— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Privé-berichtjes, deel 1

Ik word langzaam wakker. Is het echt al half elf? Jeetje dan heb ik lang geslapen! Pff, ik ben nog zo moe, ik denk niet dat ik vandaag wat ga doen. Lekker lui in bed wil ik blijven. Maar ik weet als ik eenmaal wakker ben, moet ik er ook uit. Dus besluit ik op te staan en trek een T-shirtje met een wijde hals aan en een kort broekje. Als ik door de gang loop zie ik in de grote spiegel die daar hangt, dat ik er best leuk uit zie zo op de late ochtend. Ik schud mijn lange bruine haar even los, het valt hierdoor over mijn schouders. Dat is beter, en ik wandel de trap af naar beneden.

Eerst maar eens koffie en een sigaretje. Terwijl de Senseo pruttelt zet ik de laptop aan. Even kijken of ik nog mail heb. Sippend aan mijn koffie zie ik dat ik vijf emailtjes heb en twee privé-berichtjes. Met een glimlach op mijn lippen open ik het eerste berichtje, want dat is van jou. Ik heb je maanden geleden leren kennen toen ik voor het eerst op deze site kwam. Hoe we elkaar voor het eerst hebben aangesproken weet ik niet meer, dat is ook niet belangrijk. Heerlijk vind ik al de plagende gesprekken die we hebben. Want plagen kan jij goed en ik stink er ook altijd, bewust of onbewust, volop in. Je maakt me aan het lachen en dat voelt goed.

Zeker nu ik voorlopig nog thuis ben, spreken we elkaar veel over msn en sturen we elkaar privé-berichtjes. In de privé-berichtjes zijn we explicieter, uitdagender en eerlijker dan op msn. Grappig om dat zo te merken, maar ik voel me er heerlijk bij.
Jij bent al vroeg op je werk en hebt niet veel zin vandaag. Je vraagt of ik je bezig wil houden. Komt voor elkaar, denk ik, terwijl ik iets plagends terug mail. Ik besluit de koffie mee naar boven te nemen en weer lekker in bed te gaan liggen. Heerlijk, warm en lui nestel ik me tussen de kussen met de laptop op schoot. Ik open de msn en vrijwel meteen zit jij onderaan het scherm, knipperend om aandacht vragend. Ik typ terug dat ik net wakker ben en jouw ‘luiwammes’ antwoord is vertrouwd. Ik ben al een paar weken in de ziektewet thuis en dus ben je wel gewend dat ik laat online kom.

“Ik heb je gemist”, vertel je over de msn.
“Dat hoort ook zo”, plaag ik terug, waarop jouw beroemde ‘zucht’ verschijnt. Ik lach hard op.
“Wat ben je aan het doen”, vraag je.
“Ik lig in bed met mijn laptoppie en koffie”, vertel ik terug. “En jij?”
“Aan het werk natuurlijk, dat weet je toch?”
“Je bent een harde werker”, plaag ik.
“Zucht, hoe kan dat nou als je in mijn hoofd zit?”
“Dan moet je daar wat mee doen lieverd”, antwoord ik.
Zo plagen we elkaar nog wat, terwijl je in je privé-berichtje naar me vertelt dat je zin in me hebt en de hele nacht van me gedroomd hebt. Je beschrijft je droom, waarin we heerlijk elkaar hebben geknuffeld en gezoend en uiteindelijk toen we net iets verder wilde gaan, werd je wakker. Jammer vond je dat, maar het laat wel wat aan de verbeelding over. Ik schrijf terug dat ik het ook jammer vind en jou ook mis.
“Wat gaan we daar aan doen dan?”

“Wat heb je aan?”, vraag jij en ik beschrijf mijn T-shirtje en broekje.
“Daaronder niets?”, vraag je.
Nee daaronder niets. “Je weet dat ik naakt slaap toch?”
“Jawel maar wilde het zeker weten”, is je antwoord.
“Hm lekker hoor, als ik nu naast je zou liggen…”
“Dan wat?”,ga ik plagend verder.
“Haha dat zou je dan wel merken.” Ik moet lachen en typ dat ik benieuwd ben. Zo gaan we nog even verder en als ik voor een tweede kop koffie naar beneden ga, is het al weer half twee. De tijd gaat altijd snel met jou.

Als ik terug kom staat je msn te flikkeren met de vraag of ik je cam wil accepteren.
Natuurlijk wil ik dat en het duurt even, maar dan zie ik je knappe koppie op mijn beeldscherm verschijnen. Je zwaait en geeft een handkus.
“Doe de jouwe eens aan”, typ je. Ow shit…Ik ren naar de badkamer, kijk vlug in de spiegel. Ja, kan er meer door, denk ik lachend. Tja, ik blijf toch een vrouw, beetje ijdelheid is goed, bedenk ik me. Ik geef je toestemming te kijken en je plaagt me als je me ziet.
“Nee ik ben geen ochtendmens, en het is al middag”, typ ik terug.
“Plaag me eens”, zeg jij op een gebiedende toon. Ik weet dat je vandaag meer wil dan alleen msn. Ik doe mijn T-shirtje een stukje naar beneden. Omdat ik naakt ben, zie je net het begin van de welving van mijn borst. Je zucht en zegt dat ik er weer verdomd lekker uit zie. Ik lach.

Je hebt zin in me, dat zie ik aan je ogen. Ik ken je nu al wat langer en weet je blikken. Ik glimlach naar je en steek uitdagend mijn tong naar je uit. Dan gaat mijn hand speels mij broekje in, blijft daar even en als ik mijn hand eruit haal, lik ik plagend mijn vinger af. Mijn tong gaat over mijn lippen, als ik ‘lekker hoor’ intyp.
“Ga verder en maak me gek”, typ jij terug. Ok geen probleem.
“Vertel me maar wat ik moet doen”.
Ik ga wat beter zitten en zet de laptop zo dat je me met de cam goed kan zien. Omdat ik niet meer typ, heb ik nu twee handen om je lekker gek te maken. Je vertelt me wat ik moet doen en braaf volg ik je aanwijzingen op. Een hand gaat onder mijn T-shirtje, waardoor deze een stukje omhoog komt. Je ziet mijn buikje en een gedeelte van mijn borst. Meer niet, ik hou het spannend.

De andere hand gaat in mijn broekje. Mijn vingers voelen zich een weg naar mijn kale, warme lekkere plekje. Als ik bij mijn lipjes aankom, voel ik dat ze al een beetje nat zijn geworden. Heel even sluit ik mijn ogen. Het geeft me wel een spannend en geil gevoel, jouw ogen op me gericht nu ik hier zo voor je lig. Ik doe alles trouw wat je me vraagt maar wel zo dat je me ziet genieten maar verder net niets kan zien. Je vertelt me dat je twee vingers in mijn warme, natte kutje wilt steken. Ik glimlach en knik naar je. Je ziet dat ik mijn vingers dieper naar beneden laat glijden. Langzaam gaan mijn vingers naar binnen. Omdat mijn broekje van dun stof is, kun je alles zien wat ik doe, zonder dat ik mijn slip uit hoef te doen. Mijn vingers gaan in en uit en af en toe over mijn klitje.

Ik begin al aardig geil te worden en laat even mijn tong over mijn lippen gaan. Je geniet duidelijk en schrijft dat ik door moet gaan. Ik moet je gek moet maken en je laten zien hoe ik geniet. Je wilt me zien komen. Ik voel mijn kutje natter en natter worden en heel even breng ik mijn vingers naar mijn mond om ze af te likken, zodat je kan zien hoe ze glinsteren van het vocht uit mijn natte kutje. Dan gaan ze weer terug en vinger ik snel en geroutineerd over mijn klitje. Ik voel mijn lichaam warm worden en er komt een kloppend gevoel in mijn onderbuik. Mijn klitje komt hard naar voren en wordt steeds gevoeliger. Dit is zo lekker. Ik sluit mijn ogen en heb even geen idee van de omgeving om me heen.
Als ik ze even open zie ik je aandachtig kijken. Je weet wat er gaat gebeuren, dit heb je eerder gezien. Je weet dat ik zo ga komen, dus je typt niets meer en kijkt alleen maar. Er heerst een zwijgend verlangen van genot dat over en weer gaat tussen jouw ogen en de mijne. Terwijl ik verder ga voel ik het kloppende gevoel in mijn lipjes opkomen. Ze spreiden zich vanzelf als ik een vinger naar binnen laat glijden. Mijn andere vingers gaan over mijn klitje. Ik lig op mijn bed te kronkelen van genot en jij kan alles zien. Ik sluit mijn ogen, masseer mijn borsten en tepels en ga steeds heftiger op en neer met mijn vinger in mijn kutje. De andere wrijft over mijn klitje net zolang tot ik met een kreun schokkend klaarkom. Nagenietend hou ik nog even mijn ogen dicht en lik ik mijn vingers af. Dit was weer heerlijk!

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *