnenste plekje en gillend kom ik klaar. Mijn kutje knijpt zo hard in je lul dat je ook niets anders kan dan klaarkomen. Je spuit diep in me met een grom. Ik voel je vocht door mijn lichaam schieten en vermengen met het mijne. Ik beweeg langzaam op en neer nog en knijp met mijn kutje je helemaal leeg.

Dan ga ik van je af en lik van je eikel de laatste druppels. Ik proef jouw geil en het mijne versmolten in elkaar. Lekker is dat. Je kreunt en liefkozend hou je mijn hoofd vast aan mijn haren. Als alles weg is kom ik omhoog en ga tegen je aanliggen. Genietend en zoenend liggen we zo naast elkaar.
“Je bent zo lekker schatje”, mompel je. “Ik moest je gewoon zien, je voelen, je proeven en je likken.” Ik kijk je blozend aan, deels om wat je zegt en deels van de heftige seks van daarnet. Je ziet de twinkel in mijn ogen en lief zoen je me zachtjes op mijn mond. We zoenen lekker lang na en knuffelen elkaar. Dan weten we allebei dat er een eind komt aan deze middag. Je moet weer terug naar je werk en je bent al veel te lang weg geweest. Zuchtend laat je me los en kleed je aan. Ik kijk naar je liggend op bed.

“Shit, je bent zo mooi”, kreun jij als je voorovergebogen me nog een laatste zoen geeft. Dan ga je naar beneden en hoor ik de voordeur dichtslaan. Zuchtend genietend blijf ik nog een tijdje zo op bed liggen. Naakt en met jouw geil nog in me. Dan sta ik op en loop naar de douche. Voor de tweede keer vanmiddag.


Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *